Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 04-15-2008, 19:38   #11
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Oceniajcie postacie

Cytat:
Widać, że Ci się miesza xD. Ja i Vay jesteśmy przedstawicielkami kanibali xD.
A to przepraszam.
Stary 04-15-2008, 20:30   #12
Smierciojadek
Super Moderator

Smierciojadek na Harry Potter Forum

Lady Mary Jane - osoba, która wie, czego chce. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Co prawda nie znam jej praktycznie w ogóle, ale pierwsza opinia jest już wyrobiona i co najważniejsze jest pozytywna. Uważam ją za inteligentną, chociaż to pisanie "mądrych" postów na siłę, w szczególności w "Inne" da się wyczuć. ;) No ale... Z tego, co widzę, dla tych, których lubi, bądź których szanuje, potrafi być naprawdę miła, że aż człowiekowi chce się uśmiechać. No i, wtedy, kiedy ma wenę, potrafi w śmieszny, ale zarazem neobraźliwy sposób, przekształcać nicki. ;D

Slayerka? ;>
Smierciojadek jest off-line  
Stary 04-16-2008, 09:43   #13
Filemona
Senior Member

Filemona na Harry Potter Forum

Slayerka - Znam ją osobiście znacznie krócej niż większośc userów tej strony. Jej numer gg zdobyłam, gdy... ;D Dobra, może pominę tę kwestię! xD Wracając do tematu, Slay to fajna dziewczyna, z którą można normalnie pogadać, (taaa... oryginalne...) jest fajna i wydaje mi się, że mnie rozumie. No dobra, przynudzam! xD Slay to boska wariatka i za to ją lubię! xD

mimid?
Filemona jest off-line  
Stary 04-16-2008, 14:45   #14
Nacia1234
Moderator

Jadek, Mary Jane nie podała siebie na przykład, ale mnie, więęęc?

Mimid? Lubię, nawet bardzo. Ostatnio fochnęła sie na mnie, bo jej mówiłam, że Felton jest mój, ale szybko nam przeszło. Hah. Szkoda, że odeszła ze strony. Świetnie pisała uwielbiałam ją włączać w historyjki. I naprawdę świetnie mi sie z nią rozmawiało, a teraz jakoś... xD

Limonka?
Stary 04-16-2008, 16:25   #15
Smierciojadek
Super Moderator

Smierciojadek na Harry Potter Forum

Ano, rzeczywiście, Naciasta. Wybaczycie mi to, prawda? :D

Jedna z niewielu administartorów tejże strony, która potrafi normalnie porozmawiać z użytkownikami. Świadczą o tym na przykład rozmowy na czacie. Limonka jest osobą inteligentną, zawsze broniącą swoich racji. Nie boi się wygłaszać swojego zdania, choć 10 innych osób, ma inne. Krytykę znosi z honorem [no chyba, że chodzi o Miss Bagwell ;>]. Wie, kiedy trzeba zachować powagę, a kiedy można pożartować i za to ją cenię. Zazwyczaj nie wyszukuje się problemów na siłę, chyba że ktoś jej podpadł, no to wtedy co innego. :PP Widać, że jest wartościową osobą. No i kocha [?] Farfocle. :DD

Claire_? ;>
Smierciojadek jest off-line  
Stary 04-16-2008, 17:56   #16
Filemona
Senior Member

Filemona na Harry Potter Forum

Claire_ wiecznie mnie prześladuje! xD Ja sobie normalnie wchodzę na czata, patrzę - a tam ona. I tak kilka razy z rzędu! xD I za to ją lubię! xD Claire jest fajna, ładna (widziałam jej fotki na RL gęby ^^), nie ocenia innych z góry i w najbliższym czasie nie zamierza odejść ze strony. Czego więcej trzeba? ;> Wiem! Numeru GG! xD

filis?
Filemona jest off-line  
Stary 04-16-2008, 18:15   #17
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Filisowa/Chimerowa? :lol:

Uwielbiam ją. Posiada duszę dziecka i wcale tego nie ukrywa. Jest szczera, spokojna, zawsze miła i (czasami) nieśmiała ;] Bardzo dobrze rozmawia się z nią na gg. Uwielbiam ją chociażby za to, że jest miłośniczką Hansa Zimmera, tak jak ja xD Jest prześliczna i inteligentna. Nasza przyszła Pani Chirurg lub Pani Ginekolog, zaangażowana w ochronę środowiska ;]

Cytat:
Czego więcej trzeba? ;> Wiem! Numeru GG! xD
Rozumiem, że chcesz, żebym jeszcze Cię prześladowała na gg? :lol: Prześlę Ci PW ;]

EDIT: Aaa, zapomniałam podać następnego użytkownika! xD

Cameron?
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line  
Stary 04-16-2008, 18:45   #18
Nacia1234
Moderator

Cytat:
Rozumiem, że chcesz, żebym jeszcze Cię prześladowała na gg? Prześlę Ci PW ;]
Mi też! xD

Cameron? Ona zabiera mi Feltona. Ma jakieś chore irojenia i w jej imaginacji Felton nalezy do niej, ale powtarzam, że to tylko jej imaginacja. Pozostaje mi stoczyć jescze tylko bitwę z Limonką. xD Kiedyś Cameron pisala z sensem, a teraz... NO tego, się pogorszyła trochę i nie za bardzo podoba mi się to, co ona wypisuje,ale wmiarę ją lubię.

E-Vaire?
Stary 04-18-2008, 14:38   #19
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Jedna z najwcześniejszych użytkowniczek tej strony. Wie bardzo dużo i się z tym nie kryje. Ma artystyczną duszę co często ukrywa pod swoim pancerzem. Mało kogo do siebie dopuszcza, jak dla mnie za wiele się czepia i za bardzo prowokuje kłótnie. Ma też mały problem z pogodzeniem sie z tym, że inni również mogą mieć rację. Jednak mimo to nic do niej nie mam, nie przebywam z nią w bliższych kontaktach i jestem zdolna oceniać ją tylko po pozorach jakie sama sobie stwarza ( nienawidzę oceniać ludzi po pozorach^^). Mogę tylko dodać, że E-Vaire słusznie szczyci się niesamowitą inteligencją i dojrzałością, jak na swój wiek.

Sunshine/psyche/ Burzowa Chmurka?

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line  
Stary 04-18-2008, 19:52   #20
Nacia1234
Moderator

Sun? Szczerze mówiąc kiedyś iemiło mi się z nią... rozmawiało, więc powiem, że było 'wiele punktów ujemnych'. Ostatnio na SB nie było najgorzej, więc mogę trochę dodać. I w tak sposoób wychodzi mi piękne 0, a więc nie mam o niej zdania.

Angela Johnson?

Zasady postowania