|
05-24-2008, 07:25
|
|
|
Junior Member
|
Kto sądzi, że Harry Potter jest glupi??
Ja sądze, ze Harry Potter jest wporzo bbo zabił woldemorta w 7 części czyli ,,Harry Potter i Insygia Śmierci'' kto myśli, że Harry potter to dureń niech niepisze komentarzy
|
|
|
05-24-2008, 08:44
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
RE: Kto sądzi, że Harry Potter jest glupi??
A ty nie zakładaj takich idiotycznych tematów używaj opcji "Szukaj",oraz Edit i stosuj zasady ortografii...
|
|
|
05-24-2008, 09:35
|
|
|
Moderator
|
Kto sądzi, że Harry Potter jest głupi niech podniesie rękę do góry!
*Nacia wyrywa się w górę* Jaaaaa! Jaaaaaa!
|
05-24-2008, 20:39
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Nie no kolejny temat, napisany bez sensu...ludzie można zakładać kilkadziesiąt takich tematów np Kto myśli, że Severus Snape jest ,,wporzo" itd...
|
|
|
05-25-2008, 14:21
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
pogromcaharry napisał/a:
Ja sądze, ze Harry Potter jest wporzo bbo zabił woldemorta w 7 części czyli ,,Harry Potter i Insygia Śmierci'' kto myśli, że Harry potter to dureń niech niepisze komentarzy
|
Przepraszam, ale to już przechodzi ludzki pojęcie. Nie można uważac, że ktoś jest głupi, ponieważ może stwierdzić to tylko psychiatra. Głupota to choroba psychiczna. Kapitan Menel, nie wiem czemu tak Cię rajcują te 'zasady ortografii i gramatyki', ale sam się do nich nie stosujesz. Zasad ortorafii i gramatyki nie można sotsować. Moż stosować się do nich.
MJ.
|
05-25-2008, 14:22
|
|
|
Moderator
|
quote] pogromcaharry napisał/a:
Ja sądze, ze Harry Potter jest wporzo bbo zabił woldemorta w 7 części czyli ,,Harry Potter i Insygia Śmierci'' kto myśli, że Harry potter to dureń niech niepisze komentarzy  [/quote]
Przepraszam, ale to już przechodzi ludzki pojęcie. Nie można uważac, że ktoś jest głupi, ponieważ może stwierdzić to tylko psychiatra. Głupota to choroba psychiczna. Kapitan Menel, nie wiem czemu tak Cię rajcują te 'zasady ortografii i gramatyki', ale sam się do nich nie stosujesz. Zasad ortorafii i gramatyki nie można sotsować. Można stosować się do nich.
MJ.
|
05-25-2008, 14:23
|
|
|
Moderator
|
quote] pogromcaharry napisał/a:
Ja sądze, ze Harry Potter jest wporzo bbo zabił woldemorta w 7 części czyli ,,Harry Potter i Insygia Śmierci'' kto myśli, że Harry potter to dureń niech niepisze komentarzy  [/quote]
Przepraszam, ale to już przechodzi ludzki pojęcie. Nie można uważac, że ktoś jest głupi, ponieważ może stwierdzić to tylko psychiatra. Głupota to choroba psychiczna. Kapitan Menel, nie wiem czemu tak Cię rajcują te 'zasady ortografii i gramatyki', ale sam się do nich nie stosujesz. Zasad ortorafii i gramatyki nie można sotsować. Można stosować się do nich.
MJ.
|
05-25-2008, 15:02
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Nie można uważac, że ktoś jest głupi, ponieważ może stwierdzić to tylko psychiatra. Głupota to choroba psychiczna.
|
I znowu, i znowu źle. Jeśli ktoś pisze 'Uważam, że...' to wyraża jedynie SWOJE zdanie. Nie powinno się natomiast pisać 'Harry Potter jest głupi' jeśli nie można tego jakoś udowodnić
|
|
|
05-27-2008, 10:23
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Matko co za bezsensowny temat!To strona dla fanów HP więc zasadniczo każdy go tu lubi.A poza tym dziwię się,że nie dostałeś ostrzeżenia za takie spamowanie na forum.Przecież takich tematów można załozyć setki.Żal  .A hp jest exstra
|
|
|
05-27-2008, 11:14
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
|
Matko co za bezsensowny temat!To strona dla fanów HP więc zasadniczo każdy go tu
|
Zasadniczo. Osobiście uważam tą "Wielką, Wspaniałą" postać za głupią. I to nawet bardzo. Ale cóż to tylko moje skromne zdanie.
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."
Kocham Daemona i Surreal xD
|
|
|
Zasady postowania
|