Ja bym to widziała tak:
1. Aby był zdrowy, dość sprawiedliwy podział na Gryffindor i Slytherin, a co za tym idzie na Smierciożerców i Zakon Feniksa. I żeby była rywalizacja. Tak jak dawniej.
2. Posty takie jak dawniej. Zadne historyjki pisane dwójkami, lub trójkami. Wychodzisz do tematu jakbys wchodził do domu, wymyślasz co tam robisz i najwyżej jak nikogo nie ma to idziesz spać, na zajęcia, lub Błonia.
3. Niech powstanie założony przez Angele ( chylę czoło ;* ) temat imprezy, ale dopiero wtedy, gdy jako tako wyjdą Nam powyższe plany. I wtedy założyłabyś go tutaj, w
Pozostałe.
4. Zwołujemy starych userów, lecz dopiero wtedy, gdy jako tako samym Nam uda się rozbudować nieco ten dział. Czyli piszemy tak jak kiedyś, cała nasza działalność tutaj ma być jedną wielką, a co najważniejsze
wspólną historią. Zakładamy dawne tematy, udzielamy się w nich, zachęcamy do tego innych. Z tym, aby Ci "inni" byli
mniej inteligentni i umieli pracować wyobraźnią oraz dobrze się bawić.
Jak o czymś zapomniałam ( a jestem tego prawie pewna ) to śmiało dopisujcie
Edit: Przypomniałam sobie jeszcze, czego mi brakuje, a co mogło by wrócić. Więc...
5 Umawianie się na walki. Jak już wszystko jakimś cudem jako tako wyjdzie to czas wrócić do odwiecznych walk między dobrem a złem. Umawianie się na PW między towarzyszami na atak z zaskoczenia, podpalanie Pokoju Wspólnego przeciwnika, pojedynki jeden na jednego i tak dalej...