Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 05-06-2008, 07:25   #311
Filemona
Senior Member

Filemona na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Zgadnij kto to wśród użytkowników

Juliet

Cytat:
Czyżby Clover?
No a kto? ;)

Ktoś, kto konkurował z dwiema dziewczynami, które mają nicki na "E" w Awardsach w kategorii "Najoryginalniejszy Nick". Jakiś czas temu odeszła ze strony, ale wygląda na to, że wróciła. Jej nick kojarzy się z piosenką zespołu Marquess.
PS To nie MaraQs!
Filemona jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 07:31   #312
Lady Mary Jane
Moderator

Lady Mary Jane na Harry Potter Forum

Przepraszam za mój offtop.

Mistrzyni. Bardzo cieszę się, że szanujesz nasze zdanie, ale to są chyba tylko słowa. Z resztą nie będę wnikać. Sun - to Twoja bardzo dobra koleżanka ze strony. Do Ciebie się nie przypieprza - bo Cię lubi. Przypieprza się do innych, za przeproszeniem, i doprawdy nie wiem co chce udowodnić. Już ta cała sprawa śmierdzi śmiesznością na kilometr. Nie sądzisz? Oskarżać kogoś, że chce się komuś przypodobać, bo wstawił sobie do podpisu coś, co lubi ta osoba. A Sun, zanim powiedziała to, co powiedziała i wyraziła swoje 'zdanie' - chyba nie pomyslała tego co wyraża. Wszyscy wiemy, że Sun z isharem dobrze się dogadują. Ale przepraszam bardzo - ishar to nie własność Sunshine! I z Claire także może się dobrze dogadywać. A, że Sun jest o takie coś zazdrosna (sic!) to już naprawdę jej problem.

A ja równie dobrze mogłabym udwać, że anioły wstawiłam, bo lubię. Nie - wstawiłam, bo chcę pokzać, że w każdych sytuacjach mam swoje zdanie. Mistrzyni, uważasz, że jest to ośmieszanie? Nie potwierdzam - według mnie jest to pokazanie własnego zdania. Nie ośmieszanie. A Sun, choć młoda, na pewno sobie z nimi poradzi, nie sądzisz? Z resztą ile razy wskakiwała na niejednego 'normalnego' usera tej strony [czyt. nieneonowatego]? Nie będe jej tego wypominać, bo to nie miejsce i nie czas. Wstawiając sobie te aniołki do podpisu, chciałam pokazać, że zazdrość to cholerne gówno. Bo Sun swoim postem w SB pokazała, że zazdrości. I nie chce wnikać czego. Mistrzyni, wiem, że jesteś miłą osobą. Ale bez Claire i sunshine - nie powinnysmy omawiać takich kwestii - i nie tutaj.

Chcałam zdementować jeszcze tylko jedno - Claire - ja się ani nie zdenerwowałam, ani nie zdziwiłam. Po prostu się zirytowałam takim dziecinnym zachowaniem. [czyt. robienie problemu z niczego].

'A - i słówko do M.A. - Masz w podpisie anioły. Chcesz się przypodobać isharowi.?'
Mistrzyni - czy to miło? Wg mnie nie. -.-

Co do tematu:

Filemona - Vayamess

Administratorka. Ma nick na sześc liter. Zaczyna się na szóstą litere alfabetu. Wg większości userów jest zboczona ^^.
Stary 05-06-2008, 07:49   #313
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Cytat:
A - ślicznyy, ale pewnie się chcesz podlizać isharowi i zniszczyć... no xD
To jest Twój post z tematu "Oceń swojego poprzednika". Mam tylko jedno pytanie. Czy da się wyrażać własne zdanie z nazywaniem rzeczy po imieniu, przy osobie którą macie ochotę skomentować i robić to bez ironicznych uwag? I może nie w każdym temacie? Doprawdy, ale gdzie Was razem nie spotkam, tam wszędzie widzę jakieś małe uwagi. Aż tak bardzo uraziło to Claire? Myślałam, że przyjęła to troszkę lepiej. Co do Sunshine, to masz racje - jest to moja dobra koleżanka ze strony, ale my także miałyśmy kilka spięć i to na samym początku tej znajomości. I wierz mi, Wasze spięcia nią to nic w porównaniu z moimi. A to co tu odprawiacie to dla mnie po prostu szopka. I najśmieszniejsze jest to, że robicie to w dwójkę, a sądzę, że same nie byłybyście już tak odważne i nie bawiłoby to już Was. Co do ishara - to jest ich sprawa Mary J. i my nie powinnyśmy się w to wtrącać. Naprawdę. Casanova sobie z nimi poradzi, wierzę w niego^^ A wyrażać swoje zdanie trudniej jest w sposób kulturalny, sam na sam z osobą krytykowaną i bez sarkazmu. Tak robią inteligentne, obyte osoby, a myślę, że Wy też do takich należycie. Inną sprawą jest też wtrącanie się w ich sprawę i ich kłótnie. Poszło o ishara? Dobrze. Ale to jest ich sprawa a ani ja ani Ty nie mamy prawa się w to wtrącać. Sądzę, że one same powinny to sobie wyjaśnić. A my zabastować, dać sobie na luz i patrzeć jak nasze dobre koleżanki sobie radzą. A poradzą sobie napewno. Dziękuje.

[small] Dziś nie jestem już przemęczona, więc post wygląda nieco normalniej. Dziwne, że za ten powyższy mnie niezliczowaliście.[/small]

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 08:02   #314
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Cytat:
Aż tak bardzo uraziło to Claire?
A ja bym chciała, żeby się zwracano DO MNIE, skoro to mnie dotyczy :/

Tak, uwagi Sun mnie uraziły i nie znoszę dobrze takich sytuacji. Przypieprzanie się do mnie bez powodu, wszczynanie kłótni na sb (a potem mówienie, że to tylko marnowanie czasu) i pisanie "Cóż, gratuluję inteligencji" nie jest ani kulturalne, ani nie podchodzi pod podpinkę "normalności".

Mary napisała posta, ja się do niego odniosłam i koniec. Żadna z nas już tego nie ciągnęła. Przez ten offtop sprawa będzie na tyle rozdmuchana, że i tak dostanę porcję kolejnych kąśliwych uwag od Sun. Teraz już nie na sb.

Dziękuję za pochlebne zdanie o mnie, Mistrzyni. Chociaż w jakimś stopniu.

Jak wrócę z matury, to zedytuję posta.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 08:16   #315
Mistrzyni_Afrytow
Praktykant Voodoo

Mistrzyni_Afrytow na Harry Potter Forum

Same rozdmuchałyście tę sprawę. Zamiast żartować sobie z niej na gadu ( podejrzewam, że kontaktujecie się również przez ten komunikator, jeśli nie proszę mnie poprawić ), wolałyście zrobić to wśród osób postronnych. Ponadto Mary J i ja również do takowych osób należymy. Moim zdaniem powinnyście pogadać we trójkę: Ty, Sun i ishar. Może Casanova coś zaradzi, bo to także jego ta sprawa dotyczy. Mnie chodzi tylko o "wyrażanie własnego zdania" w sposób obrażający daną osobę, bez jej udziału, czy nawet wiedzy i przy osobach postronnych. Burzowa Chmurka Cię obraziła? Być może, mi nic o tym nie wiadomo. Ale zrobiła to sama, bez pomocy koleżanki, czy kolegi, bezpośrednio do Ciebie i nierozdmuchiwani tego potem po innych tematach. Tylko o to mi chodzi. I pod podpinkę normalności nie podchodzą także zdania przytoczone przeze mnie w moich powyższych postach. A sprawa i tak już się rozdmuchała i tak każdy z tego tematu wiedział o co chodzi, bez mojego wtrącania się. Co do pochlebstw - wyrażam sobie zdanie i staram się patrzeć na ta sprawę obiektywnie. Chciałabym Wam też dać tym samym do zrozumienia, że szanuje Was i Wasze zdanie, i nie czepiam się, "bo tak".

Cytat:
A - i słówko do M.A. - Masz w podpisie anioły. Chcesz się przypodobać isharowi.?'
Ja anioły miałam od zawsze, zanim jeszcze poznałam Casanovę, więc to zdanie jest troszeczkę bez sensu. I ja byłam przy tym jak ishar twierdził, że bardzo mu się anioły podobają, więc to nie jest tylko wymysł Sun. A dlaczego nagle anioły ma Claire? Nie wiem, nic nie podejrzewam i nie obchodzi mnie to. Dziękuje.

Skoro nie mam nadziei, abym jeszcze zaznał,
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,

bo nic tam już nie ma.
Mistrzyni_Afrytow jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 13:19   #316
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Zastanawiam się tylko, dlaczego dostaję reprymendę, że robię jakąś nagonkę. Czy ja napisałam jakiegoś posta, który by obrażał Sun? Czy mówiłam o niej na forum? Albo nawet na sb? Nie. Przytoczone przez Ciebie posty należą do Mary, którą trochę poniosło i chciała zaznaczyć na forum, że uważa "potępienie" przez Sunshine mojego podpisu za śmieszne. W moim poście było napisane tylko, że stało się to po "pewnym wydarzeniu". Nie widzę w tym nic złego. A sama atmosfera zagęszczała się na sb, kiedy zostałam zjechana przez Sunshine za nieumiejętność ironizowania i brak inteligencji. Widocznie Mary to wkurzyło. Ja też nie pozostałabym obojętna wobec czegoś takiego.

Kończę ten offtop, bo i tak nie widzę w nim niczego, co mogło by być jeszcze do przedyskutowania. Nie widzę swoich postów, które sugerują, że urządzam krucjaty, nie kazałam nikomu pisać na forum na ten temat, nie obraziłam nikogo.

Cytat:
I ja byłam przy tym jak ishar twierdził, że bardzo mu się anioły podobają, więc to nie jest tylko wymysł Sun. A dlaczego nagle anioły ma Claire? Nie wiem, nic nie podejrzewam i nie obchodzi mnie to. Dziękuje.
Ale nikt nie twierdzi, że to wymysł Sun. Ona twierdziła, że moim wymysłem jest, że ja o tym nie wiem, bo przecież ja to zrobiłam wg niej SPECJALNIE, żeby się podlizać. Aha, nie mam "nagle" aniołów w podpisie. Aniołek z mieczem jest w moim podpisie już długo, ale niektórzy chyba nie zwrócili na to uwagi. Szkoda, że nikt nie zainteresował się tekstami piosenek, które mam w podpisie, bo są dla mnie ważniejsze niż kilka kresek na obrazku. Również dziękuję.

EDIT:
Cytat:
Dziwne, że za ten powyższy mnie niezliczowaliście.
Powiedz mi, czy widziałaś, żebyśmy kogoś linczowały? Myślisz, że naszą życiową pasją jest siadanie do kompa i wrzucanie na ludzi, których znamy z rozmów lub (o, zgrozo!) kłótni na forum i sb?

Kontynuuję zabawę ;]

Użytkowniczka, której nick rozpoczyna się małą literą, jest bardzo sympatyczna, narysowała swoje "alter ego" i wstawiła na 'Nasze prace" w dziale Inne. Nigdy nie widziałam, żeby się zdenerwowała. Mieszka w górach, słucha soft rocka, uwielbia Hansa Zimmera i filmy z Judem Law ;] Jest to...
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 13:50   #317
MalaCzarna
Świr wymagający opieki

MalaCzarna na Harry Potter Forum

filis, aczkolwiek dla mnie Chimera

Nie dostało mi się po głowie, cudnie. Ale tak przekopałam się przez te posty i właściwie nie wiem o co chodzi. Pewnie nie powinnam, ale już dajcie spokój, bo sie atmosfera robi totalnie kijowa :/

Także tego.. moja kolej.
Pewnie pan, student z brzydalem w avatarze..
MalaCzarna jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 05-06-2008, 14:01   #318
Sunshine
Świr wymagający opieki

