Wróć   HPN.pl > Fan Zone > Fan Fiction > Opowiadania - miniaturki

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 05-09-2008, 22:21   #11
Midniht
Junior Member

Domyślnie RE: [D] Znów go dopadł

Trochę krótkie.Ale podobał mi się twój styl pisania. Nic więcej nie mam do powiedzenia na ten temat.
Midniht jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-10-2008, 09:34   #12
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: [D] Znów go dopadł

Powiedz mi, MidniHt, czy ty masz jakieś problemy w stylu 'Mam niską samoocenę więc potrzebuję punktów'? A może 'Nie umiem napisać posta dłuższego niż dwie linijki, bo i tak za każdego posta dostaję punkt więc się nie wysilam'? Powinnaś dostać warna, pod każdym FF wysyłasz jakiś okropnie krótki 'komentarz', nawet nic nie krytykujesz tylko 'super' :/
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-07-2009, 20:08   #13
Ginny_Kitty
Świr wymagający opieki

Ginny_Kitty na Harry Potter Forum

Domyślnie

Nie podoba mi się. Takie... dziwne. Żadnej intelignentnej, śmiesznej, zaskakującej pointy. Nic. Nudy. I błędy. Tak tylko przypominam: nazwy własne piszemy wielką literą...
Drabble to bardzo trudna forma. Drabbliki na tym forum tylko obrzydzają mi ową formę. Cóż, czasem zdarzają się jakieś perełki...
Pozdrawiam
Okrągły pokój wspólny Ravenclawu przypominał klatkę dla kanarków – wpuszczone w ściany filary podtrzymujące półkoliste sklepienie całkiem zgrabnie udawały pręty. W zachodniej ścianie widniało kilka okien – szyby w ich górnych, półokrągłych ćwiartkach pokryte były rysunkami kruków. Magiczne ptaki trzepotały skrzydłami lub poprawiały pióra, wypełniając wnętrze barwnymi błyskami światła. Pokój utrzymany był w odcieniach błękitu i brązu.
Stowarzyszenie Snaperek
Ginny_Kitty jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania