|
07-22-2007, 19:15
|
|
|
Junior Member
|
Filmy które polecam nie tylko dzieciom ale i dorosłym!!
Mam dużo ulubionych filmów !!
Na pierwszym miejscu oczywiście jest Harry Potter ale nie o tym filmie będe pisała..
Najbrdziej lubie film pod tytułem ,,Opowieści z Narni" Jest to świetny film ale książka była dużo lepsza....Opowieść ta zawiera dużo przygód,jest ona o innym kraiu ,do ktorego dzieci dostały się przez starą szafę .W tym kraiu jest cudownie jest dużo zwierząt i przeróżnych roślin.
W ostatniej części jest opisane s kąd ta stara szafa się wzieła ,otóż pewien mężczyzna przeniósł się do Narni a tam aby nie zginąc musiał znależć ,zjeżć jabłko i je zakopać oczywiście w Narni ale on ten ogryzek zasadził u siebie w ogrodku i po pewnym czasie urosło drzewo przed śmiercią ściął je i zrobił szafę a reszty można się samemu domyśleć.....
|
|
|
07-26-2007, 11:02
|
|
|
Junior Member
|
RE: Filmy które polecam nie tylko dzieciom ale i dorosłym!!
Uuu to strona z HP a nie z OzN:no::no:
|
|
|
07-26-2007, 14:47
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Hermiona303, może nie zauważyłaś, ale ten temat jest w Filmach NIE o HP.
|
|
|
07-30-2007, 23:16
|
|
|
Junior Member
|
A ja polecam Władce Pierscieni i Nowe Szaty Króla
|
|
|
07-31-2007, 16:54
|
|
|
Junior Member
|
Ja polecam FILM"Transformers".Duzo sie w nim dzieje,duzo efektów specjalnych i fabuła
dobrze dobrana.Gorąco Polecam!
PS:Sorry,że pytam,ale ile macie punktów?
|
|
|
08-01-2007, 13:31
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
"Pulp fiction","piraci z Karaibów","4 piętro","requiem dla snu",filmy Lyncha,"memento","po dziemny krąg","miasto gniewu"',"zycie jest piękne","między słowami","jasminum" ,i mnóstwo innych,których nie pamiętam
|
|
|
08-03-2007, 23:41
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
jeszcze "marzyciel" z Jonnym deepem  dziś oglądałam drugi raz. Kurcze, tyle fajnych filmów się ogląda, a potem nawet nie pamiętam co widziałam:P
|
|
|
08-16-2007, 12:11
|
|
|
Junior Member
|
STAR WARS
|
|
|
12-18-2007, 19:47
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
olaaa napisał/a:
Mam dużo ulubionych filmów !!
Na pierwszym miejscu oczywiście jest Harry Potter ale nie o tym filmie będe pisała..
Najbrdziej lubie film pod tytułem ,,Opowieści z Narni" Jest to świetny film ale książka była dużo lepsza....Opowieść ta zawiera dużo przygód,jest ona o innym kraiu ,do ktorego dzieci dostały się przez starą szafę .W tym kraiu jest cudownie jest dużo zwierząt i przeróżnych roślin.
W ostatniej części jest opisane s kąd ta stara szafa się wzieła ,otóż pewien mężczyzna przeniósł się do Narni a tam aby nie zginąc musiał znależć ,zjeżć jabłko i je zakopać oczywiście w Narni ale on ten ogryzek zasadził u siebie w ogrodku i po pewnym czasie urosło drzewo przed śmiercią ściął je i zrobił szafę a reszty można się samemu domyśleć.....
|
Nie żebym się czepiała, ale są takie błędy. Jak można napisac s kąd. A spacje 'wciska' sie po znaku, nie przed nim.
Buhahah:lol:
Cytat:
|
Uuu to strona z HP a nie z OzN
|
A zauważyłas w jakim temacie jesteś? kategoria? To najpierw popatrz. Żal.
|
12-31-2007, 23:21
|
|
|
Junior Member
|
RE: .......
Wiesz co ty sobie możesz krytykować alę nie musiś wyrażć swojej opini, że tak powiem ,,nagłos" możesz to zostawić dla siebie każdy ma prawo do błędu a ty nigdy nie popełniasz błedów?????
|
|
|
Zasady postowania
|