Nick:
Domcia_hp
Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz):
Chorzów, okolice Katowic
Data rejestracji:
1 maja 2007 rok
Zainteresowania (poza Harrym Potterem):
Moją pasją jest taniec i teatr. Uczęszczam na zajęcia tańca towarzyskiego. Poza tym interesuję się nauką, co ujawnia się przez dobre oceny w szkole.
Marzenia (ambicje):
Moim marzeniem jest podróż dookoła świata, wspaniała rodzina i dobra praca.
Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?
Każdy wolny weekend jest okazją na odwiedziny tej strony.
Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?
Od dwóch do trzech godzin, czasem więcej.
Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzielanie na forach etc.):
Założyłam kilka blogów, byłam administratorką na stronie kolegi, a poza tym przeglądanie wszelkich innych stron ...
Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?
język angielski - dobrze ( myślę, że mogłabym porozumieć się z Brytyjczykiem)
język francuski - poziom podstawowy ( uczę się go od kilku miesięcy)
Czym zafascynował cię "Harry Potter"?
Jego historia i postępowanie jest głównym powodem. Mało kto od początku (po stracie rodziców) do samego końca ( ostatecznej walki z Lordem Voldemortem) wykazuje się tak dużą samodzielnością i odwagą. Harry wytrwale dąży do celu i nie poddaje się - to najbardziej mi zaimponowało. Ma wsparcie u niektórych nauczycieli i przyjaciół, co na pewno podnosi go na duchu. Wszyscy otaczają go miłością. Myślę, że jest to pewne wynagrodzenie po śmierci najbliższych. Pozostaje tylko barć z niego przykład!
Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?
Tak zwane "jednolinijkowce" na SB i forum. Zwróciłabym na to większą uwagę, bo w ten sposób użytkownicy zaśmiecają archiwum.
Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?
Myślę, że jest sprawiedliwy i bez żadnych zarzutów. Dobrze, że nie zostały ujawnione konkretne rangi, przez to użytkownicy bardziej się mobilizują do zdobywania punktów. Jest to dla nich pewna tajemnica.
Pozdrawiam :* I proszę o uczciwy wybór kandydatów na administratorów.