Wyświetl pojedyńczy post
Stary 10-28-2007, 00:56   #104
Anika
Super Moderator

Anika na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Rekrutacja 2 - składania podań

Nick: Annaneico Sarabeth Lauren Loretta Riddle

Lokalizacja: Rezydencja mojego ojca, Lorda Voldemorta, położona w Szkocji, nieopodal Hogwartu

Data rejestracji: Nie musiałam się rejestrować, jako córka Czarnego Pana, jestem od zawsze wszędzie gdzie tego alurat potrzebuję

Zainteresowania (poza Harrym Potterem): Na litość mojego ojca! Jak ja mogę interesować się czymkolwiek/kimkolwiek poza tym przygłupem w okularach?! Po to przede wszystkim jestem potrzebna mojemu ojcu. Na drugim miejcu. Na pierwszym miejscu jest to, aby udało mi się w imię Czarnego Pana rozsadzić system szkolny od środka i dopaść Dumbledore'a. Dopiero potem na liście spraw do zalatwienia widnieje punkt "dopaść i zmierzwić Pottera`a następnie odprowadzić go przed oblicze mojego boskiego tatusia"

Marzenia: Zawładnąć Hogwartem i ukatrupić Pottera, w międzyczasie zbałamucając Severusa Snape'a i zaciągając go do łóżka.

Jak często odwiedzasz harry-potter.net.pl?: Ja tu siedzę non stop. Muszę być na bieżąco ze wszelkimi doniesieniami na temat Bliznowatego. Robię potem z tego notatki, a następnie układam misterny plan zatłuczenia tego gościa.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?: Hmm, 24h/7 dni w tygodniu. Nie ma dnia ani godziny, kiedy bym nie siedziała na tej stronie, bo tylko tutaj mogę śledzić nudne i pozbawione sensu życie Pottera... muszę go unicestwić w imię Lorda Voldemorta, tak więc każda informacja o nim jest dla mnie bezcenna.

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem, udzialanie na forach etc.): Oczywiście, że w niej istnieję i jak na córkę Czarnego Pana przystało, wiodę w nim prym. Posiadam swój blog "Ja i mój ojciec zapanujemy kiedyś nad światem", udzielam się na Forum Aktywnego Śmierciożercy, mam pocztę e-mail na sowia.poczta.pl, zarządzam stroną Avada Kedavra.com.pl

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: Jestem wielojęzyczna. Oto moje umiejętności:
1.Angielski - perfekt, to mój język narodowy
2.Wężowy - perfekt, to mój rodzinny język
3.Koci - perfekt, to moja animagiczna postać
4.Chiński - perfekt, bo czytam codziennie horoskop chiński i z mojego roku urodzenia wynika, że jestem Wężem. Muszę uważać co robię, dlatego codziennie konsultuję się z wróżką Yun Chan Shay Pei Long Than Zeng Huai

Czym zafascynował cię "Harry Potter"?
: Nie fascynuje mnie, to wymoczek bez jakichkolwiek umiejętnosci, nie to co ja. Po prostu muszę gżdyla unicestwić, dlatego go śledzę dzień i noc, dlatego wyzywam go na pojedynki, dlatego chcę znac każdy jego ruch, dlatego co i rusz trafiam go jakimś zaklęciem zza załomu. Muszę bachora poznać jak własną kieszeńi wyłowić najsłabsze punkty żalosnego "Wybrańca". Ot co.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?: Więcej newsów o Potterze, więcej newsów o sukcesach mojego ojca, więcej newsów o mnie, dział Śmierciożercy Rządzą, oraz Forum Aktywnego Śmierciożercy, dodatkowo Shoutbox dla elity, czyli dla popleczników mojego tatusia <nie zadajemy się ze szlamami ze zwykłego SB> ,Ulica Śmiertelnego Nokturnu, przy uruchamianiu strony dałabym muzyczkę, która zwiastowałaby zwycięstwo i potęgę Czarnego Pana.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?: Ci, którzy zasłużyli się w służbie mojego ojca powinni mieć rangę Śmierciożercy, natomiast ja bym miała rangę Czarnej Księżniczki, Córki Czarnego Pana. Zlikwidowałabym punkty szlamom, charłakom i mieszańcom, reszcie dałabym po dziesięć punktów za komentarz, post na forum i oddychanie tym samym powietrzem co ja i mój tatuś.

Ode mnie: Musicie mnie przyjąć, bo mój tatuś może się zdenerwować, jeśli tego nie zrobicie. A nikt nie chce poznać gniewu Czarnego Pana, Lorda Voldemorta, Władcy Mroku i Pana Niepokoju. Mojego tatulka, który dba o mnie jak o największy skarb.

]:->