Wyświetl pojedyńczy post
Stary 05-06-2008, 13:19   #316
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Zgadnij kto to wśród użytkowników

Zastanawiam się tylko, dlaczego dostaję reprymendę, że robię jakąś nagonkę. Czy ja napisałam jakiegoś posta, który by obrażał Sun? Czy mówiłam o niej na forum? Albo nawet na sb? Nie. Przytoczone przez Ciebie posty należą do Mary, którą trochę poniosło i chciała zaznaczyć na forum, że uważa "potępienie" przez Sunshine mojego podpisu za śmieszne. W moim poście było napisane tylko, że stało się to po "pewnym wydarzeniu". Nie widzę w tym nic złego. A sama atmosfera zagęszczała się na sb, kiedy zostałam zjechana przez Sunshine za nieumiejętność ironizowania i brak inteligencji. Widocznie Mary to wkurzyło. Ja też nie pozostałabym obojętna wobec czegoś takiego.

Kończę ten offtop, bo i tak nie widzę w nim niczego, co mogło by być jeszcze do przedyskutowania. Nie widzę swoich postów, które sugerują, że urządzam krucjaty, nie kazałam nikomu pisać na forum na ten temat, nie obraziłam nikogo.

Cytat:
I ja byłam przy tym jak ishar twierdził, że bardzo mu się anioły podobają, więc to nie jest tylko wymysł Sun. A dlaczego nagle anioły ma Claire? Nie wiem, nic nie podejrzewam i nie obchodzi mnie to. Dziękuje.
Ale nikt nie twierdzi, że to wymysł Sun. Ona twierdziła, że moim wymysłem jest, że ja o tym nie wiem, bo przecież ja to zrobiłam wg niej SPECJALNIE, żeby się podlizać. Aha, nie mam "nagle" aniołów w podpisie. Aniołek z mieczem jest w moim podpisie już długo, ale niektórzy chyba nie zwrócili na to uwagi. Szkoda, że nikt nie zainteresował się tekstami piosenek, które mam w podpisie, bo są dla mnie ważniejsze niż kilka kresek na obrazku. Również dziękuję.

EDIT:
Cytat:
Dziwne, że za ten powyższy mnie niezliczowaliście.
Powiedz mi, czy widziałaś, żebyśmy kogoś linczowały? Myślisz, że naszą życiową pasją jest siadanie do kompa i wrzucanie na ludzi, których znamy z rozmów lub (o, zgrozo!) kłótni na forum i sb?

Kontynuuję zabawę ;]

Użytkowniczka, której nick rozpoczyna się małą literą, jest bardzo sympatyczna, narysowała swoje "alter ego" i wstawiła na 'Nasze prace" w dziale Inne. Nigdy nie widziałam, żeby się zdenerwowała. Mieszka w górach, słucha soft rocka, uwielbia Hansa Zimmera i filmy z Judem Law ;] Jest to...
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem