Rekrutacja - składanie podań
Nick: Koneser
Numer GG: 5653898
Coś o sobie: No cóż... Interesuję się serią "Harry'ego Pottera" i mam już swoje własne poglądy na ten temat - interesująca, aczkolwiek nie do końca bezpieczna "potteromania" (ogarnęła również mnie).
Doświadczenie: Jestem już w miarę doświadczonym programistą stron internetowych - próbuję zresztą sam zrobić interesującą stronę o Harrym Poterze:
www.harry-potter-ciekawostki.yoyo.pl
Jak często jesteś na stronie: Wlaściwie to codziennie (po pierwszym wejściu tu od razu mi się wszystko spodobało).
Co chiałbyś/abyś robić na stronie: Szczególnie chiałbym pisac obszerne artykuły, abyinni mogli sobie duzo poczytać o "Harrym Potterze".
Co zmieniłbyś/abyś na stronie: Na stronie zmieniać wiele nie trzeba - może te reklamy wyświetlające się na stronie głównej nad newsami przenieść gdzieś niżej (bo żeby zobaczyć najnowszego newsa, trzeba "zjeżdżać" rolką niżej) - poza tym jest ekstra strona.
Dlaczego ty, a nie kto inny: Dzięki wyżej już wymienionemu doświadczeniu - a drugi poód to to, że wasza strona ma nieustające aktualizacje (dzięki użytkownikom) oraz fajny układ menu =]
Pozdrawiam redakcję!!
|