Wyświetl pojedyńczy post
Stary 10-28-2007, 16:58   #108
olus_3
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do olus_3
Domyślnie RE: Rekrutacja 2 - składania podań

Nicklus_3,Szłonecznik

Wiek:11 Lat,ale myślę,że była bym dobrym administratorem bo prowadzę 3 blogi z którymi radzę sobie świetnie.

Data rejestracji:28/10/07 16:26

Zainteresowania:Gra na gitarze, Wszelkie Sporty,Muzyka,Kolekcjonowanie Znaczków,Harcerstwo

Marzenia:Nauczyć się zawodowo Grać na gitarze,prowadzić własne schronisko I Mieć ośrodek Pomocy Dla matek Z dziećmi.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?:Przy Okazji Wolnego Czasu...Ale Kiedy już wejde to czytam wszystkie nowe newsy.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?:huhu...Duużo Mam wiele spraw do załatwienia przy komputerze dlatego około 6-5 godzin dziennie...

Doświadczenia związane z Internetem:Z Komputera korzystam już 2 lata Dlatego wydaje mi się,że jestem dokładnie zapoznana...Przy okazji cały czas się doksztaucam.internet mam nieco krucej bo tylko rok ale sprawnie się z nim obchodze.Myślę,że idzie mi całkiem nieźle:-D

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?:Angielski znam na poziomie średnim.Potrafie się porozumieć płynnie czytam i szybko radze sobie z zadaniami.oczywiście cały czas się doksztaucam i nie pozostawiam słownika polsko-angielskiego w domu.

Czym zafascynował cię Harry Potter"?:jesli chodzi o Samego Harrego to swoją odwagą i tajemniczością,natomiast film i książka dostarczają wiele emocji i są niepowtarzalne.Podoba mi się także sposób wykonania fantastycznych Scen oraz sposób w jaki aktorzy dobrani są do swojej roli...Naprawde świetnie sobie radzą.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?:Myślę,że odświeżyła bym trochę tę stronę...nadała bym jej bardziej magicznego wizerunku.Może jakieś konkursy??
Rozweseliła bym także tę stronę Muzyką Z HP lub jakimiś animacjami.
Dała bym także przełączenie gdzie można by było rozmawiać o Harrym Potterze.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?:Myślę,że to średnia technologia.osoby komentujące stawiają cokolwiek albo nawed nie czytają tylko po to aby zyskać większą ilość punktów i przenieść się na większy poziom...usuneła bym ten system.
olus_3 jest off-line