|
02-20-2009, 17:20
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Co to ? Duża klapa była z Cho, ale z Ginny raczej nie, oby.
Ostatnio edytowane przez Kerle : 04-22-2009 o 15:41.
|
|
|
02-22-2009, 17:59
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Cytat:
Napisał KaroLh
Co to ? Duża klapa była z Cho ale z Ginny raczej nie, oby.
|
Czy ja wiem , jak widziałam te zwiastuny , to oni raczej zrobili tak ą milo ść z pola walki , zbyt dramatycznie... Ale nie ma co marudzić przed premierą
EDIT by Kerle: W Polsce jesteśmy, to piszemy z polskimi znakami.
Ostatnio edytowane przez Kerle : 04-22-2009 o 15:44.
|
|
|
02-23-2009, 18:15
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Ten temat to jeden wielki spam! Tu chyba nawet nie ma wiadomości dłuższej niż dwie linijki ( nie licząc 'wywiadu', który został skopiowany), z czego część jest nie na temat!
Co do filmu, już wolę aby nie było scen nic nieznaczących, niż takich, które znaczą ale mogą być pominięte lub zmienione... Słyszałam, że scenarzysta wstawił kilka dodatkowych scen, których nie ma w książce. Uważam to za pozytywną wiadomość, bo dla tych, którzy czytali Pottera, film wydałby się ... oschły (?). Ogólnie nie mam wygórowanych oczekiwań. Sądząc po trailerze wydaje się być dobrym. Ale okaże się dopiero podczas wakacji...
|
|
|
02-23-2009, 20:25
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ja mam nadzieję, że będzie jak najmniej odbiegał od książki. I to jest moje jedyne 'wymaganie' wobec filmu.
O trailerach nie wiem co myśleć. Jeden lepszy, drugi gorszy. Musimy zaczekać na film, bo bez niego niczego się nie dowiemy... ^^
|
|
|
02-24-2009, 14:56
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Trailery trailerami, ale w nich tylko pokazane są najlepsze sceny i
najciekwasze, mrożące krew w żyłach. Widziałem japoński trailer
i porażka...
|
|
|
02-25-2009, 11:10
|
|
|
Junior Member
|
Widziałam kilka róznym trailerów i faktycznie - pokazali tam tylko najwazniejsze sceny, ale wreszcie wiem jak wygląda Lavender. Co do Fenrira to widziałam go na zdjęciach ;/ Ogólnie nie mam żadnych wygórowanych oczekiwań, co do filmu. Chcę, aby oglądało sie go z ciekawością. I nie mogę doczekać sie tego filmu!
|
|
|
03-08-2009, 02:31
|
|
|
Member
|
Kłamałabym pisząc, że nie jestem maksymalnie nakręcona na ten film. Rozsądek mi podpowiada, aby nie obiecywać sobie zbyt dużo, ponieważ wolę się mile zaskoczyć niż niemile rozczarować. Mimo wszystko bardzo bym chciała, aby film był świetny.
Ostatnio edytowane przez Kerle : 04-22-2009 o 15:46.
|
|
|
03-30-2009, 19:50
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Jeśli mam być szczery, to 6 część ma szansę stać się najlepszą z dotychczasowych. Właściwie to nie wiem, czemu tak sądzę, mam takie przeczucie - w końcu po tych pięciu filmach powinno być w końcu dobrze.
Co więcej, myślę, że "Książę" ma duże szanse być lepszym filmem od Czary Ognia, która jak na razie jest na pierwszym miejscu w moim prywatnym rankingu potterowych filmów. Ale zobaczymy, przede wszystkim poczekajmy na sam film, który mam nadzieję okaże się godny zobaczenia.
|
04-26-2009, 10:14
|
|
|
Moderator
|
Nie wiem ile razy to mówiłam, ale pozwolę sobie powtórzyć, Książe Półkrwi to moja ulubiona część i nie chciałabym wyjść z kina niezadowolona. Dobre pytanie, czego najbardziej oczekuję? Inferiusów. Mam nadzieję, że ich nie ominą, wiem, że wraz z nimi może się podnieść poprzeczka wiekowa, ale muszę to zobaczyć. Poza tym chciałabym, gdyby ten film nie był taki drętwy i było w nim trochę humoru. Zdaję sobie sprawe z tego, że to mroczna część, ale trochę śmiechu się przyda, a w Zakonie tego zabrakło, bo przecież trzeba było usunąć wątek Prefektów. Rozgrywki Qudditcha, chcę zobaczyć Harry'ego w roli kapitana. No i na koniec sklep Weasley'ów. Ogólnie mam nadzieję, że Yates nie zawiedzie i śmiało będę mogła nazwać Książe Półkrwi najlepszym filmem.
Jako moderator chcę wam powiedzieć, że poprawiłam wszystkie posty w tym temacie i teraz proszę o dłuższe wypowiadanie się, chociaż z odrobiną sensu.
Pozdrawiam,
Kerle.
|
|
|
04-26-2009, 20:29
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja nie mam wielkich...modlę się tylko żeby nie był gorszy od poprzednich. A obawiam się, że to raczej już i tak wygórowane.
|
|
|
Zasady postowania
|