Nick: DragonWings
Data rejestracji: 08/18/2007 02:12
Zainteresowania: rysowanie & malowanie (wyjazdy na różne plenery itp itd), programowanie (uczę się), gry komputerowe i ogólnie informatyka. Lubię słuchać różnej muzy (a kto nie lubi ^^) i inne, jestem normalnie rozwijającym się chłopakiem :P
Marzenia: zostać informatykiem z prawdziwego zdarzenia? =] Oj, marzenia, jak marzenia, trochę sie ich ma xP
Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net?: codziennie, kilka razy dziennie
Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?: oj niestety trochę za dużo ;/
Powyżej normy niestety ;(
Doświadczenia związane z Internetem: tzn XD? Jestem zaawansowanym użytkownikiem kompa i netu, prowadzę własną stronę internetową, udzielam się na wieeeelu forach internetowych... więc jakbyś mógł to rozwiń swoje pytanie ;]
Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: znam angielski na poziomie średnim, nadal się uczę, nie mam większych problemów z czytaniem i dość płynnym posługiwaniem się językiem angielskim (oczywiście w pewnym stopniu, jak coś to słownik nie boli

)
Czym zafascynował cię Harry Potter"?: światem, w którym można się zakochać =]
Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?: szybkość dodawania artykułów (tzn. oczywiście wszystkie bym dokładnie czytał, akurat to lubię robić

) I kilka innych mniejszych rzeczy, ale to mi na razie do głowy przychodzi. (np. system przyznawania punktów)
Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?: średnio. Szczerze mówiąc, przyznawanie punktów za pisanie w shoutboxie jest głupie.
Jeszcze coś: jestem administratorem strony opartej też na php-fusion itp. Uznałem że warto o tym powiedzieć XD
No to tyle, czekam na odpowiedzi (tzn. czy mam coś bliżej wyjaśnić, no i o co chodzi z zagadnieniem: "Doświadczenia związane z Internetem:").
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
DragonWings
//edit: Może nie piszę zbyt dużo postów... ok, nie piszę gdy nie ma potrzeby

Bardzo lubię pisać ogólnie, jednak nie toleruje spamu. Lubię sobie czasami pożartować na sb, jednak w granicach dobrego smaku (a jak =]).
A i jeszcze jedna, zasadnicza uwaga: nie robię tego, bo mam taką zachciankę. Naprawdę nie urwałem się z choinki, i wiem jak zarządzać takimi stronami i porządnie się zachowywać

//