|
07-04-2008, 20:10
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
RE: Zgadnij kto to wśród użytkowników
Dobra, Filemona ma dużo kotów w profilu to pewnie ona haha xD
Nie no, bo to proste to ja nie wiem. Filemona niech będzie.
A tak wogole to to mnie zabilo normlanie:
Cytat:
|
Nie mam pomysłu... Wszyscy mówią na nią lennik. Ma nick na "l" pisany z małej litery. Jest z Zamościa. Ma avatar z kimś jedzącym arbuza.
|
Omg^^ Jak mnie mozna fajnie opisach w dwoch zdaniach. Padłam i nie wstane
To moja kolej teraz.
Ma takie blondzik wlosy. Grzywe, udziela sie niemilosiernie czesto na RL geby. Kilka razy juz tutaj byla ale ja dam ją jeszcze raz. No i nick sie slada z trzech slow! xD Kazde pisane z duzej litery ( Tak sie dziewczyna szanuje! O! Nie to co ja .. strzelilam nick z malej i mi to beda nawet w tym temacie wyponinac! xD)
|
|
|
07-05-2008, 09:40
|
|
|
Senior Member
|
Lady Mary Jane ?
Nie mam pomysłów więc... pokemonowy nick, założycielka Gryffu.
|
|
|
07-05-2008, 10:33
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
|
Wiem, że za proste ale i tak dam. Hoddoffczyniii xD
|
No tak, jeden post, i już krąży opinia i Mary -Hoddoffczyni xD
Hmm.. KaMcIa ?
Słucha różniastej muzyki rockowej. Jest dość świeża na tej stronie ;] Drugi człon jej nicku posiadam także i ja. Pewna użytkowniczka, którą przezywam OberzisS, mówi na nią 'Złośliwa' ^^
|
07-05-2008, 11:17
|
|
|
Super Moderator
|
Malicious Lady^^
Jej prawdziwe imię to Agnieszka. Była jedną z najczęściej odwiedzających i piszących osób w temacie Nasze RL gęby. Bardzo lubi konie. Jej nick to imię i nazwisko postaci HP. Gości na drugim miejscu, w 'najaktywniejszych'. xDD
Jest ślizgonką i śmierciożerczynią.
|
|
|
07-05-2008, 11:56
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ginny Weasley 12
Jej nick wziął się od pewnej ksywy. Jest dość młodą userką, ale już na tej stronie jest od ponad roku. Początkowa Gryfonka, później Slizgonka, obecnie "bezdomna"^^ Brała udział w masowym odejściu od strony userów. Potem jednak wróciła tu z kilkoma innym userami. Razem ze mną prowadziła wojnę z byłymi Gwazdeczkami SB. Potem pisała śmieszne posty z JR na Błoniach. Teraz jednak udziela się praktycznie tylko w "Gry i Zabawy". Dla ułatwienia, jakby ktoś nie wiedział, dodam wskazówkę. Ale wejdźcie w nią tylko wtedy, gdy na prawdę nie będziecie wiedzieli o kogo chodzi.
Nazywana Mieloną, lub FC Marceloną.
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,
bo nic tam już nie ma.
|
|
|
07-05-2008, 19:37
|
|
|
Moderator
|
Ja wiedziałam o kogo chodzi. Tak myślę. Czyżby Mimid?
Jej nick kojarzy nam się z wisienką. Odeszla ze strony po konflikcie z adminami. Była Śmierciożerczyni, póxniej, którki okres czasu była ich (no, naszą) szefową. Pamietam, jak bawiła się w neona, zakładając nowe konto i nazywając adminów "zielonymi ludkami".
|
07-06-2008, 12:52
|
|
|
Senior Member
|
Sherry
Naprawdę nie mam pomysłów. Jej nick to ,,Księżniczka Półkrwi'' po angielsku.
|
|
|
07-06-2008, 17:30
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Halfblood-Princess? B)
User ten także odszedł już ze stronki, ale mam nadzieję, że wróci... Już zaczęłam go namawiać. Ma na imię Patryk i przez dłuższy czas był na stronce moim chłopakiem, w sumie nadal jest bo ze sobą nie zrywaliśmy tylko tego nie widać xD. Jego nick składa się z dwóch wyrazów i jest to imię i nazwisko jednego z głównych bohaterów książki Rowling. Przez pewien czas prowadził Śmierciożerców (gdy ja "początkowałam" na stronce). Gdy były zwariowane lekcje prowadził eliksiry a na imprezach najpierw zarywał do Slayerki... Ale ją zdradził^^. Myślę, że to jest proste =)
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
07-06-2008, 17:36
|
|
|
Moderator
|
Draco Malfoy  Ostatnio się tu pojawiał, ale coś go nie widać. Angie, musimy przypomniec userom o ich poprzednikach ;p
Hmm... A ja nie mam pomysłu... Nick tego człowieka jest po części związany z Voldemortem, ale takze z domem, do którego uczęszczała Trójca. Prowadził Śmierciożerców tuż przed Sherry. Odszedł ze strony. Ma kolczyka w... języku, o ile dobrze pamiętam. Ostatnio pojawił się na stronie, napisał krótkiego posta w Pozostałych, było to 2-3 dni temu.
|
07-06-2008, 21:13
|
|
|
Super Moderator
|
Nie pamiętam dokładnie tego nicku, ale chyba... Dziedzic_Gryffindoru?
Część jej nicku to nazwisko byłego więźnia Azkabanu. Odeszła ze strony, jednak czasami ją odwiedza. Userka 'starego pokolenia', gryfonka. Była nominowana w kategorii 'Zaginiony w akcji' [Harry-Potter.net.pl Awards]. Była administratorką na teamhp, jednak potem odeszła z 'redakcji'.
|
|
|
Zasady postowania
|