Sunshine na Harry Potter Forum

[small]tak poza tematem ..[/small]

Cytat:
Bo Sun swoim postem w SB pokazała, że zazdrości. I nie chce wnikać czego.
Wiesz czego zazdroszczę? Ishara zazdroszczę! O jaaa.. ja go tak strasznie kOfFcIaM! Mniejsza z tym, że w życiu go na oczy nie widziałam, znam go tylko z internetu.. Kogo by to obchodziło! Ja wiem, że to jest miłość! Wielka miłość! Ohh! Ahh! A wy zabieracie mi prawo do szczęścia ;( buuu.... chlip!

Też chciałam mieć zawsze takie erotyczne fantazje z Casanovą w roli głównej.. Orgia na pralce, blacie kuchennym czy czym tam jeszcze to moje największe marzenie! I testowanie wibratorów, pejczy, różowych kajdanek i isharowych poskramiaczy podczas pikanterii po 22 to musi być coś pięknego. Nawet nie wiesz, jak mnie krew zalewa, kiedy pomyślę, że Casanova nigdy nie będzie mój ;( buu..

Cytat:
'A - i słówko do M.A. - Masz w podpisie anioły. Chcesz się przypodobać isharowi.?'
Mistrzyni była tu zarejestrowana dużo wcześniej od Ciebie. Aniołki są jej znakiem rozpoznawczym. Miała je praktycznie zawsze. Nie wiem, bo ja się zarejestrowałam jakiś rok temu, ale od tamtego czasu ciągle ma je w podpisie i avatarze. Mi głównie chodzi o nią, nie o ishara. A że wam zapadło w pamięci tylko jedna moja wypowiedź, że ishar lubi aniołki, to już nie mój problem, tylko wasz. Przynajmniej wychodzi co nie co na zewnątrz ;p

Cytat:
Burzowa Chmurka Cię obraziła? Być może, mi nic o tym nie wiadomo. Ale zrobiła to sama, bez pomocy koleżanki, czy kolegi, bezpośrednio do Ciebie i nierozdmuchiwani tego potem po innych tematach
Słony paluszku, widocznie niektórzy potrzebują do takich rzeczy koleżanek. Nie potrafią sobie poradzić same. Dziwne, że podczas całej tej dyskusji, taka TUTAJ mądra Lady Mary Jane siedziała cicho, jak mysz pod miotłą. Nikt na mnie nie naskoczył, nikt nie stanął po stronie Claire. Ja nie wiem. Mocne, jak mnie nie ma, tak?

Claire, uwierz. Jakbym miała zamiar Cię "zjechać", to po pierwsze na pewno w inny sposób, po drugie bez osób postronnych, po trzecie, na pewno nie poszłoby o Casanove. Widząc, że na pomoc z czyjejś strony nie masz co liczyć, zaczęłam się wycofywać tekstem 'nie ma sensu dyskutować'. Nie kopię leżącego, uwierz. Ale że Ty tego nie dowidziałaś, to już Twoja sprawa. Wyszło jak wyszło, z resztą mi to obojętne.

Stary 05-06-2008, 14:29   #319
Lady Mary Jane
Moderator

Lady Mary Jane na Harry Potter Forum

Sun, Ty nawet nie wiesz, że mnie przy tej rozmowie nie było. Na drugi dzień rano trfaiłam do archiwum, i sprawdziłam co tam się działo. Dlatego bronię Claire. A Ty Sun - doprawdy nie wiem dlaczego czepiasz sie o szczegóły. To są autentycznie małe głupoty, a Ty rozdmuchujesz je do spraw wielkiego pokroju. A jeśli chodzi o odpowiedź do Twojego pierwszego cytatu - jesli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia, to zazwyczaj ironizuje -.-. Jesli się myle - to mnie popraw ;/.
Dziękuję,
M.J.
Stary 05-06-2008, 14:45   #320
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Dlaczego kobiety zawsze kłócą się o zajętych mężczyzn? Nigdy tego nie pojmę:P
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz