Zgadzam się z Miss Bagwell jeżeli chodzi o
Queen ich utwory są po prostu no ... zaskakujące, najbardziej jestem za " Bohemian Rhapsody " oraz "The Show Must Go On", ta piosenka ma na mnie jakiś dziwny wpływ i rzeczywiście czuć w niej takie pożegnanie ze strony Frediego, jaki jej słucham boje się że się skończy.Queenami zaraził mnie tata, zawsze puszczał ich w samochodzie etc. i jak ich słyszę to przypominają mi się wakacje jak byłam mała itp.
Następne jest
Pink Floyd:
Cytat:
|
2. Pink Floyd. Kocham za ich styl. Za to wszystko co zrobili. Za 'High Hopes', za 'Another Brick In The Wall', za [psychodelicznego rocka, który tworzyli.
|
- No właśnie, High Hopes, ten bijący w tle dzwon i szum wiatru, ach...
Another Brick In The Wall, tekst podziwiam i popieram(podpis).Właściwie Mary J. powiedziała za mnie wszystko.
Hm... jako trzecie
Linkin Park - jak słucham ich muzyki, kompletnie oddalam się od rzeczywistości, mają mocne brzmienie.
30 seconds to mars- dokładnie to co Linkin Park chociaż styl tych zespołów się różni.
ABBA - Zgadzam się tu z Mistrzynia_Afrytow, słuchałam ich jak byłam mała, a teraz ich muzyka również mnie bawi, ale przypominają się czas z przedszkola xD.
Pozostałe to pojedyncze piosenki wykonawców takich jak:
AeroSmith,Nirvana, The Kooks,Panic at the disco i Afi .Ale to już takie dopełnienie.