HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Kosz (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Rekrutacja - składanie podań (http://hpn.pl/showthread.php?t=175)

Tom 04-01-2007 11:27

RE: Rekrutacja - składanie podań

Nick: Tom

Numer gg:7510393

Coś o sobie:Cóż, ciężko jest napisać o sobie cokolwiek. Uważam, że jestem osobą sumienną, dokładną i pomysłową. Strasznie lubię robić coś dla innych. Jak narazie wszystkie książki z serii przygód Harry'ego Pottera przeczytałem około 5 razy, ale to chyba nie koniec. Gram na gitarze, keyboardzie i flecie prostym. Piszę wiersze. Dużo szkicuję i maluję. Amatorsko zajmuje się modelarstwem okrętowym. Dwa lata temu miałem własny kabaret, który niestety rozpadł się. Członkowie kabaretu "poszli w swoją stronę". Generalnie mógłbym określić siebie jako duszę artystyczną...

Doświadczenie: Piszę wiersze i opowiadania. Przygotowuję wiele dokumentów dla siebie i znajomych własnoręcznie (np.podania, CV, listy motywacyjne). Napisałem kilka artykułów, które ukazały się w lokalnej prasie ("Panoramie Regionu") W pierwszej klasie L.O. redagowałem gazetkę szkolną (UWAGA: Bez najmniejszego udziału nauczycieli).

Jak często jestem na stronie:Na stronie jestem codzienie. Nie zawsze o tej samej porze, ale jest to przynajmniej 3 godziny dziennie.

Co chciałbym robić na stronie:Chciałbym mieć możliwość sprawdzania i korygowania artkułów przed ich zamieszczeniem na stronie.

Co zmieniłbym na stronie:Sam wygląd strony jest moim zdaniem perfekcyjny. Nic dodać, nic ująć. Wprowadziłbym absolutny zakaz oceniania artykułów bez uprzedniego napisania komentarza.

Dlaczego Ty a nie kto inny:Od dziecka staram się bezinteresownie robić coś dla innych i chcę robić to dalej...

Fred_Weasley 04-01-2007 11:29

---------- Początek ----------

Nick: Fred_Weasley

Numer GG: 6323739

Coś o sobie: lubie sport chyba to wszystko

Doświadczenie: nie jestem w niczym dobry a jeśli nawet to o tym nie wiem

Jak często jesteś na stronie:na stronie jestem prawie codziennie ale zawsze w soboty

Co chiałbyś/abyś robić na stronie: zarządzanie galerią zdjęć
Co zmieniłbyś/abyś na stronie:punkty są tu nie potrzebne

Dlaczego ty, a nie kto inny: dlatego że idealnie wywiązuje sie z moich wszystkich obowiązków i wiem co robić bo na jednej stronie jestem też ADMINEM
---------- Koniec ----------

rafalek06 04-01-2007 12:25

RE:

Nick: rafalek06

Numer GG: 4775780

Coś o sobie: interesuje sie sportem a głównie tenisem stołowym.
Doświadczenie: jestem 2-krotnym mistrzem polski w tenisie stołowym lol

Jak często jesteś na stronie: najczesciej 2razy dziennie

Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Pisanie newsów, artykułów

Co zmieniłbyś/abyś na stronie: chyba nic stronka jest jedna z najlepszych o HP ale mozna by było podac ile pkt. trzea na poszczególne rangi

Dlaczego ty, a nie kto inny: bo o HP wiem prawie wszystko;P

Harry20 04-01-2007 14:31

Nick: harry20

Numer GG: 403199
Coś o sobie: bardzo kręci mnie robienie stronek
Doświadczenie: robie stronke www.center-fun.yoyo.pl (kircio chyba wiesz:D)

Jak często jesteś na stronie: siedze dość często (praktycznie od pon do pt w godz 14-15)

Co chiałbyś/abyś robić na stronie: no nie wiem (praktycznie wszystko a najlepiej download lub moderacja bo z downloadu juz mnie raz wywaliliscie ale juz sie wiele nauczylem)

Co zmieniłbyś/abyś na stronie: raczej nic
Dlaczego ty, a nie kto inny: jestem bardzo starannym moderatorem i bede probowal az mi sie uda i nigdy nie zostawie pracy nie skonczonej

Peeves 04-01-2007 17:10

Nick: Peeves Poltergeist

Wiek: jestem piętnastolatką, ale już w tegoroczne Haloween będę się mogła poszczycić skończonymi szesnastoma latami

