Wyświetl pojedyńczy post
Stary 04-24-2008, 16:38   #7
Im_Ginny
Praktykant Voodoo

Im_Ginny na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Artysta muzyczny, którego nigdy nie zapomnicie.

Zgadzam się z Miss Bagwell jeżeli chodzi o Queen ich utwory są po prostu no ... zaskakujące, najbardziej jestem za " Bohemian Rhapsody " oraz "The Show Must Go On", ta piosenka ma na mnie jakiś dziwny wpływ i rzeczywiście czuć w niej takie pożegnanie ze strony Frediego, jaki jej słucham boje się że się skończy.Queenami zaraził mnie tata, zawsze puszczał ich w samochodzie etc. i jak ich słyszę to przypominają mi się wakacje jak byłam mała itp.

Następne jest Pink Floyd:
Cytat:
2. Pink Floyd. Kocham za ich styl. Za to wszystko co zrobili. Za 'High Hopes', za 'Another Brick In The Wall', za [psychodelicznego rocka, który tworzyli.
- No właśnie, High Hopes, ten bijący w tle dzwon i szum wiatru, ach...
Another Brick In The Wall, tekst podziwiam i popieram(podpis).Właściwie Mary J. powiedziała za mnie wszystko.

Hm... jako trzecie Linkin Park - jak słucham ich muzyki, kompletnie oddalam się od rzeczywistości, mają mocne brzmienie.

30 seconds to mars- dokładnie to co Linkin Park chociaż styl tych zespołów się różni.

ABBA - Zgadzam się tu z Mistrzynia_Afrytow, słuchałam ich jak byłam mała, a teraz ich muzyka również mnie bawi, ale przypominają się czas z przedszkola xD.

Pozostałe to pojedyncze piosenki wykonawców takich jak: AeroSmith,Nirvana, The Kooks,Panic at the disco i Afi .Ale to już takie dopełnienie.
Most valued possession
Hindsight is always 20-20,
But looking back it's still a bit fuzzy
Speak of mutually assured destruction?
Nice story... Tell it to Reader's Digest!

Feeling paranoid
True enemy or false friend?
Anxiety's attacking me, and
My air is getting thin'
Im_Ginny jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem