Wyświetl pojedyńczy post
Stary 10-27-2007, 20:42   #101
Domcia_hp
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Domcia_hp
Domyślnie RE: Rekrutacja 2 - składania podań

Nick: Domcia_hp

Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz): Chorzów, okolice Katowic

Data rejestracji: 1 maja 2007 rok

Zainteresowania (poza Harrym Potterem):

Moją pasją jest taniec i teatr. Uczęszczam na zajęcia tańca towarzyskiego. Poza tym interesuję się nauką, co ujawnia się przez dobre oceny w szkole.

Marzenia (ambicje):

Moim marzeniem jest podróż dookoła świata, wspaniała rodzina i dobra praca.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?

Każdy wolny weekend jest okazją na odwiedziny tej strony.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?

Od dwóch do trzech godzin, czasem więcej.

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzielanie na forach etc.):

Założyłam kilka blogów, byłam administratorką na stronie kolegi, a poza tym przeglądanie wszelkich innych stron ...

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?

język angielski - dobrze ( myślę, że mogłabym porozumieć się z Brytyjczykiem)
język francuski - poziom podstawowy ( uczę się go od kilku miesięcy)

Czym zafascynował cię "Harry Potter"?

Jego historia i postępowanie jest głównym powodem. Mało kto od początku (po stracie rodziców) do samego końca ( ostatecznej walki z Lordem Voldemortem) wykazuje się tak dużą samodzielnością i odwagą. Harry wytrwale dąży do celu i nie poddaje się - to najbardziej mi zaimponowało. Ma wsparcie u niektórych nauczycieli i przyjaciół, co na pewno podnosi go na duchu. Wszyscy otaczają go miłością. Myślę, że jest to pewne wynagrodzenie po śmierci najbliższych. Pozostaje tylko barć z niego przykład!

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?

Tak zwane "jednolinijkowce" na SB i forum. Zwróciłabym na to większą uwagę, bo w ten sposób użytkownicy zaśmiecają archiwum.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?

Myślę, że jest sprawiedliwy i bez żadnych zarzutów. Dobrze, że nie zostały ujawnione konkretne rangi, przez to użytkownicy bardziej się mobilizują do zdobywania punktów. Jest to dla nich pewna tajemnica.

Pozdrawiam :* I proszę o uczciwy wybór kandydatów na administratorów.
Domcia_hp jest off-line