Ej, pseudo lordzie Potter! minimum trzy linijki!! czytać nie nauczyli?
Jak się chce brać w czymś udzuaił, to najpierw trzeba przeczytać regulamin.
To jest ta złota podstawa. Więc sie postaraj na przyszłość.
Do pokoju nieoczekanie wpada Mr Night... caly dom staje sparalizowany ze strachu, widzi lorda jak mu tam
*Crucio
Widzi Tonks
*Crucio
Patrzy jak oboje wija sie po podlodze i jecza z bolu, to za malo trzeba zrobic cos innego...
*Sectumsempra
Lord Potter pada zemdlony caly we krwi a Tonks zaczyna lamentowac i siega po rozdzke ale Mr Night jest szybszy ( jak zawsze xD) i wytraca ja z jej reki
-Podnosisz na mnie reke? zaplacisz za to...
*Avada kedavra
Tonks pada bez zycia miedzy lozka
Dziekuje
Teleportuje sie w tajemnicze miejsce
Dziki wpada do Zakonu, i widzi makabryczny obraz. Lord potter cały poszarpany przez zaklęcie, N_Tonks to samo.
* Oho, Sebek tu był. Trzeba tu posprzątać.- Dziki uśmiecha się do swoich myśli.
Mruknął coś pod nosem, i z różdzki wyleciał silny płomień. Cała kwatera momentalnie stanęła w płomieniach.
* No i posprzątane.
Napisałam takiego posta:
||Lord potter minimalnie 3 linijki postu. Czasami wyjątki mogą byc, ale rzadko||
Aportuje się na chwile PRZED kwaterą i wchodzi do środka. Po chwili wychodzi i deposrtuje się PRZED nią. Idzie na Pokątkną do Ollivandera po nową różdżkę.
Wraca na Grimlaud Place, a po chwili znowu się deportuje PRZED kwaterą.
To dlaczego ty Mr_Night piszesz, że mnie niby zabiłeś, jak mnie tu w ogóle nie było?
Napisałam przecież ,,Wraca na Grimlaud Place, a po chwili znowu się deportuje PRZED kwaterą''. To jak możesz pisac takie coś? Czytac nie umiesz?
Ech, na zabawie się nie znasz?
No to się poznaj, dziewczyno!
Napisał tak, bo mu się tak podobało.
I będzie pisał to, na co ma ochotę, i mu ty tego nie zabronisz!