Mam kolejną swietną perełkę... aż się wzruszyłam, czytając ją
Autor: hermionka2
Temat: hardodziob
Treść: Hardodziob jest bardzo ładny i nie wiem jak go ocenić pomuszcie mi piszcie komentaeze a tak w ogóle to piękne stworzenie ale raczej niebezpieczne prawda? Czy lubicie magiczne stworzenia piszcie i komentujcie prosze bo to mój pierwszy artykół.
Pytania? Wątpliwości? Jak na pierwszy artkÓł to i tak nieźle :lol:
A tu drugi "artykuł" tej samej autorki:
Autor: hermionka2
Temat: Harry, Ron, Hermiona
Treść: Harry, Ron, Hermiona , są to postacie główne, bardzo je lubię są to moje ulubione postacie z tego filmu najbardziej lubię Harry Potter i Więzień Azkabanu.
Harry musi czuć się samotny dlatego, że nie ma bliskich. Ale w trzecim roku nauki dowiaduje się, że ma ojca chrzestnego który jet zbiegłym mordercom. Który wydał
jego rodziców Voldemortowi (największemu czarnoksiężnikowi wszechczsów).
Ale Harry go spotyka razem ze swoimi przyjaciółmi.
Bardzo się zdziwił gdy usłyszał i mu uwierzył że to nie on wydał jego rodziców tylko Glizdogon . Harry i Hermiona pomogli Syriuszowi wydostać się z rąk dementorów a także pomogli Hardodziobowi pomóc uratować życie który został skazany na śmierć, dzięki zmieniaczu czasu Hermiony (dzięki któremu mogła zdać wszystkie lekcje, a dostało go od opieunki jej domu).
Czyżby się bardziej postarała? :lol:
O rany, chyba jednak nie *kica ze śmiechu*. Nie zajmuję się dodawaniem newsów, ale tak tylko dla picu zajrzalam do tego działu i... dostrzegłam newsa hermionki2. Tekst powalił mnie na kolana...
Autorka: hermionka2
Temat: potężny kamień
Treść: Ten kamień jest potężny. Harry Potter pomógł szkole w uratowaniu go i mu się to udałao prawda? powiedzcie co o tym sądzicie komentujcie proszę .
Leżę <kwik!>
Juz zaczynam zazdrościć talentu pisarskiego.... :lol::lol::lol: