![]() |
Rekrutacja - składanie podań
W tym temacie podania składają osoby zainteresowane posadą administratora na stronie http://www.Harry-Potter.net.pl
Link do newsa: Rekrutację czas zacząć! Posty nie na temat zostaną usunięte, a osoba która je umieściła zostanie stosownie ukarana. Powodzenia! |
RE: Rekrutacja - składanie podań
---------- Początek ----------
Nick: Wood Wiek: 16 :) Numer GG: 8645030 Coś o sobie: hmm napisało się już sporo na tej stronie, poznało się ją dobrze, o sobie: gotowy na wyzwania ;) Doświadczenie: hmmm artykuły z tytułu teorie, przemyślenia, oraz ich zaprzeczanie i potwierdzanie... Jak często jesteś na stronie: przynajmniej 2-3 razy dziennie Co chiałbyś/abyś robić na stronie: pisanie newsów, artykułów, ale przyjąć mogę wszystko ;] Co zmieniłbyś/abyś na stronie: w zasadzie nic, ale można by było to przedyskutować to na forum... Dlaczego ty, a nie kto inny: dlaczego ja a nie kto inny ? heh czuje że moge sprostać temu zadaniu :yes: |
1: Dzidzic Gryffindora
2: 14 lat 3: 3092967 4: Hmmm lubię sport dokłądnie piłkę nożą, interesuje się p;rzygodami Harrego Pottera i wiem o nim wszystko:) 5: Jestem dobry w sporcie gram w młodzikach Hutnika Kraków, jestem dobry również w szkole z humanistyki dokładnie polski i historia 6: Na stronie jestem codziennie przynajmniej 5 razy po pól godzinki:) 7: Nie ma to dla nie żadnego znaczenie, podejmę się wszystkiego 8: Niewiele jest do zmieniania ta stronka jest OK, ale zawsze mogą przyjść do głowy nowe pomysły:) 9: Dlatego że jestem młody mam wiele pomysłów, zawsze chciałem zostać adminem i z wielu innych powodów(bardzo chcę otrzymać tą posadę) Dzięki i pozdrawiam! |
Nick: Lady_Black
Wiek: 5 kwietnia będzie 12 lat Mój numer GG:6183854 Coś o mnie: Hmm... zależy co powinniście wiedzieć... Lubie siedzieć przed komputerem, czytać książki, pisać artykuły i KOCHAM HARRY'EGO POTTERA! Doświadczenie: Mam na koncie trzy arty (wiem, że słabo, zwłaszcza, że jednen z nich sie nie ukazał, ale pracuje nad kolejnymi), podobno dobrze piszę. Jak często jestem na tej stronie: Około 3-4 razy dziennie. Co chciałabym robić na stronie: Sprawdzać artykuły, pisać newsy, szukać zdjęć do galerii... Co zmieniłabym na tej stronie: Jeśli by to ode mnie zależało: Powiekszyłabym nagłówek, żeby nasza strona robiła większe wrażenie, dodałabym dla użytkowników opcje dodawania zdjęć do galerii, częstsze usuwanie durnych komentarzy. Dlaczego ja, a nie kto inny: Myśle, że jestem na tej stronie bardzo często, mam dobre pomysły na zmiany. Z góry mówię, że nie znam HTML, więc jeśli to nie jest konieczne, to moge się nadać:) |
Nick: Kate
Wiek: 14 lat Numer GG: 483273 Coś o sobie: no cóź, gram na pianinie, uwielbiam wszystko, co związane jest z HP. Doświadczenie: Mogę się pochwalić, że zajęłam 2 miejsce w ogólnoszkolnym konkursie szybkiego pisania na komputerze, i mam osiągnięcia muzyczne:) jestem dobra w ortografii. Starczy tych przechwałek... Jak często jesteś na stronie: codziennie. najczęściej w godzinach popołudniowych, ale bywam także przed 12:00 Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Myślę, że pisanie artykułów i sprawdzanie ich. Ale inne rzeczy dotyczące zarządzania stroną też mi pasują. Co zmieniłbyś/abyś na stronie: warto dodać parę rang, bo jest to w pewnym sensie reklama tej strony, a przyznam, że ta szybko się rozwija i jest tu coraz więcej użytkowników. Warto by też dodać wyszukiwarkę - jednym słowem parę głupotek, które dobrze działają na reklamę. Oprawa graficzna jest bardzo dobra przejrzysta Chyba tyle. Dlaczego ty, a nie kto inny: Dlaczego nie kto inny? Nie mówię, że jestem idealna. Znam się dość dobrze na komputerach, jestem zatwierdziałą fanką HP i uważam, że chociaż w pewnym stopniu nadaję się na administratora. Pozdrawiam |
Nick : Adrian de winter Wiek : 15 lat
NR gg : 2949483 Coś o sobie : No cóż, jestem administartorem na innych stronach np. na www.komnatatajemnic.vgh czy coś takiego, rozważaja mnie na przyjęcie admina na jeszcze jednej stronie a najednej jestem moderatorem forum. Mam w tym duże dośwaidczenie :) Jak często jesteś na stronie : codziennie po lekcjach :p czyli o 13 tak :] Czym chciałbys sie zajmować na stronie : przede wszystkim - pisanie newsów i artykułów jak przystało na odpowiednią stronę :) moderowanie moze jeszcze nie ale pisanie ostrzeżeń jak ktos coś zrobi źle to tak!! Co zmieniłbys na stronie : w nawigacji to aby można było wejść na stronę główną , parę rang i to wszystko Dlaczego ty a nie kto inny ?? - Ponieważ mam w tym duże doświadczenie :p Jestem trochę wygadany no ale trudno :P Proszę Krico, przyjmij mnie!! <prosi> |
Nick: Avril
Wiek: 13 Numer GG: 6763308 Coś o sobie: Jestem obowiązkowa ;) Doświadczenie: Hmm...Siedzę w HP(Książkach itp.)od pierwszej części ;) Jak często jesteś na stronie: Praktycznie codziennie...Po lekcjach 12,13,14 - 15,16 Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Zarządzać Galerią Zdjęć Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Dodałabym coś nowego, gdyż po przeczytaniu newsa o stronach o HP przydałoby się coś nowego - pomyślę nad tym. Dlaczego ty, a nie kto inny: Uważam, że nadaje się na to stanowisko ;) |
Nick: Slayerka
Wiek: 11 lipca skończę 15 lat ;) GG: 8243759 O mnie: Jestem wielką fanką HP :) Razem z kolegą prowadziłam stronę naszej klasy, mam wiele for i blogów, znam się na niektórych rzeczach na forach ;) Jak coś postanowię, staram się to zrobić jak najlepiej. Jestem obowiązkowa, dobrze znam się na komputerach :) Doświadczenie: W klasie najlepiej wypadłam w szybkim i bezbłędnym pisaniu na komputerze ;) Zajęłam drugie miejsce w konkursie szkolnym wiedzy o HP :) Napisałam 2 artykuły, KOCHAM pisać (piszę dużo opowiadań, piszę też własną książkę :)). Znajomi z klasy lubią czytać moją twórczość XD Jak często jestem na stronie: dopiero niedawno się zarejestrowałam, ale i tak jestem codziennie, co najmniej dwie godziny (chyba ;)) XD Gdybym została przyjęta, spędzałabym tu jeszcze więcej czasu XD Jednak czasami w weekendy mogę być krócej ;) Co chciałabym robić na stronie: Lubię pisać, a więc mogłabym pisać newsy, artykuły (jestem w klasie angielskiej, mogłabym przetłumaczać z zagranicznych stron ;)) Mogłabym sprawdzać i dodawać (albo odrzucać) artykuły i newsy dodawane przez użytkowników. Jak ktoś coś źle zrobi, dawałabym ostrzeżenia. Mogłabym też moderować, w ogóle mogę robić wszystko czego tylko chcecie (oprócz prac związanych ze zdjęciami do galerii ;)) Co zmieniłabym na stronie: sama w sobie stronka jest świetna ;) Jednak gdyby już trzeba było coś wybrać, to zajęłabym się forum. Jest tutaj wiele bezsensownych tematów, w wielu każdy pisze byle co ;) Może dodałabym też nowe rangi ;) Ale stronka i tak jest świetna :* Dlaczego ja, a nie kto inny: wszystko staram się zrobić jak najlepiej :) Jeśli czegoś będziecie ode mnie chcieli, postaram się to zrobić :) Każdą część HP czytałam co najmniej 5 razy, świetnie się na nim znam ;) Jak każdy mam swoje wady, ale będąc tutaj adminką postaram się, by praca moja jak i wszystkich była przyjemniejsza, by nie trzeba było dużo czekać na dodanie newsa artykułu (jeśli tym się zajmę). Jeśli Waszym zdaniem się nadaję, przyjmijcie mnie :) Jeśli zobaczycie lepszego ode mnie, przyjmijcie Jego (albo Ją ;)). Bo chciałabym, zeby tą stronką zajmowali się najlepsi :) |
Nik- dementor
Wiek- 10lat Numer GG- niestety nie mam Coś o sobie- Mam 10lat. Lubię Harrego Pottera. Czytam go i oglądam juz 2lata. Świat Potera mnie zaczarował. Doświatczenie- Jestem dobrą uczennica. Jestem nalepsza na W-F. Jak często jesteś na stronie- Można mnie spotkać co dziennie oprócz SOB. NIEDZ. siedze około 2godzin dziennie. Rano i Popołudniu. Około 12.30 jestem najczęściej. Kim chciałabyś być na stronie- Na stronie chciałabym byś administratorem od newsów. Co zmieniłabyc na stronie- Zmieniłabym to, żeby nie którzy admini nie obrażali innych użytkowników. Dlaczego ty, a nie kto inny- dlatego, że ja poluję na to stanowisko od miesiaca i wszystko sie dowiaduję jak i co. Zostac adminem to moie największe marzenie. Prosze przyjmijcie mnie! Obiecuję, że będe wypełniała swoie obowiązki!:yes: |
Nick: Limonka
Wiek: 15, rocznikowo 16 Numer GG: w profilu Coś o sobie: I tu już obowiązkowo się rozpiszę, chociażby dlatego, że uwielbiam pisać, a o sobie to już w szególności. Jak widać nie przepadam za wspaniałym i cudownym Gryffindorem i stanowczo skłaniam się w kierunku perfidnego i okropnego Slytherinu. Oczywiście jeżeli zostałabym wybrana na stanowisko admina czy moderatora, nie miało by to żadnego wpływu na moją pracę. Interesuję się....tym w czym jestem dobra - angielski, grafika, i jeszcze od niedawna psychologia i psychiatria. Oprócz tego dysponuję sporą ilością wolnego czasu (który i tak spędzam na tej stronie); uwielbiam wyzwania; jeżeli czegoś się podejmę zrobię to najlepiej jak się da i jestem gotowa zaangażować się w pracę admina. Doświadczenie: No cóż...nie zostałam obdarzona zbytnią skromnością...Uważam, że jestem dobra w j. angielskim (raczej tłumaczenia z ang. na polski niż odwrotnie), grafice komputerowej; nie najgorzej rysuję, pisanie też chyba nie idzie mi jakoś tragicznie. A doświadczenie...niewielkie niestety - kiedyś prowadziłam własne forum. Jak często jesteś na stronie: hmm...jestem ciągle; mniej więcej od piętnastej do pierwszej, drugiej w nocy (z przerwami oczywiście). W soboty i niedziele zaglądam parę razy w ciągu dnia i najczęściej zasiedzę się do późnej nocy. Sama nie wiem co robię przez tyle czasu na tej stronie :D. Żeby nie wyjść na fanatyczkę, powiem tak...jak tylko siedzę przy komputerze zawsze mam otwartą tę stronę i 'odświeżam' co jakiś czas, żeby sprawdzić czy pojawił się jakiś news, artykuł czy post na forum. Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Właściwie mogłabym robić prawie wszystko. Pisanie newsów/artów - to mi bardzo pasuje, ale sprawdzanie i 'akceptowanie' ich to nie dla mnie :P. Bardzo chętnie podejmę się jakiegokolwiek tłumaczenia z angielskiego. Zarządzanie galerią zdjęć - też może być, powymieniałabym te wszystkie malutkie zdjęcia, na takie w normalnych rozmiarach. A najbardziej zależało by mi na moderowaniu forum - mogłabym pousuwać powtarzające się tematy, powydzielać nowe tam gdzie zrobił się offtopic itd. No i jeszcze spamerami chętnie się zajmę xD. Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Nie będę się podlizywać pisząc, że 'nic' xD, chociaż muszę przyznać, że jeszcze na żadnej stronie tak się nie zasiedziałam jak na tej.W sumie mogę się przyczepić tylko do paru drobiazgów...w galerii wiele zdjęć jest wielkości avatara, to koniecznie trzeba by zmienić; można by zrobić nowy nagłówek na stronie, chociaż obecny też nie jest zły; i przede wszystkim słynny problem spamerów...Chociaż myślę, że tego ostatniego pozbędziemy się w najbliższym czasie. Dlaczego ty, a nie kto inny: Dlaczego ja? Nie mam pojęcia, dlaczego mielibyście wybrać właśnie mnie...po prostu mam wrażenie nadaję się na to stanowisko. Dziękuję za uwagę, ty by było na tyle :D. |
Nick:Arni
Wiek:13 GG:3641671 Coś o sobie:hmmm.Interesuje się sportem(piłka nożna przede wszystkim).Lubię czytac książki o Harrym Potterze itd. Doświadczenie:byłem redaktorem na stronie nimbus.ncse.pl.Odszedłem ze strony ponieważ się rozpadała.Obrze posługuje się językiem angileskim więc mogę tłumaczyc news z angielskiego. Jak często jesteś na stronie:Jestem tu dośc często Co chciałbyś robic na stronie:Chciałbym się zając pisaniem newsów(artów też ale wole pisac newsy).Mogę również moderowac forum Co byś zmienił na stronie:Chciałbym żeby newsy kopiowane nie były przyjmowane bo to mnie wkurza.Strona mi się podoba.Jest jedną z fajniejszych w necie Dlaczego ja a nie kto innyPonieważ chciałbym tu byc redaktorem.Myślę że mam doświadczenie.I mam nadzieję że mnie wybierzecie:yes: |
RE: RE: Rekrutacja składanie podań
Nick: Draco Malfoy
Wiek: 12 lat Numer gg: 8315169 Coś o sobie: Tak naprawdę nazywam się Alex. Mam 12 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Interesuje się wieloma rzeczami, a najbardziej Harrym Potterem. HP interesuje się 4 lata. Doświadczenie: W szkole i nie tylko biorę udział w konkursach o HP i innych, w których często zdobywam jakieś miejsce. Przeczytałem wiele książek, a także poszczególne częsci HP po kilka razy. Lubie pisac na komputerze różne rzeczy. Jak często jesteś na stronie?: kilka razy dziennie po conajmniej 30 min. Co chciałbyś robic na stronie?: mógłbym robic wszystko: pisac, zarządzac galerią zdjęc lub dodawac i odrzucac dodane artykuły i newsy. Co chciałbyś zmienic na stronie?: Tak naprawdę na razie nic bym nie chciał zmienic, bo strona jest super, ale jednak mozna by usuwac głupie komentarze. Dlaczego ty, a nie kto inny: znam dobrze Harry'ego Pottera oraz znam sie na komputerach co mi się bardzo przyda jeśli zostanę administratorem. Każdy ma jakieś wady i zalety, a ja będe się starac dobrze pełnic stanowisko aministratora i wypełniac jego obowiązki. Jeżeli mnie przyjmiecie przyjmijcie także kilka innych osób. Przepraszam za błedy, jeśli jakieś popełniłem. |
Nick: Krzyychu
Wiek: 13 lat GG: 10162057 Coś o sobie: Dużo tego nie ma... Jestem kreatywny, mam duże ambicje, angażuje się w dane mi zadania, uwielbiam Harry'ego Pottera (to chyba oczywiste, ale żeby nie było, że nie lubię Pottera...), dużo czytam, jestem koleżeński, potrafię pomóc ludziom w trudnych sytuacjach Doświadczenie: Nie mam zbyt dużego doświadczenie ponieważ po raz pierwszy jestem na stronie internetowej takiego typu jak ta, jestem bardzo dobry w pisaniu opowiadań (w klasie na pracach klasowych stylistycznych z polskiego, zawsze wybieram napisanie opowiadania i dostaje najlepsze oceny[5 i raz nawet 6]), nie popełniam błędów ortograficznych, staram się być szczery w komentarzach nie tylko artykułów czy newsach na tej stronie) Jak często jesteś na stronie: Na stronie jestem codziennie po kilka godzin (4 do 5, a czasami dłużej) chyba, że mam jakąś ważną sprawę do załatwienia Co chciałbyś robić na stronie: Chciałbym przede wszystkim by strona się rozwijała w dobrym kierunku, najlepiej bym się czuł w dobieraniu zdjęć do galerii i moderacji Co zmieniłbyś na stronie: Po pierwsze przydał by się nowy system oceniania, zainicjować jakieś reguły przeciw spamerom i pisaniu beznadziejnych komentarzy. Dlaczego ty, a nie kto inny: Dlaczego ja? Myślę, że przydałbym się na stronie, gdyż zawsze angażuje się do zleconych mi zadań, mam duże ambicje i chcę by strona była popularna i oczywiście najlepszą o tematyce Harry'ego Pottera |
Nick: emilcia1994
Wiek: Rocznikowo 13 lat, lecz ukończę 27 czerwca. GG: 9453095 Coś o sobie: Wprost kocham Harry'ego Potter'a. Oprócz tego lubię gry komputerowe, i blogowanie. Jestem wesołą nastolatką i lubię nawiązywać nowe kontakty, więc jeśli ktoś ma problem, oczywiście postaram się mu pomóc. Doświadczenie: Napisałam kilka artykułów, nie popełniam błędów ortograficznych, chociaż oczywiście zdarzają się drobne usterki spowodowane szybkim pisanie na klawiaturze. Jak napisałam wyżej mam sporego hopla na punkcie blogowania. Nie znam się na HTML, więc to może być moja wada. Jak często jesteś na stronie: Bardzo często. Chociaż pytanko powinno brzmieć: "Ile czasu spędzasz na stronie?" Na stronie jestem z przerwami ok 2 godzin dziennie. Można mnie spotkać ok. godz. 14 i później. Wcześniej bywam jedynie w weekendy i dni wolne od szkoły. Co chciałbyś robić na stronie: Nie mam bliżej obranego miejsca na stronie. Jednak nie interesują mnie zdjęcia, więc warto to pod to podciągnąć. Co zmieniłbyś na stronie: Zlikwidowałabym punkty za galerię. Dodałabym cytaty. Zmieniłabym też trochę tę stronę pod względem artystycznym (ktoś już wspominał o większym rozmiarze nagłówka). Dlaczego ty, a nie kto inny: Myślę, że byłabym dobrym administratorem, ponieważ lubię moderowanie stron, blogów. Jeśli coś mi nie wyjdzie dość dobrze, dociągam to do perfekcji. |
Nick: DJParzysz
Wiek: 18 Numer GG: 755442 Coś o sobie: Lubię Pottera, wszystko co fantastyczne i szkołę Doświadczenie: Administracja niestety zamkniętego radia internetowego moderacja forum młodzieżowego linki mogę podać na PW znajomość HTML Jak często jesteś na stronie: prawie codziennie nie licząc weekendów Co chiałbyś/abyś robić na stronie: (w czym czujesz się najlepiej? Pisanie artykułów,ich akceptacja, moderacja komentarzy typu "jestem pierwszy" i moderacja forum oraz shoutboxa Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Te durne komentarze wyżej wspomniane. I galerię nieco Dlaczego ty, a nie kto inny: ponieważ mam doświadczenie (wymienione wyżej) lubię pracę w internecie, i myślę że się do tego nadaję. |
Adame Chang
15 4956204 Lubię jazdę na rolkach Duże Kilka razy dziennie Dążył bym do ulepszania strony Więcej zdjęć i informacji Ponieważ jestem co dziennie na stronie i jestem na niej aktywny! |
Nick: T124
Wiek: 14 lat Numer GG: 1979692 Coś o sobie: Lubie siedzieć przed komputerem, czytać książki, interesuje się sztukami walki i bronią. Kocham Harrego Pottera i inne książki fantasy. Doświadczenie: Jak chodzi o doświadczenie z komputerami to znam się trochę na HTML i jestem dobra z matmy. Lubie tworzyć grafikę (tapetki itp.) A jeźli chodzi o doświadczenie na tj stronie to napisałam chyba jeden artykół i nie pamiętam ile newsów ale raczej było ich mało. Jeźli chodzi o błędy ortograficzne to mi się zdarzają. Jak często jesteś na stronie: I z tym jest różnie, potrafię być codziennie lub co dwa, trzy dni ale zwykle jak mam włączony komputer to tu jestem. Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Mogła bym robić wszystko i tu jest mi to obojętne, dostosuje się do wszystkiego Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Można by było zrobić lepszą reklamę i pododawać nowe działy (jakie to musiała bym chwilę pomyśleć) Dlaczego ty, a nie kto inny: Dlaczego? Mam dużo pomysłów i jestem inteligętna a jak będzie potrzeba się czegoś nauczyć (nie mówie tu o językach obcych) to potrafie się zmobilizować tylko potrzebuje trochę czasu. |
Wojob3
15 lat Uwielbiam książki o HP. Lubie zajmować się komputerami od dziecka. Mam 6 z informatyki. Komputery to poprostu moje życie. Już prowadziłem dwa blogi z kuzynką i wygrałem parę nagród. Na stronie jestem codziennie tylko ostatno byłem w szpitalu i niemogłem odwiedzać strony. Na stronie chcałbym zajmować się modernizacją albo galerią zdjęć. Na stronie nie zmienił bym nic. Wiele się nauczyłem na moich blogach. Ostatnio pare razy ci pomogłem. Na początku pisałem głupie komentarze za które przepraszam. Możesz mi usunąć wszystkie punkty które zgromadziłem bo zależy mi na byciu adminem tej strony. |
nick: demelza_robins
wiek: niedługo kończę 17 lat nr.gg: 8857916 coś o mnie: Lubię słuchać muzyki (rockowej), spotykać się z przyjaciółmi, pisać wypracowania na J.Polski, jeździć na rowerze i jeść lody (muszą mieć orzeźwiający smak)...Nie lubię niektórych koleżanek z mojej klasy, lekcji wf, widoku krwi i zapachu perfum używanych w nadmiernych ilościach (straszny smród!Jedna koleżanka z mojej klasy tak robi.Nie można przy niej stać dłużej niż pół minuty!) Doświadczenie: Mogę się pochwalić sukcesami w konkursach ortografii, 2 miejscem w szkolnym konkursie z J.Angielskiego. Jak często jestem na tej stronie: codziennie po szkole, w weekendy po południu, przed południem też się zdarza, nie będzie mnie tylko wtedy, gdy będę mieć zepsuty komputer. Co chciałabym robić na stronie: Najbardziej lubię pisanie artykułów. Co zmieniłabym na stronie: Strona jest bardzo fajna, ale dążyłabym do przekonania osób spamujących o tym, że nie jest to dobry sposób na uzyskiwanie punktów, wręcz przeciwnie, a dodawanie newsów artykułów, zdjęć, linków jest właściwe i przyjemne. Dlaczego ja mam być administratorem: Myślę, że jest to miłe zajęcie.Bycie administratorem to odpowiedzialność, której mam nadzieję podołać.Uwielbiam tą stronę, i chcę, by rozwijała się dalej i żeby coraz więcej osób ją odwiedzało i czuło się tu dobrze. |
Nick: lothien
Wiek: 15 (rocznikowo 16) Numer GG: 5079234 Coś o sobie: Tak więc... Ja jestem ' Ślizgońską Ślizgonką' na forum i jesli o Harrego Pottera bardziej 'interesuja' mnie ciemne aspekty magii. Mieszkam w Wielkiej Brytanii przez co bardzo dobrze znam angielski, interesuje się teatrem, muzyką i uwielbiam ponad wszystko grafikę. Bardzo dobrze radzę sobie z matematyką, a przynajmniej tak mi sie wydaje patrzac na moje oceny... Co jeszcze... Moim wielkim - najwiekszym zainteresowaniem jest muzyka. Gram na fortepianie i gitarze, marze o zalozeniu bandu rockowego w przyszlosci i mam nadzieje, ze uda mi sie osiagnac ten cel. Na stronke zaczelam wchodzic... wlasciwie przez 'przypadek'. Moja siostra (zalogowana jako alex1 tutaj) jest wieksza 'maniaczka' ode mnie i uwielbia chodzic po tego rodzaju stronkach i to ona tu pierwsza tu zawitala. Stronka mi sie spodobala i po kilku dniach uzywania konta siostry zdecydowalam sie przylaczyc do was. IOd tej pory jestem tu niemal codziennie xD Doświadczenie: Czym mogę się pochwalić... Prowadziłam kilka blogów... jeden nawet był dość popularny,( tylko, że pisałam go jak byłam jeszcze w Polsce i kompletnie nie miałam czasu... ) z tego wszystkiego blog przez zaniedbanie i nieaktywność został usunięty... :/ Zreszta teraz tez prowadze cos w rodzaju 'bloga' w angielskim serwisie 'bebo'. HTML znam tylko podstawy - nikle podstawy... A jeśli chodzi o stronkę... napisałam kilka artykułów - jeden o beozarze miał bardzo wysokie oceny (wg. czytelnikow). Poza tym jak jeszcze uzywalam nick'a siostry napisalam jeden artykul o RAB'ie Jak często jesteś na stronie: Bardzo często. Jestem codziennie, pary razy na dzień a zwłaszcza wieczorami (w szkole na przerwach tez wchodze... xD) Co chiałbyś/abyś robić na stronie: W zasadzie sa dwa stanowiska ktore mnie najbardziej interesuja. Pierwsza to 'posada' moderatora forum. Dlaczego? Ponieważ jest to moja ulubiona część strony i przebywam na niej prawie cały czas; i uważam, że przydałyby się porządne porządki (pousuwanie starych nie aktywnych tematów i.t.p...). Druga rzecz ktora mnie bardzo interesuje to sprawdzanie i poprawianie newsow/artykulow. Poza tym moderowanie strony - często widzę, że ktoś np. pisze jeden komentarz po piętnaście razy i strasznie mnie to denerwuje... Co zmieniłbyś/abyś na stronie: hmm... strona mi się podoba bardzo w takiej formie jakiej jest teraz. Jedyne co bym zmieniła, to powymieniałabym niektóre zdjęcia, ponieważ są takie małe, że właściwie nie widać co lub kto na nich jest... Moze dodalabym pare rang - dla zwiekszenia atrakcyjnosci stronki. Dlaczego ty, a nie kto inny: Ponieważ przesiaduję na tej stronie cały czas który spędzam przy komputerze. Stało się to... hmm... moją pasją. Dlaczego jeszcze? Ponieważ chwilami gdy widzę coś -nazwijmy to 'irytującego' czy też 'nie na miejscu' to nie mogę praktycznie nic zrobić - tylko napisać do kogoś kto się tym zajmuje, ale czasem mimo wszystko to nic nie zmienia.... Chcę mieć większy wpływ na stronę. Wielkie dzięki |
Nick: wiktor
Wiek: 14 Numer gg: 3990092 O mnie: jestem trochę porywczy, ale chcę zostać administratorem( ale jakby jakimś cudem się to udało to spróbuję to zmienić i myślę, że mi się to uda:D ) Doświadczenie: bardzo lubię tą stronę, często ją odwiedzam, nawet jak znajdę czas przed szkołą, staram się pisać dużo artykułów Jak często jestem na stronie: może 50% czasu spędzanego na komputerze, czyli ok. 2 godziny dziennie w dni "robocze" (bez soboty) , dni wolne ok. 3-4 godziny Co chciałbym robić na stronie: przyjmowanie newsów i artykułów, zarządzanie galerią zdjęć Co zmieniłbym na stronie: galeria dla użytkowników (nie-administratorów :D), ogłaszanie kto ma w danym dniu urodziny, konkurs na stronie (dokładne informacje na forum w temacie "zmiany, zmiany..."), ale oprócz tego wysokie kary dla użytkowników którzy piszą np. 6 takich samych komentarzy pod rząd. Dlaczego ja, a nie kto inny: jedyne co mogę powiedzieć, to to, że postaram się zarządzać tym stanowiskiem sprawiedliwie (bo nie napiszę, że chcę bardzo nim zostać, bo chyba wszyscy, którzy tu chcą) |
Nick: weronika_151
wiek: 15 (rocznikowo 16) Numer GG: 7882877 O mnie: hmm... Tak wiec lubie sluchac muzyki i spotykac sie z przyjaciolmi. W szkole jestem najlepsza z matematyki i calkiem dobrze sobie radze z fizyka i chemia. Nie lubie ludzi ktorzy mnie oszukuja. Doswiadczenie: Co bym tu mogła napisac?? No wiec moze to ze w szkole jestem jedna z osob ktore najlepiej pisza wypracowania na jezyk polski. Jak czesto jestem na stronie: Na stronie jestem co dziennie po szkole przynajmniej poltorej godziny, a jak jest wolne to gdzies ok 3 godzin. Co chcialabym robic na stronie: najchetniej przyjmowac artykuly (ale moge robic wszystko) Co bym zmienila na stronie: Strona ogolnie jest w porzadku ale wyrzucilabym kilka bardzo malych fotek na ktorych malo widac. Dlaczego ja a nie inny: Mysle ze dla tego ze jak sie czegos podejme to zawsze staram sie wypelniac to najlepiej jak potrafie. |
Nick: gimikis
Wiek: za miesiąc 15 lat Numer GG: 3437231 Coś o sobie: Jestem gimnazjalistką, uwielbiam czytać książki i oglądać filmy (najbardziej fantastykę i kryminalne). W szkole radzę sobie dobrze. Z internetem jestem jako-tako obeznana. Moją mocną stroną nie są przedmioty ścisłe, lubię polski i historię. Z językami też sobie radzę, mam niemiecki i angielski. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, to piszcie, odpowiem, jeżeli nie będą za bardzo osobiste... Doświadczenie: Na tą stronę napisałam trzy artykuły i wszystkie zostały przyjęte. Przygotowuję następne. Na innych stronach o HP też można zapoznać się z moją "twórczością". Pisałam kiedyś bloga, ale nie wyszedł mi, bo nie miałam jasno określonej tematyki. Z polskiego mam dobre oceny, a może nawet trochę lepsze. Jak często jesteś na stronie: Raczej codziennie, ok. 16, 17 i 18, czasami też ok. 21 Co chiałabyś robić na stronie: Najchętniej zajęłabym się pisaniem artykułów, mogłabym też jakieś sprawdzać. Do newsów bym się nie nadawała, może raczej do galerii, chociaż to też nie jest moja najmocniejsza strona. Co zmieniłabyś na stronie: Dobrze byłoby, gdyby przed dodaniem artykułów, ktoś poprawiał bardziej rażące błędy ortograficzne i językowe. Gdy się czyta niektóre artykuły, to aż człowieka na mdłości zbiera... Wiem, że ja też nie jestem doskonała i co jakiś czas błędy robię, ale znowu bez przesady... Może warto byłoby bardziej zadbać o język? Dlaczego ty, a nie kto inny: Bo nie jestem taka jak wszyscy! (Wiem, że to trochę głupio brzmi...) Myślę, że mam wystarczającą wyobraźnię, by zostać administratorem takiej strony jak ta. Nie tylko jestem fanką Harry'ego, ale umiem też spojrzeć na niego krytycznym okiem (może nie do przesady krytycznym)... |
Nick: Cho Chang2
Wiek: 14 lat Numer GG: 10096659 Coś o sobie: Trudno mi napisac, bo głupio jest samego siebie opisywac, wiec tak: Lubię Harrego Pottera i dużo o nim wiem. Kocham książki. Dużo słucham muzyki, śpiewam w chórku i dobrze się ucze. Również gram na kibordzie, flecie, a ucze się grać na gitarze:) Szczególnie lubie matematyke, j. polski i j. niemiecki. Doświadczenie: Wygrywałam dużo konkursów (szczególnie plastycznych), a teraz ostatnio zrezygnowalam z nich ze względu na chór. Pani od j. polskiego tez wysyłala mnie na kilka, więc z polskiego nie jestem taka zła:) Na stronce zostało przyjetych dużo moich artykułów, nie pamiętam ile, ale chyba coś ok. 8- 10. Również napisałam kilka newsów i one też zostały przyjęte. Jak często jesteś na stronie: na stronie jestem codziennie, a ile to zależy zdarza się czasem 5 godz (ale przy tym nie jestem tylko na stronce) i mama nie raz mnie musi odganiać... Co chiałbyś/abyś robić na stronie: mogłabym sprawdzać artykuły albo newsy. Oczywiście to nie jest konieczne, bo ja zwykle nie narzekam. Jak bym np. dostała galerie to też bym się cieszyła. Co zmieniłbyś/abyś na stronie: dla mnie strona idzie cały czas do przodu. Dodałabym konkursy i zwracała dużą część uwagi na artykuły. Dlaczego ty, a nie kto inny: To jest bardzo trudne pytanie. Chciałabym zostać administratorem, ale chcę również, żeby inni. Bardzo spodobała mi się ta strona i dużą część swojego wolnego czasu poświęcam jej. Jak by jej nie było no to nie wiem... Co ja bym robiła??? Piszę artykuły itp, ale dla mnie to trochę mało i chciałabym większy wkład włożyć w strone, a ze strony użytkownika jest to trudne. Jeśli mi się nie uda zostać to spróbuje następnym razem, ale proszę dać mi szanse. Dziękuję. |
Nick- Lilusia
Wiek- 12 lat Numer GG- 8124144 Coś o sobie: -Jestem miłą i wyrozumiałą dziewczyną , zawsze wieże że może być lepiej Doświadczenie- jestem dobra w dodawaniu komuś otuchy i w motywowaniu innych Jak często jesteś na stronie- przeważnie tak co tydzień, czasami codziennie ale niestety czasami rzadziej Co chciałbyś/abyś robić na stronie:- chciałabym dodawać zdjęcia oraz dodawać newsy Co zmieniłbyś/abyś na stronie: -najchętniej nic bym nie zmieniała jak dla mnie jest bardzo fajna Dlaczego ty, a nie kto inny:-sądze że byłabym w tym dobra na pewno bym nie wykorzystywała tego bo wiem że to nie jest fer według innych |
Nick: Kurzy Wylot
Wiek: 17lat Numer GG: =-= Coś o sobie: Jestem bardzo przyjacielski i zawsze chętnie pomagam innym w potrzebie. Doświadczenie: Robię kariere żeźnika. Jak często jesteś na stronie: No tak praktycznie codziennie. Co chiałabyś robić na stronie:Chciałbym dodawać fotki do galerii.Mam pare ładnych. Co zmieniłabyś na stronie: Hmm...raczej nic...stronka jest na tyle dobra, że jej nie trza zmieniać.=) Dlaczego ty, a nie kto inny: Ponieważ jestem jedyny w swoim rodzaju. Pozdrawiam=) |
Dobra, raz kozie śmierć, zgłoszę się, zobaczymy.
Nick: Moony Alex Wiek: w kwietniu skończę 14 lat Numer GG: 4571231 Coś o sobie: Hmm. Więc tak. Nazwano mnie wdzięcznym imieniem Aleksandra (Ola). Ale to do niczego nie prowadzi. Zapewne trzeba napisać, że jestem dość...hm... szalona. Mam poczucie humoru, potrafię podchodzić do wielu spraw z dystansem. Warto również zaznaczyć, iż jestem... no cóż... fanatyczką Remusa Lupina ^^, czasami również Tonks i Snape'a... Sądzę, że jestem osobą dość...hm... sympatyczną i przyjacielską... Staram nie pokazywać się od złej strony. Doświadczenie: Czym się mogę pochwalić? U-ła. Muszę się zastanowić. No dobrze, więc. Na pewno moją mocną stroną jest ortografia (ostatnio zdobyłam wyróżnienie w międzyszkolnym konkursie ^^). Niegdyś prowadziłam kilka blogów, które cieszyły się nawet dużym zainteresowaniem, ale wszystko co dobre, szybko się kończy i prawie rzuciłam blogowanie. Jak często jesteś na stronie: Codziennie. W godzinach popołudniowych. Zazwyczaj od 15 do 22 (z przerwami oczywiście) Co chciałbyś/abyś robić na stronie: Szczerze mówiąc, nie wiem. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to np. korekta artykułów. Jeśli byłabym na siłach, podjęłabym się każdego zadania. Co zmieniłbyś/abyś na stronie: I tu się muszę głębiej zastanowić. No dobrze, nie torturujcie mnie. Nie wiem. Strona podoba mi się taka, jaka jest. Nie mówię tego w celu podlizania się. Po prostu nie wiem. Może głębsza selekcja nadsyłanych artykułów? Dlaczego ty, a nie kto inny: Oj. Ja już kiedyś mówiłam, że zostać adminem nie jest moim życiowym celem. Jeśli zostanę przyjęta- fajnie, będę się starać wykonywać powierzone mi zadania jak najlepiej, jeśli nie- trudno, nie obrażę się, płakać też nie będę- widocznie tak miało być. |
RE: RE: Rekrutacja - składanie podań
Nick krzysieko070
Wiek 12 lat Numer GG 421097 Coś o sobie Jestem Krzysiek mam 12 lat.Mieszkam w okolicach szczecinka.Lubie Harrego Pottera. Doświadczenie Znam sie na hackingu i na komputerach (bardzo dobrze).Znam sie na PHP, Java i HTML. Jak często jesteś na stronie Prawie codzinnie. Co chciałbyśabyś robić na stronie Pilnowac porządku.I robić ankiety. Co zmieniłbyśabyś na stronie Chciałbym zmienic kolorystykę strony na troszeczke bardziej jasną. Dlaczego ty, a nie kto inny Jestem jeden i niepowtarzalny. |
Nick:lupin11
Wiek:11 lat Nr.GG:10783434 Coś o mnie:Lubie słuchać Disco Polo w szkole ucze się nie najgożej,czytam Harre'go Pottera. Doświadczenie:jestem właścicielem kilku stron o Harrym Potterze oraz bloogów. Jak często jestem na stronie:ja jestem co dwie godziny. Co chciałbym zmienić na stronie:reguly są beznadziejne powinno się wyżycać tych co komentarze dodają po pare razy. Co chciałbym robić na stronie:chciałbym być administratorem zdjęć. Dlaczego ja mam być administratorem:umiem szybko pisać i przyłapuję każdego kto robi jeden komentarz a pise go kilkan razy |
Nick: 69Lady_LaLa_96
Wiek: 13/14 Numer GG: 2641737 Coś o sobie: Na początku dająca beznadziejne artykuły o czym się przekonałam od czytelników. Dużo czasu spędzam na odwiedzaniu tego serwisu oczywiście, mam zaokrągloną wiedzę o Harrym Potterze, i wątpie czy kiedykolwiek zostanę administratorem. Szalona, zakręcona… Doświadczenie: Piszę opowiadanie i oceniam Potterowskie opowiadania, czyli znam się na różnych rzeczach. <Ale się wychwaliłam…> Jak często jestem na stronie: Praktycznie codziennie ją odwiedzam, nawet pary razy dziennie, chyba, że mój komputer jest „nieczynny”. Co chciałabym robić na stronie: Mi to obojętne, najczęściej piszę artykuły. Moderowanie forum też mi się podoba ;-)) Co zmieniłabym na stronie: Najpierw dobrze przedyskutowałabym z administratorami wprowadzanie surowych kar za naganne zachowanie, ponieważ dotychczasowe są stanowczo za słabe. Dlaczego Ty a nie kto inny: Nie wiem… Wprawdzie mówiąc to pytanie raczej powinno odnosić się dla tych, którzy ustalają „Wybrańców”. Dziękuję, za to, że mogłam się zgłosić ;) |
Nick: Tom
Wiek: 19 lat Numer gg:7510393 Coś o sobie:Cóż, ciężko jest napisać o sobie cokolwiek. Uważam, że jestem osobą sumienną, dokładną i pomysłową. Strasznie lubię robić coś dla innych. Jak narazie wszystkie książki z serii przygód Harry'ego Pottera przeczytałem około 5 razy, ale to chyba nie koniec. Gram na gitarze, keyboardzie i flecie prostym. Piszę wiersze. Dużo szkicuję i maluję. Amatorsko zajmuje się modelarstwem okrętowym. Dwa lata temu miałem własny kabaret, który niestety rozpadł się. Członkowie kabaretu "poszli w swoją stronę". Generalnie mógłbym określić siebie jako duszę artystyczną... Doświadczenie: Piszę wiersze i opowiadania. Przygotowuję wiele dokumentów dla siebie i znajomych własnoręcznie (np.podania, CV, listy motywacyjne). Napisałem kilka artykułów, które ukazały się w lokalnej prasie ("Panoramie Regionu") W pierwszej klasie L.O. redagowałem gazetkę szkolną (UWAGA: Bez najmniejszego udziału nauczycieli). Jak często jestem na stronie:Na stronie jestem codzienie. Nie zawsze o tej samej porze, ale jest to przynajmniej 3 godziny dziennie. Co chciałbym robić na stronie:Chciałbym mieć możliwość sprawdzania i korygowania artkułów przed ich zamieszczeniem na stronie. Co zmieniłbym na stronie:Sam wygląd strony jest moim zdaniem perfekcyjny. Nic dodać, nic ująć. Wprowadziłbym absolutny zakaz oceniania artykułów bez uprzedniego napisania komentarza. Dlaczego Ty a nie kto inny:Od dziecka staram się bezinteresownie robić coś dla innych i chcę robić to dalej... |
Nick: Fred_Weasley Wiek: 13 Numer GG: 6323739 Coś o sobie: lubie sport chyba to wszystko Doświadczenie: nie jestem w niczym dobry a jeśli nawet to o tym nie wiem Jak często jesteś na stronie:na stronie jestem prawie codziennie ale zawsze w soboty Co chiałbyś/abyś robić na stronie: zarządzanie galerią zdjęć Co zmieniłbyś/abyś na stronie:punkty są tu nie potrzebne Dlaczego ty, a nie kto inny: dlatego że idealnie wywiązuje sie z moich wszystkich obowiązków i wiem co robić bo na jednej stronie jestem też ADMINEM ---------- Koniec ---------- |
RE:
Nick: rafalek06 Wiek: 12lat Numer GG: 4775780 Coś o sobie: interesuje sie sportem a głównie tenisem stołowym. Doświadczenie: jestem 2-krotnym mistrzem polski w tenisie stołowym lol Jak często jesteś na stronie: najczesciej 2razy dziennie Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Pisanie newsów, artykułów Co zmieniłbyś/abyś na stronie: chyba nic stronka jest jedna z najlepszych o HP ale mozna by było podac ile pkt. trzea na poszczególne rangi Dlaczego ty, a nie kto inny: bo o HP wiem prawie wszystko;P ---------- Koniec ---------- |
Nick: harry20 Wiek: 13 Numer GG: 403199 Coś o sobie: bardzo kręci mnie robienie stronek Doświadczenie: robie stronke www.center-fun.yoyo.pl (kircio chyba wiesz:D) Jak często jesteś na stronie: siedze dość często (praktycznie od pon do pt w godz 14-15) Co chiałbyś/abyś robić na stronie: no nie wiem (praktycznie wszystko a najlepiej download lub moderacja bo z downloadu juz mnie raz wywaliliscie ale juz sie wiele nauczylem) Co zmieniłbyś/abyś na stronie: raczej nic Dlaczego ty, a nie kto inny: jestem bardzo starannym moderatorem i bede probowal az mi sie uda i nigdy nie zostawie pracy nie skonczonej ---------- Koniec ---------- |
Nick: Peeves Poltergeist
Wiek: jestem piętnastolatką, ale już w tegoroczne Haloween będę się mogła poszczycić skończonymi szesnastoma latami Numer GG: kto ciekawy, niech zajrzy do profilu Coś o sobie: Trochę trudno jest mi pisać o sobie, więc najpierw przytoczę to co inni mówią o mojej skromnej osobie. To są niektóre z epitetów jakimi zostałam opisana: mądra, "uhahana", zaborcza, odpowiedzialna, kreatywna, elastyczna, despotyczna, pedantyczna, pseudointeligentna, aktywna, altruistyczna, oryginalna, samokrytyczna. Mieszkam we Wrocławiu. Udzielam się w moim Gimnazjum robiąc wszystko co można od gazetki zaczynając, kończąc na samorządzie i wolontariacie. Angażuję się również w życie mojego środowiska, należę do wrocławskiego MDK-u "Śródmieście" gdzie organizuję biorę udział i przeprowadzam różnego typu konkursy, przeglądy, wystawy. Np. w najbliższą środę ja i emdekowski kabaret Chichot prowadzimy Satyrykiadę 2006. Moje zainteresowania oprócz HP to przede wszystkim granie na gitarze, śpiewanie, recytacja, pisanie wierszy, lub opowiadań i wiele innych Doświadczenie: Pomagałam w tworzeniu i kreowaniu wizerunku szkolnej i klasowej strony internetowej. Prowadziłam swego czasu kilka blogów, lecz nie pasjonowało mnie to jakoś bardzo i dlatego wszystkie zostały usunięte. Język HTML znam w zakresie mocno podstawowym, nigdy się tym nie interesowałam, ale na poswięconych temu tematowi lekcjach informatyki dostałam parę piątek i szóstek. Mam doświadczenie w pracy na odpowiedzialnych stanowiskach (m.in. angażowanie się w samorządzie klasowym i szkolnym, tworzenie i kierowanie drużyną harcerską). Pracuję w mojej szkolnej gazetce "Przybyszewskiego Times", pomagam w jej redagowaniu i piszę do niej artykuły Jak często jesteś na stronie: Na stronie jestem codziennie, ale oczywiście miały juz miejsce moje sporadyczne nieobecności. Najczęściej można mnie tu znaleźć w godzinach popołudniowych (15:00 - 18:00) i nocnych (22:00 - 1:00)... Czasem udaje mi się też wpaść przed pójściem do szkoły (6:00 - 7:00). Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Uważam, że strona powinna rozszerzyć system kar (gł. w obec spamerów) i rozpowszechnić nagrody. Wspomniana wyżej korekta grafiki też nie jest złym pomysłem. Selekcja postów na forum i komentarzy, mimo że wydaje się trudna, to również jest potrzebna. Do tego bardzo zależy mi na tym, by strona organizowała konkursy wiedzy o HP, ale nie takie jak wcześniej - czatowe, lecz raczej długoterminowe i prowadzone systemem mailowym. Może jest sporo tych sugesti, ale odnoszą się one tylko i wyłącznie do zmian korektycznych i bez nich strona jest najlepszą i najbardziej wciągającą jaką znam. Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Nie ukrywam, że najbardziej ucieszyłaby mnie posada moderatora forum, jako że udzielam się w nim odkąd zostało ono założone i to właśnie tam spędzam większość mojego czasu. Tak się składa, że mam wprawę w pisaniu i redagowaniu krótkich i długich form dziennikarskich, więc obowiązek sprawdzania, czy dodawania newsów i artykułów nie sprawiłaby mi problemu. Jeżeli wprowadzonoby na naszej stronie wspomniane już przeze mnie konkursy, to dużą radość sprawiłoby mi ich przeprowadzenie i organizacja. Nie ukrywam jednak, że zgodziłabym się robić cokolwiek co by mi się rozkazało. Dlaczego ty, a nie kto inny: To jest chyba najtrudniejsze pytanie... Nie mam pojęcia jak na nie odpowiedzieć, ale chyba po prostu wyróżniam się wśród użytkowników tej strony i dowiodłam, że mi na niej zależy. W każdym razie jeśli wybieżecie moją skromną osobę to nie pożałujecie... |
Nick: Vanila2
Wiek: 12 lat Numer GG: Brak Coś o sobie: Jestem nie najgorszą uczennicą (co roku mam świadectwo z paskiem). Uwielbiam sport i zwierzaki. Moją ulubioną dyscypliną sportową są biegi szybkie na łyżwach. Lubię pisać komentarze, czasem piszę artykuły. Mieszkam w Pszczynie. Piszę książkę (ale na pewno nie będzie lepsza od HP) i jestem już przy piątym rozdziale. Doświadczenie: Jestem dobra trochę z tego, trochę z tamtego. Często na stronie piszę różne komentarze. Jestem bdb z informatyki. Jak często jesteś na stronie: Jestem tu od niedawna i jakoś sobie radzę. Zwykle jestem na internecie w godzinach popołudniowych, aczkolwiek czasami (bardzo rzadko) zdarzają się wyjątki. Co zmieniłbyś/ abyś na stronie: wszystko jest w porządku,tylko strona mogłaby być ciekawsza. Zmieniłaby to większa ilość konkursów. Co chciałbyś/ abyś robić na stronie: Przyjmę każdą posadę, z wyjątkiem pisania długich komentarzy. Nie bardzo mi to wychodzi. Dlaczego ty anie ktoś inny: Bardzo mi na tym zależy. |
Nick:pitterek
Lat:11 Nr gg:3546669 coś o mnie: Uwielbiam grać w gry strategiczne i gry akcji . Najbardziej podoba mnie się jednak gra Fifa 2007 gdyż jestem fanem światowej piłki nożnej . Lubie słuchać hip-hopu i tehno. Zainteresowania:Moim szczególnym zainteresowaniem a nawet oczkiem w głowie jest HP uwielbiam wszystkie części o Harrym Potterze a to dlatego że lubię po prostu książki które są fascynujące i pełne przygód tak jak HP. Co zrobił bym dla strony: ożywił bym ja trochę jest super ale jeszcze przydał by się jakiś końcik z żartami o HP oczywiście wymyślonych przez nas kawałów. Albo np losowy cytat z książki. Chciałbym się zajmować : na stronie chciałbym się zajmować artykułami bo na naszej stronie powinny być tylko poważne arty a nie tylko jakieś arty o wampirach o których nie ma wogłóle w książce. Jeśli mnie wybierzecie to obiecuje że strona będzie cacy. wszyscy są super przyjaciółmi i tak trzymać koledzy i koleżanki.Macie wolną wole nie przyjmą mnie nie obrażę się przyjmą mnie podziękuje wam szczerze. :):):):):):):) |
Nick: herma_78
Wiek: 12 Nr gg: 2310853 Coś o mnie: Jestem inteligentną nastolatką, znającą świetnie angielski. Jestem tancerką(niedoświadczoną tańczę 2 lata). Zainteresowania: Interesuję się muzyką, fantastyką, śpiewem, tańcem i internetem. Doświdczenie: Co prawda nie jestem zbytnio dośiadczona, ale za to inteligentna i szybko się uczę. Ja często jesteś na stronie: Po szkole(14-17) i wieczorem(20-21). Co zmieniłbyś/ abyś na stronie: Dodałabym trochę kolorów i zabawy, aby strona była bardziej żywa. Co chciałbyś/ abyś robić na stronie: Jeśli o to chodzi to nie mam na ten temat zdania, bo mogę być każdym. Dlaczego Ty, a nie kto inny? : Myślę, że dałabym sobie radę ze wszystkim, co dotyczy inteligencji i sprawności umysłowej, która posiadam. Po drugie to jest to dla mnie bardzo ważne. Dzięki!!!:D |
Nick: Elizabeth Potter
Wiek: 15 Numer GG: 5916385 Coś o sobie: Strasznie dużo mogłabym tu napisać, ale wyszczególnię tylko kilka rzeczy. Uwielbiam kino i książki, ale jeszcze nie przeczytałam lepszej od hp, uwielbiam tańczyć i śpiewać, a także grać w siatkę. Jeśli chodzi o muzykę to słucham absolutnie wszystkiego, od popu, rocka, trans, techno, rapu, hip-hopu, dance... po muzykę poważną (najbardziej współczesną filmową). Niecierpię sztuczności i udawania (chyba, że w aktorśtwie, które kocham, ale nie w życiu!!!) i pustych laseczek. Lubię lody kokosowe i moich przyjaciół (nie jest to pół szkoły, ale wybrani ludzie, na których zawszę mogę liczyć). Uwielbiam pisać opowiadania. Niestety intryguje mnie (troszkę) zło. Moim ulubionym bohaterem w hp jest draco a czasem nawet voldi! Lubię czarne charaktery... (mam nadzieję że w przyszłości nie zwiążę się z jakimś mafiozo...:), choć nie ukrywam, że byłoby to interesujące). Interesuję się właściwie prawie wszystkim: wyładowaniami atmosferycznymi, prawem, psychologią, psychiatrią kliniczną, neurologią, historią, jęz. polskim i wszelkimi jęz. obcymi, rysunkami technicznymi i nietechnicznymi (ogólnie lubię tworzyć), projektowaniem wnętrz, budynków i strojów.. Doświadczenie: hmm... Piszę własną książkę (mam już 50 stron i wszyscy mówią, że wciąga) - skromnością nie grzeszę, mam własną stronę, ale nie o hp, tylko o piratach z karaibów - to moja druga pasja, ładnie rysuję, mówię płynnie po ang, no i to by było na tyle... Jak często jesteś na stronie: och, właściwie to dopiero co ją odkryłam... ale zamierzam wchodzić dość często (a na pewno codziennie) Co chiałbyś/abyś robić na stronie: cokolwiek, ale fajnie byłoby gdybym się zajmowała pisaniem newsów, artów no i tłumaczeniem newsów z anglika, mogę też akceptować newsy i arty, które inni nadsyłają (nie będę złośliwa) Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Sama nie wiem, może przydałaby się inna skórka (taka bardziej tajemnicza) i nowy nagłówek, a poza tym jest spoko! Dlaczego ty, a nie kto inny: bo jestem wyjątkowa, nie boję się wyzwań i jestem ambitna, inteligentna i asertywna!!! :) To by było na tyle, dziękuję za uwagę i pozdrawiam :D |
Witam, zbliża się pełnia, więc kierując się wystandaryzowanymi wskazówkami w tym czasie czas by "czarę napełnić".
NICK: illmonte WIEK: 35 lat ( w lipcu skończę 36) NR GG: w profilu O SOBIE: Pracuję w zawodzie "pomagacza". Od kilku lat co jakiś czas regularnie czytam Harrego Pottera i mam na ten temt sporo teorii, przemyśleń, pytań, etc. Długo wzbraniałam się przed tą książką - raz - z powodu "mody" na nią (a wszelkie przesadne stylizowanie raczej mnie odstręcza lub po ludzku - nie mam doń zaufania jakoby było prawdziwe i głębokie); dwa - z powodu kompleków wiekowych. Gdy książkę poznałam kompleks wiekowy odsunęłam, natomiast jesli chodzi o "modę" , cóż, rozumiem ją, a na tej stronie czytam młodzieży wypowiedzi i zadziwiam się dojrzałością, osobistym odbiorem i osobistymi potrzebami. To urzeka. DOŚWIADCZENIE: Jestem bardzo Uważna. Potrafię rozpoznawać nieadekwatne komentarze, niespójności wszelkie oraz spójności. Potrafię bardzo dobrze operować pozytywnymi informacjami zwrotnymi ( ostatnio modna nazwa feed-back). Pisze pozytywne, bo taki ich główny cel, a tzw. dobrej krytyki też dostarczają jesli muszą. Dobrze dość piszę. Staram sie byc wyrozumiała i uprzejma. Jestem twórczą osobą. (sporo myslę też :) ) CZĘSTOTLIWOŚĆ NA STRONIE: Od momentu rejestracji kilka razy dzienie. Przed i popołudniem. Gwarantowana czestotliwość: poniedziałek i czwartek - przed południem; trzy dni w tygodniu - popołudniu lub późny wieczór. ( Możliwe, że częściej, ale z powodu własnej odpowiedzialności wolę mniej obiecać, by dotrzymać słowa) CO CHCIAŁABYM ROBIĆ NA STRONIE: Pisac i czytać artykuły . pisać i czytać komentarze. Mogę przyjąć (pełnić) funkcję wpływania na zamieszczane artykuły i komentarze. Chetnie podzielę sie pomysłami i ustosunkuję do rozmaitych pomysłów (bardziej merytorycznych niz technicznych, HTML nie znam na przykład). CO CHCIAŁABYM ZMIENIĆ NA STRONIE: Sama strona jest dla mnie spójna (np. organizacyjnie, graficznie, itp.). Mam niejasne pomysły na zmianę zasad przyznawania rang (zdaję sobie sprawę, że to może być trudne, nudne lub niewykonalne) - chodzi o pewną "niesprawiedliwość" wyłącznie liczebnego sumowania. Dodałabym element "jakościowy". Jak to wykonac - długo by pisać - do dyskusji. Jestem za wszelkimi oniesieniami HP do życia. Chodzi mi o mozliwość wykorzystnia HP jako wsparcie, inny punkt widzenia problemów i pytań młodych ludzi. DLACZEGO JA: Bo tak czuję? Bo zbliża się pełnia a ja znam sie na Harrym Potterze? Ale z pełną pokorą i poparciem dla dokonanego wyboru - przyjmę każdego INNEGO NIŻ JA Administratora! Życzę Dokonania Jak Najlepszego Wyboru i Nie Wracania do Wahań po nim (one wykańczają zdziebko). Powodzenia!! |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |