Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-03-2008, 15:45   #21
Her-mio-na 13
Omijać szerokim łukiem

Her-mio-na 13 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Her-mio-na 13
Domyślnie RE: [O]ld [G]ood [S]tyle - czyli rozmowy "starego pokolenia" hp.net

A ja? Ja tez się zaliczam? W sumie to jestem tu już rok i ponad 3 miesiace^^. Więc chyba mogę tu coś napisac^^.

Cytat:
Brakuje tu użytkowników zwykłych, z wyobraźnią, która ma zamiar się dobrze bawić bez ciągłego zapewnienia jacy to oni są inteligentni, wszystko wiedzący i tak dalej.
Pamiętam, że był taki okres czasu, kiedy nic nie pisałam w innych tylko dlatego, że co bym nie powiedziała to i tak by mnie skrytykowali. jak nie jedna to druga strona rozmawiających.

Co do całego klimatu, to jak dla mnie tego raczej nie da się odtworzyć. Za dużo użytkowników, ot co. Pare tysięcy uzytkowników temu praktycznie wszyscy się znali. Wiadomo było, kto z kim, kiedy, gdzie, dlaczego etc. Teraz jest to nierealne. Jednak warto próbowac. Może przebywanie na stronce nie będzie aż tak przyjemne jak rok temu, jednak zawsze sie coś zmieni. Teraz żałuję tylko, że wtedy byłam taka przytrzymana i moje zachowanie godne było dziecka neo, zamiast doceniać to co było. I nawet wtedy E-Vaire się tak nie czepiała^^. Albo czepiała się w mniej widoczny dla mnie sposób :).

Tak więc jeśli będzie organizowane coś, cokolwiek, to wchodzę w to rękami i nogami. Pozdrowienia dla wszystkich emerytów tej strony^^.

Mój Last.fm xPP
Her-mio-na 13 jest off-line  
Stary 07-03-2008, 18:39   #22
klauudusia2
Świr wymagający opieki

klauudusia2 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do klauudusia2

Zupełnie się zgadzam! W zeszłym roku były organizowane te spotkania, gdzie każdy znał każdego. Teraz to ci "nowi" są okropni i nic nie da się robić... Boże jak ja kochałam te godziny na SB, kiedy była cała nasza ekipa... Wtedy to był ubaw xD Teraz to ci "nowi" się cały czas się wtrącają i nic nie da się zrobić... Tęsknię za tamtymi wakacjami, gdy tyle się tu działo... Szkoda, że nie mam Zmieniacza Czasu ^^

Zamiast tego usłyszała cichy i żartobliwy głos Damona:
- A słyszałaś, że pocałunek rudej dziewczyny leczy opryszczkę?

Walić moje skłonności do dramatyzowania.
klauudusia2 jest off-line  
Stary 07-03-2008, 23:24   #23
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Ja na stronie, jak już pisałam jestem od konca sierpnia, lub poczatku września, raczej to pierwsze, nie chce mi sie sprawdzać. Za jakieś 2 miesiace minie rok. Może już wtedy nie było tak... eee... fajnie, jak kiedyś, ale pamiętam moje Ślizgonskie oczątki. To był Slytherin. Nigdy tego nie zapomnę. Pamiętam, jak próbowałam się wkręcić. To było naprawdę... miłe. Wątpię w to, że teraz uda sie odzyskać taką atmosferę.
Nacia1234 jest off-line  
Stary 07-04-2008, 19:43   #24
lenne
Omijać szerokim łukiem

lenne na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do lenne

Mi rok na strone na dniach stuknie.

A tak wracając do tematu to fajnie by było jakby stronka nieco odzyła. Popieram wszystkie działania i przyłączam się do nich. Od jutra, a właściwie dzisiaj w nocy odłączają mi internet. Umowa wygasa, ale od poniedziałku prawdopodobnie już będę w Netii to wtedy tu zajrzę.

W tamtym roku na stronce siedziałam godzinami. Wakacje praktycznie na hp.net. Teraz jakoś przygasło to wchodze rzadziej, ale staram się być codziennie. Jakby była reaktywacja to ja się do akcji dopisuję.

O, Dzieciołek, a ja tak rozkminiam juz od dwóch tygodni co to za kontakt mam na gg pod tytułem ''ptaszek''. I tak wiem, że z HP ale kto to mógl być ...
No ale, jakby nie było - zagadka rozwiązana!
lenne jest off-line  
Stary 07-05-2008, 15:31   #25
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Więc... Układamy jakiś misterny plan?^^

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line  
Stary 07-05-2008, 16:45   #26
Nacia1234
Moderator

Ja, na poczatek, proponuję skontaktować się z osobami, które odeszły. Np. z Sherry. Chyba mam jej numer GG. To z nią pogadam. Co jeszcze...?
Stary 07-05-2008, 18:32   #27
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Ale trafiłaś. Ja właśnie powyrzucałam większość numerów, których zazwyczaj nie używam i wśród nich znalazło się kilka "starych" osób stąd. Ja myślę, aby zawiadomić resztę na końcu. Wpierw trzeba mieć jakiś plan, później go i przestawić i zachęcić. Chyba taka kolej rzeczy jest lepsza? =)

Skoro nie sądzę.
Skoro nie mogę pić,

bo nic tam już nie ma.
Stary 07-05-2008, 19:00   #28
Nacia1234
Moderator

Narazie jeszce nic nie zrobiłam. No to co planujemy? xD Od czego zaczynamy, hmmm?
Stary 07-05-2008, 19:44   #29
Her-mio-na 13
Omijać szerokim łukiem

Her-mio-na 13 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Her-mio-na 13

Bomba, tylko nie wiem, czy Sherry i inni wrócą. Ale się ich namówi xDD.

Mam pytanie. Wy chcecie zrobic coś w stylu Gwardii Dementora? Czy podział Gryff/Slytch? A może jakiśtam temat do rozmów? Bo nie za bardzo wiem o czym zacząć się zastanawiac... xDDD

Mój Last.fm xPP
Her-mio-na 13 jest off-line  
Stary 07-05-2008, 19:56   #30
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Ja bym to widziała tak:

1. Aby był zdrowy, dość sprawiedliwy podział na Gryffindor i Slytherin, a co za tym idzie na Smierciożerców i Zakon Feniksa. I żeby była rywalizacja. Tak jak dawniej.
2. Posty takie jak dawniej. Zadne historyjki pisane dwójkami, lub trójkami. Wychodzisz do tematu jakbys wchodził do domu, wymyślasz co tam robisz i najwyżej jak nikogo nie ma to idziesz spać, na zajęcia, lub Błonia.
3. Niech powstanie założony przez Angele ( chylę czoło ;* ) temat imprezy, ale dopiero wtedy, gdy jako tako wyjdą Nam powyższe plany. I wtedy założyłabyś go tutaj, w Pozostałe.
4. Zwołujemy starych userów, lecz dopiero wtedy, gdy jako tako samym Nam uda się rozbudować nieco ten dział. Czyli piszemy tak jak kiedyś, cała nasza działalność tutaj ma być jedną wielką, a co najważniejsze wspólną historią. Zakładamy dawne tematy, udzielamy się w nich, zachęcamy do tego innych. Z tym, aby Ci "inni" byli mniej inteligentni i umieli pracować wyobraźnią oraz dobrze się bawić.

Jak o czymś zapomniałam ( a jestem tego prawie pewna ) to śmiało dopisujcie

Edit: Przypomniałam sobie jeszcze, czego mi brakuje, a co mogło by wrócić. Więc...

5 Umawianie się na walki. Jak już wszystko jakimś cudem jako tako wyjdzie to czas wrócić do odwiecznych walk między dobrem a złem. Umawianie się na PW między towarzyszami na atak z zaskoczenia, podpalanie Pokoju Wspólnego przeciwnika, pojedynki jeden na jednego i tak dalej...

Skoro nie sądzę.
Skoro nie mogę pić,

bo nic tam już nie ma.
Zamknięty temat

Zasady postowania