Wyświetl pojedyńczy post
Stary 04-05-2007, 11:37   #52
Asiula
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Asiula Wyślij wiadomość przez Yahoo do Asiula
Domyślnie RE: Rekrutacja - składanie podań

Nick: Asiula

Numer GG: 5729026

Coś o sobie: Hmm...jestem osobą mimo wszystko nieżle pokręconą. Lecz gdy wymaga tego sytuacja bardzo poważną. Interesuję się muzyką typu rock. Bardzo lubię tańczyć. Mam na swoim koncie prawie rok nauki tańca towarzyskiego. Oczywiście bardzo lubię Harrego Pottera ;] Ale lubię także wiele innych książek. Jeśli chodzi o sport to wystarczy mi mój kochany rower W szkole najbardziej lubię oczywiście matematykę.

Doświadczenie: Jeśli chodzi o rzeczy związane z komputerem raczej nie jest zbyt wielkie, ale mimo wszystko bardzo szybko się uczę ;] (mam tu na myśli np. HTMLa)

Jak często jesteś na stronie: Ostatnio miałam jakąś przerwę, ale tak to zawsze jak siedzę mam włączoną stronę. Jest to około półtorej godziny dziennie.

Czym chciałabyś się zająć na stronie: moderowanie, zarządzanie galerią, konkursy na czacie (jeśli byłyby wznowione).

Co zmieniłabyś na stronie: punkty, a właściwie chciałabym je zlikfidować. Wznowiłabym na konkursy na czacie, ale ze zmienionym regulaminem.

Dlaczeg ty, a nie kto inny: bo dobrze mi na stronie, na czacie. Z większością ludzi, z którymi się tu "poznałam" lubię się ;] Myślę, że chyba się nadaję.
Asiula jest off-line