Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-27-2007, 21:10   #61
TomV
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do TomV
Domyślnie RE: Co z punktami?

Ewentualnie można zrobić tak:

100 pkt za PORZĄDNEGO arta

1 pkt za komentarz pod artykułem, a za komenty w galerii bez punktów. Przecież i tak zwykle nikt nie pisze tam nic godnego uwagi, większośc ogranicza się do wyrażenia krótkiej opini na temat postaci/czegoś innego widocznego na zdjęciu, czy ją/to coś lubi czy nie itp. Większość spamerów zaczyna "karierę" w galerii. A jeśli ktoś naprawdę ma coś do powiedzenia na temat jakiejś części galerii to zrobi to tak czy siak.

A za shoutbox bez punktów.
TomV jest off-line  
Stary 03-28-2007, 12:38   #62
Hermionka_Emma Watson
Junior Member

Ja na stronie,w ankiecie, zagłosowałam, aby ptk. nie usuwać. Nie chodzi, o to, że ja tu jestem dla ptk., chodzi, o to, że o troszeczkę urozmaica stronkę... A można zastosować, jeszcze surowsze kary dla spamujących...To według mnie jest dobre rozwiązanie tego problemu, bo jak ktoś jest odpowiedzialny i porządny, to pilnuję się teraz i pilnować się będzie po zaostrzeniu kar..... Takie jest moje zdanie
Hermionka_Emma Watson jest off-line  
Stary 03-29-2007, 16:58   #63
dementor
Fan "Strefy 11" i tarota

niech nie usuwają punktów! Z punktami jest super zabawa!
dementor jest off-line  
Stary 03-31-2007, 10:36   #64
Krico
Administrator

Krico na Harry Potter Forum

Dzięki wszystkim za Wasze opinie.

Doszedłem do wniosku, że całkowite usuięcie punktów nie będzie dobrym wyjście. Tak jak już wiele osób wspomniało, punkty powinny być przyznawane tylka za wkład w tworzeniu stony (nadsyłane materiałów) + ewentualnie za tworzenie nowych, sensownych tematów na forum.

Dziwi mnie, że niektórzy starają pokazać się na forum z jak najlepszej strony, a patrząc na ich komentarze można pomyśleć zupełnie co innego. Jedni piszą, że "kiedyś zdarzyło mi się napisać bezsensowne komentarze, ale już tego nie robię" - g*wno prawda. Widać to ewidentnie po ostatnich komentarzach tych osób...

Jak narazie nie będą wprowadzane żadne zmiany. Jednak mam nadzieję, że wszystko się ustabilizuję, gdy zostaną przyjęci nowi administratorzy.
Krico jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania