|
07-13-2008, 13:31
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
6 czesc
Wszyscy wyczekują teraz na film Harry Potter i książę półkrwi...nowe fotki, wiadomości, ale ja im więcej o tym wiem tym mniej chcę to oglądać...
np. z tym, ze ginny zawiązuje sznurówkę harry'emu (napiasane to bylo na tej stronie) . Tego nie bylo i dla mnie to jest żałosne - ja bym nigdy chlopakowi sznurówki nie związała
strój rona jest trochę głupi...
i w ogole...masakra
|
|
|
07-14-2008, 12:00
|
|
|
Member
|
RE: 6 czesc
Jak dla mnie, to zapowiada się najbardziej żałosny, zdeformowany fabularnie i zniszczony film (tylko dlaczego z mojej ukochanej części?!). Wszystko rozumiem, że trzeba nagiąć czasoprzestrzeń na potrzeby produkcji kinowej, zmienić co nieco, ale żeby tak drastycznie?! To będzie istna farsa! I jeszcze Ginny i ta sznurówka... XD
|
|
07-14-2008, 12:16
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
We wszystkich filmach jest bardzo dużo zmian. I to nie tylko takich, że troszeczkę ucinają film, żeby nie był aż tak długi( bo wiadomo, książki są długaśne  ) , ale również i wplatają nowe wątki. Dla mnie to jest bez sensu, bo zmienia całą istotę adaptacji.
A w filmie HP i KP jest już tyle zmian, że szkoda gadać. A najbardziej beznadziejna z nich to taka, żeby wyciąć pogrzeb Dumbledore'a.
|
|
07-14-2008, 12:51
|
|
|
Junior Member
|
Co nie będzie pogrzebu Dumbledore`a ?? !! A tak na to liczyłam...w książce było to tak fajnie opisane  Oni tam po prostu zwariowali!! jak robią film na podstawie jakiejś książki to niech się trzymają faktów i tego co jest w książce a nie wymyślają jakieś bzdety !!!
|
|
|
07-14-2008, 13:13
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Oooo tak Ginny i sznurówka - to tragedia !!! najlepsza część a co oni z niej zrobią. fakt jescze filmu nie oglądaliśmy, więc nie powinniśmy na zaś narzekać, ale jak się czyta że dziewczyna zawiązuje sznurówkę facetowi to aż żołądek sie przewraca!!
|
07-14-2008, 13:54
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Ale zaraz to są tylko zdjęcia, wiadomości, jest trochę koło tego szum, ale niewiadomo jaki będzie film. A może będzie najlepszy ze wszystkich poprzednich części? Nigdy niewiadomo. Mnie nie przeszkadza to, że coraz częściej pokazują nowe wiadomości związane 6 częścią. Im więcej nowych zdjęć tym większe mam wyobrażenie jak zrobią film.
Nie czytałam o tych sznurówkach, było to tu napisane? Widać nie zauważyłam. Jeśli tak to dość dziwne, bo w książce Ginny nie zawiązywała butów Harremu, ale może włączyli to do filmu bo było im to potrzebne?
A co do stronu Rona, jest w porządku. A jaki chciałabyś aby był?
Ogólnie nie narzekajmy bo zawsze jest wielki szum gdy jest następna część HP.
Mnie może tylko wkurzać, że wycinają ważne fragmenty, ale do tego się już przyzwyczailiśmy. Ech..
|
|
|
07-14-2008, 15:23
|
|
|
Member
|
Wątpię, aby pogrzeb Dumbledore'a był pominięty. Myślę, ze to tylko plotka, z resztą jedna z wielu... Co nie zmienia faktu, że zmian ma być bardzo dużo (jak dla mnie to zbyt wiele), a na jak dużą skale, okaże się po seansie w Listopadzie...
|
|
07-14-2008, 15:38
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Cytat:
Serpensortia napisał/a:
Wątpię, aby pogrzeb Dumbledore'a był pominięty. Myślę, ze to tylko plotka, z resztą jedna z wielu...
|
Też sądze, że to nic pewnego. Nie pominą przecież tak ważnej rzeczy. Może to być plotka.
|
|
|
07-14-2008, 17:18
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Ja tesh nic nie wiem o tym pogrzebie, ale z tą sznurówką...było napisane. po prostu rzygac mi sie chce jak o tym myślę...Co pni z tej biednej ginny zrobią?? "Harry mój pan i władca"????
|
|
|
07-14-2008, 17:49
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Z kilku informacji o filmie, o których się niedawno dowiedziałem nie jestem zbytnio zadowolony. Scena z tym jak Ginny zawiązuje sznurówkę Harry'emu zupełnie mi się nie podoba ( mimo, ze jeszcze jej nie widziałem xDxD ) Nic na to nie poradzimy, film będzie jaki będzie a i tak w większości pójdziemy do kina. Mam nadzieje (coraz bardziej słabą), że w filmie nie zostanie pominiętych wiele ważnych scen. Pozostaje nam tylko czekać na premierę tego filmu.
|
|
|
Zasady postowania
|