Numer GG: kto ciekawy, niech zajrzy do profilu

Coś o sobie: Trochę trudno jest mi pisać o sobie, więc najpierw przytoczę to co inni mówią o mojej skromnej osobie. To są niektóre z epitetów jakimi zostałam opisana: mądra, "uhahana", zaborcza, odpowiedzialna, kreatywna, elastyczna, despotyczna, pedantyczna, pseudointeligentna, aktywna, altruistyczna, oryginalna, samokrytyczna. Mieszkam we Wrocławiu. Udzielam się w moim Gimnazjum robiąc wszystko co można od gazetki zaczynając, kończąc na samorządzie i wolontariacie. Angażuję się również w życie mojego środowiska, należę do wrocławskiego MDK-u "Śródmieście" gdzie organizuję biorę udział i przeprowadzam różnego typu konkursy, przeglądy, wystawy. Np. w najbliższą środę ja i emdekowski kabaret Chichot prowadzimy Satyrykiadę 2006. Moje zainteresowania oprócz HP to przede wszystkim granie na gitarze, śpiewanie, recytacja, pisanie wierszy, lub opowiadań i wiele innych

Doświadczenie: Pomagałam w tworzeniu i kreowaniu wizerunku szkolnej i klasowej strony internetowej. Prowadziłam swego czasu kilka blogów, lecz nie pasjonowało mnie to jakoś bardzo i dlatego wszystkie zostały usunięte. Język HTML znam w zakresie mocno podstawowym, nigdy się tym nie interesowałam, ale na poswięconych temu tematowi lekcjach informatyki dostałam parę piątek i szóstek. Mam doświadczenie w pracy na odpowiedzialnych stanowiskach (m.in. angażowanie się w samorządzie klasowym i szkolnym, tworzenie i kierowanie drużyną harcerską). Pracuję w mojej szkolnej gazetce "Przybyszewskiego Times", pomagam w jej redagowaniu i piszę do niej artykuły

Jak często jesteś na stronie: Na stronie jestem codziennie, ale oczywiście miały juz miejsce moje sporadyczne nieobecności. Najczęściej można mnie tu znaleźć w godzinach popołudniowych (15:00 - 18:00) i nocnych (22:00 - 1:00)... Czasem udaje mi się też wpaść przed pójściem do szkoły (6:00 - 7:00).

Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Uważam, że strona powinna rozszerzyć system kar (gł. w obec spamerów) i rozpowszechnić nagrody. Wspomniana wyżej korekta grafiki też nie jest złym pomysłem. Selekcja postów na forum i komentarzy, mimo że wydaje się trudna, to również jest potrzebna. Do tego bardzo zależy mi na tym, by strona organizowała konkursy wiedzy o HP, ale nie takie jak wcześniej - czatowe, lecz raczej długoterminowe i prowadzone systemem mailowym. Może jest sporo tych sugesti, ale odnoszą się one tylko i wyłącznie do zmian korektycznych i bez nich strona jest najlepszą i najbardziej wciągającą jaką znam.

Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Nie ukrywam, że najbardziej ucieszyłaby mnie posada moderatora forum, jako że udzielam się w nim odkąd zostało ono założone i to właśnie tam spędzam większość mojego czasu. Tak się składa, że mam wprawę w pisaniu i redagowaniu krótkich i długich form dziennikarskich, więc obowiązek sprawdzania, czy dodawania newsów i artykułów nie sprawiłaby mi problemu. Jeżeli wprowadzonoby na naszej stronie wspomniane już przeze mnie konkursy, to dużą radość sprawiłoby mi ich przeprowadzenie i organizacja. Nie ukrywam jednak, że zgodziłabym się robić cokolwiek co by mi się rozkazało.

Dlaczego ty, a nie kto inny: To jest chyba najtrudniejsze pytanie... Nie mam pojęcia jak na nie odpowiedzieć, ale chyba po prostu wyróżniam się wśród użytkowników tej strony i dowiodłam, że mi na niej zależy. W każdym razie jeśli wybieżecie moją skromną osobę to nie pożałujecie...

Vanila2 04-01-2007 18:29

Nick: Vanila2

Numer GG: Brak

Coś o sobie: Jestem nie najgorszą uczennicą (co roku mam świadectwo z paskiem). Uwielbiam sport i zwierzaki. Moją ulubioną dyscypliną sportową są biegi szybkie na łyżwach. Lubię pisać komentarze, czasem piszę artykuły. Mieszkam w Pszczynie. Piszę książkę (ale na pewno nie będzie lepsza od HP) i jestem już przy piątym rozdziale.

Doświadczenie: Jestem dobra trochę z tego, trochę z tamtego. Często na stronie piszę różne komentarze. Jestem bdb z informatyki.

Jak często jesteś na stronie: Jestem tu od niedawna i jakoś sobie radzę. Zwykle jestem na internecie w godzinach popołudniowych, aczkolwiek czasami (bardzo rzadko) zdarzają się wyjątki.

Co zmieniłbyś/ abyś na stronie: wszystko jest w porządku,tylko strona mogłaby być ciekawsza. Zmieniłaby to większa ilość konkursów.

Co chciałbyś/ abyś robić na stronie: Przyjmę każdą posadę, z wyjątkiem pisania długich komentarzy. Nie bardzo mi to wychodzi.

Dlaczego ty anie ktoś inny: Bardzo mi na tym zależy.

pitterek 04-01-2007 21:17

Nick:pitterek
Lat:11
Nr gg:3546669
coś o mnie: Uwielbiam grać w gry strategiczne i gry akcji . Najbardziej podoba mnie się jednak gra Fifa 2007 gdyż jestem fanem światowej piłki nożnej . Lubie słuchać hip-hopu i tehno.
Zainteresowania:Moim szczególnym zainteresowaniem a nawet oczkiem w głowie jest HP uwielbiam wszystkie części o Harrym Potterze a to dlatego że lubię po prostu książki które są fascynujące i pełne przygód tak jak HP.
Co zrobił bym dla strony: ożywił bym ja trochę jest super ale jeszcze przydał by się jakiś końcik z żartami o HP oczywiście wymyślonych przez nas kawałów. Albo np losowy cytat z książki.
Chciałbym się zajmować : na stronie chciałbym się zajmować artykułami bo na naszej stronie powinny być tylko poważne arty a nie tylko jakieś arty o wampirach o których nie ma wogłóle w książce.

Jeśli mnie wybierzecie to obiecuje że strona będzie cacy. wszyscy są super przyjaciółmi i tak trzymać koledzy i koleżanki.Macie wolną wole nie przyjmą mnie nie obrażę się przyjmą mnie podziękuje wam szczerze. :):):):):):):)

herma_78 04-02-2007 16:31

Nick: herma_78

Nr gg: 2310853

Coś o mnie: Jestem inteligentną nastolatką, znającą świetnie angielski. Jestem tancerką(niedoświadczoną tańczę 2 lata).

Zainteresowania: Interesuję się muzyką, fantastyką, śpiewem, tańcem i internetem.

Doświdczenie: Co prawda nie jestem zbytnio dośiadczona, ale za to inteligentna i szybko się uczę.

Ja często jesteś na stronie: Po szkole(14-17) i wieczorem(20-21).

Co zmieniłbyś/ abyś na stronie: Dodałabym trochę kolorów i zabawy, aby strona była bardziej żywa.

Co chciałbyś/ abyś robić na stronie: Jeśli o to chodzi to nie mam na ten temat zdania, bo mogę być każdym.

Dlaczego Ty, a nie kto inny? : Myślę, że dałabym sobie radę ze wszystkim, co dotyczy inteligencji i sprawności umysłowej, która posiadam. Po drugie to jest to dla mnie bardzo ważne.

Dzięki!!!:D

Elizabeth Potter 04-02-2007 17:38

Nick: Elizabeth Potter

Numer GG: 5916385

Coś o sobie: Strasznie dużo mogłabym tu napisać, ale wyszczególnię tylko kilka rzeczy. Uwielbiam kino i książki, ale jeszcze nie przeczytałam lepszej od hp, uwielbiam tańczyć i śpiewać, a także grać w siatkę. Jeśli chodzi o muzykę to słucham absolutnie wszystkiego, od popu, rocka, trans, techno, rapu, hip-hopu, dance... po muzykę poważną (najbardziej współczesną filmową). Niecierpię sztuczności i udawania (chyba, że w aktorśtwie, które kocham, ale nie w życiu!!!) i pustych laseczek. Lubię lody kokosowe i moich przyjaciół (nie jest to pół szkoły, ale wybrani ludzie, na których zawszę mogę liczyć). Uwielbiam pisać opowiadania. Niestety intryguje mnie (troszkę) zło. Moim ulubionym bohaterem w hp jest draco a czasem nawet voldi! Lubię czarne charaktery... (mam nadzieję że w przyszłości nie zwiążę się z jakimś mafiozo...:), choć nie ukrywam, że byłoby to interesujące). Interesuję się właściwie prawie wszystkim: wyładowaniami atmosferycznymi, prawem, psychologią, psychiatrią kliniczną, neurologią, historią, jęz. polskim i wszelkimi jęz. obcymi, rysunkami technicznymi i nietechnicznymi (ogólnie lubię tworzyć), projektowaniem wnętrz, budynków i strojów..

Doświadczenie: hmm... Piszę własną książkę (mam już 50 stron i wszyscy mówią, że wciąga) - skromnością nie grzeszę, mam własną stronę, ale nie o hp, tylko o piratach z karaibów - to moja druga pasja, ładnie rysuję, mówię płynnie po ang, no i to by było na tyle...

Jak często jesteś na stronie: och, właściwie to dopiero co ją odkryłam... ale zamierzam wchodzić dość często (a na pewno codziennie)

Co chiałbyś/abyś robić na stronie: cokolwiek, ale fajnie byłoby gdybym się zajmowała pisaniem newsów, artów no i tłumaczeniem newsów z anglika, mogę też akceptować newsy i arty, które inni nadsyłają (nie będę złośliwa)

Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Sama nie wiem, może przydałaby się inna skórka (taka bardziej tajemnicza) i nowy nagłówek, a poza tym jest spoko!

Dlaczego ty, a nie kto inny: bo jestem wyjątkowa, nie boję się wyzwań i jestem ambitna, inteligentna i asertywna!!! :)

To by było na tyle, dziękuję za uwagę i pozdrawiam :D

illmonte 04-02-2007 20:25

Witam, zbliża się pełnia, więc kierując się wystandaryzowanymi wskazówkami w tym czasie czas by "czarę napełnić".

NICK: illmonte

NR GG: w profilu

O SOBIE:
Pracuję w zawodzie "pomagacza". Od kilku lat co jakiś czas regularnie czytam Harrego Pottera i mam na ten temt sporo teorii, przemyśleń, pytań, etc.

Długo wzbraniałam się przed tą książką - raz - z powodu "mody" na nią (a wszelkie przesadne stylizowanie raczej mnie odstręcza lub po ludzku - nie mam doń zaufania jakoby było prawdziwe i głębokie); dwa - z powodu kompleków wiekowych.

Gdy książkę poznałam kompleks wiekowy odsunęłam, natomiast jesli chodzi o "modę" , cóż, rozumiem ją, a na tej stronie czytam młodzieży wypowiedzi i zadziwiam się dojrzałością, osobistym odbiorem i osobistymi potrzebami. To urzeka.

DOŚWIADCZENIE:
Jestem bardzo Uważna. Potrafię rozpoznawać nieadekwatne komentarze, niespójności wszelkie oraz spójności.
Potrafię bardzo dobrze operować pozytywnymi informacjami zwrotnymi ( ostatnio modna nazwa feed-back). Pisze pozytywne, bo taki ich główny cel, a tzw. dobrej krytyki też dostarczają jesli muszą.

Dobrze dość piszę.
Staram sie byc wyrozumiała i uprzejma.

Jestem twórczą osobą. (sporo myslę też :) )

CZĘSTOTLIWOŚĆ NA STRONIE:
Od momentu rejestracji kilka razy dzienie. Przed i popołudniem.

Gwarantowana czestotliwość: poniedziałek i czwartek - przed południem; trzy dni w tygodniu - popołudniu lub późny wieczór.

( Możliwe, że częściej, ale z powodu własnej odpowiedzialności wolę mniej obiecać, by dotrzymać słowa)

CO CHCIAŁABYM ROBIĆ NA STRONIE:
Pisac i czytać artykuły .
pisać i czytać komentarze.
Mogę przyjąć (pełnić) funkcję wpływania na zamieszczane artykuły i komentarze.
Chetnie podzielę sie pomysłami i ustosunkuję do rozmaitych pomysłów (bardziej merytorycznych niz technicznych, HTML nie znam na przykład).

CO CHCIAŁABYM ZMIENIĆ NA STRONIE:
Sama strona jest dla mnie spójna (np. organizacyjnie, graficznie, itp.).
Mam niejasne pomysły na zmianę zasad przyznawania rang (zdaję sobie sprawę, że to może być trudne, nudne lub niewykonalne) - chodzi o pewną "niesprawiedliwość" wyłącznie liczebnego sumowania. Dodałabym element "jakościowy". Jak to wykonac - długo by pisać - do dyskusji.

Jestem za wszelkimi oniesieniami HP do życia. Chodzi mi o mozliwość wykorzystnia HP jako wsparcie, inny punkt widzenia problemów i pytań młodych ludzi.

DLACZEGO JA:

Bo tak czuję?

Bo zbliża się pełnia a ja znam sie na Harrym Potterze?

Ale z pełną pokorą i poparciem dla dokonanego wyboru - przyjmę każdego INNEGO NIŻ JA Administratora!

Życzę Dokonania Jak Najlepszego Wyboru i Nie Wracania do Wahań po nim (one wykańczają zdziebko). Powodzenia!!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53.