Wyświetl pojedyńczy post
Stary 05-06-2008, 07:31   #312
Lady Mary Jane
Moderator

Lady Mary Jane na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Zgadnij kto to wśród użytkowników

Przepraszam za mój offtop.

Mistrzyni. Bardzo cieszę się, że szanujesz nasze zdanie, ale to są chyba tylko słowa. Z resztą nie będę wnikać. Sun - to Twoja bardzo dobra koleżanka ze strony. Do Ciebie się nie przypieprza - bo Cię lubi. Przypieprza się do innych, za przeproszeniem, i doprawdy nie wiem co chce udowodnić. Już ta cała sprawa śmierdzi śmiesznością na kilometr. Nie sądzisz? Oskarżać kogoś, że chce się komuś przypodobać, bo wstawił sobie do podpisu coś, co lubi ta osoba. A Sun, zanim powiedziała to, co powiedziała i wyraziła swoje 'zdanie' - chyba nie pomyslała tego co wyraża. Wszyscy wiemy, że Sun z isharem dobrze się dogadują. Ale przepraszam bardzo - ishar to nie własność Sunshine! I z Claire także może się dobrze dogadywać. A, że Sun jest o takie coś zazdrosna (sic!) to już naprawdę jej problem.

A ja równie dobrze mogłabym udwać, że anioły wstawiłam, bo lubię. Nie - wstawiłam, bo chcę pokzać, że w każdych sytuacjach mam swoje zdanie. Mistrzyni, uważasz, że jest to ośmieszanie? Nie potwierdzam - według mnie jest to pokazanie własnego zdania. Nie ośmieszanie. A Sun, choć młoda, na pewno sobie z nimi poradzi, nie sądzisz? Z resztą ile razy wskakiwała na niejednego 'normalnego' usera tej strony [czyt. nieneonowatego]? Nie będe jej tego wypominać, bo to nie miejsce i nie czas. Wstawiając sobie te aniołki do podpisu, chciałam pokazać, że zazdrość to cholerne gówno. Bo Sun swoim postem w SB pokazała, że zazdrości. I nie chce wnikać czego. Mistrzyni, wiem, że jesteś miłą osobą. Ale bez Claire i sunshine - nie powinnysmy omawiać takich kwestii - i nie tutaj.

Chcałam zdementować jeszcze tylko jedno - Claire - ja się ani nie zdenerwowałam, ani nie zdziwiłam. Po prostu się zirytowałam takim dziecinnym zachowaniem. [czyt. robienie problemu z niczego].

'A - i słówko do M.A. - Masz w podpisie anioły. Chcesz się przypodobać isharowi.?'
Mistrzyni - czy to miło? Wg mnie nie. -.-

Co do tematu:

Filemona - Vayamess

Administratorka. Ma nick na sześc liter. Zaczyna się na szóstą litere alfabetu. Wg większości userów jest zboczona ^^.