Wyświetl pojedyńczy post
Stary 07-05-2008, 19:56   #30
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: [O]ld [G]ood [S]tyle - czyli rozmowy "starego pokolenia" hp.net

Ja bym to widziała tak:

1. Aby był zdrowy, dość sprawiedliwy podział na Gryffindor i Slytherin, a co za tym idzie na Smierciożerców i Zakon Feniksa. I żeby była rywalizacja. Tak jak dawniej.
2. Posty takie jak dawniej. Zadne historyjki pisane dwójkami, lub trójkami. Wychodzisz do tematu jakbys wchodził do domu, wymyślasz co tam robisz i najwyżej jak nikogo nie ma to idziesz spać, na zajęcia, lub Błonia.
3. Niech powstanie założony przez Angele ( chylę czoło ;* ) temat imprezy, ale dopiero wtedy, gdy jako tako wyjdą Nam powyższe plany. I wtedy założyłabyś go tutaj, w Pozostałe.
4. Zwołujemy starych userów, lecz dopiero wtedy, gdy jako tako samym Nam uda się rozbudować nieco ten dział. Czyli piszemy tak jak kiedyś, cała nasza działalność tutaj ma być jedną wielką, a co najważniejsze wspólną historią. Zakładamy dawne tematy, udzielamy się w nich, zachęcamy do tego innych. Z tym, aby Ci "inni" byli mniej inteligentni i umieli pracować wyobraźnią oraz dobrze się bawić.

Jak o czymś zapomniałam ( a jestem tego prawie pewna ) to śmiało dopisujcie

Edit: Przypomniałam sobie jeszcze, czego mi brakuje, a co mogło by wrócić. Więc...

5 Umawianie się na walki. Jak już wszystko jakimś cudem jako tako wyjdzie to czas wrócić do odwiecznych walk między dobrem a złem. Umawianie się na PW między towarzyszami na atak z zaskoczenia, podpalanie Pokoju Wspólnego przeciwnika, pojedynki jeden na jednego i tak dalej...

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line