|
01-10-2008, 19:28
|
|
|
Member
|
RE: Perełki wśród artykułów
Cytat:
Autor: chappi
Tytuł: Film książe Półkrwi
Treść: Jak podawano w gazetach film "Harry Potter i Książe Półkrwi" ukarze się w tym roku.Premiera tego fascynującego filu odbędzie się w listopadzie.Jak piszą w gazetac, że to będzie fascynujący film, w którym Harry zmierzy się po raz kolejny z Voldemortem.
|
Tak... hmmm... może raczej to sie nie nadaje na artykuł, bardziej na newsa... ale cóż niektórzy nie myślą:P
|
|
|
01-11-2008, 15:47
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
hahaha xD eliksir xD omg.. haha^^ chociaz w sumie, ciekawe co by z tego wyszlo xD hahaha xD
|
01-12-2008, 11:21
|
|
|
Senior Member
|
Kolejny artykuł:
Autor: ginny wesley potter
Tytuł: Alan Rickman na polsacie
Treść: W środę tego tygodnia , na polsacie wystąpił Alan w filmie , pt.: "Dwa w jednym".
Podobała mi się tam gra Alana w roli fryzjera , mam nadzieję , że w innych filmach też będzie grał tak dobrze ( mam na myśli Harrego Pottera)
EDIT: Jeszcze jeden jakże wiele wnoszący artykuł, który mnie powalił na kolana! xDD
Autor: piotrek12367
Tytuł: HP-MD
Treść: Lubie Harrego Draca nie
EDIT 2: I jeszcze jedno "dzieło".
Autor: zuzanka
Tytuł: Kamień filozoficzny (Philosophers Stone)
Treść: W pierwszej części jak ,wszyscy wiemy głównym przedmiotem był kamień filozoficzny.Quirrell w zwierciadle Ain eingarp zobaczył kamień,widział też że przekazuje go swojemu panu i mistrzowi.Kamień filozoficzny to kamień dzięki któremu Nicholas Flamel i jego żona mogli żyć wiecznie.Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli).Dzięki temu szkoła nie miała już na ten temat żadnych zmartwień.
|
|
|
01-12-2008, 11:38
|
|
|
Senior Member
|
Ekhm... To fajnie, że jej się podobała "gra Alana w roli fryzjera". A w filmach o HP gra bardzo dobrze. Jest jednym z najlepszych!
|
|
|
01-13-2008, 13:05
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Piotrus, no co ty - draco taki sexi sexi, musisz go lubic xD
haha ten ostatni jest czadowy
''Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli)'' haha a tym czasem umarli xD a ja umieram ze smiechu :lol:
''Dzięki temu szkoła nie miała już na ten temat żadnych zmartwień.'' - nie miala na ten temat zmartwien ^^ haha dobre
|
|
|
01-14-2008, 18:32
|
|
|
Senior Member
|
Powalające!
Ten zuzanki jest świetny. Po prostu brak słów! Czy ktoś tu umie czytać? (bez obrazy, ale w KF oni nie umarli od razu, mieli jeszcze eliksir)
Piotrek - Draco też Cię nie lubi. :lol:
Lenne - Masz rację xD
|
|
|
01-16-2008, 14:36
|
|
|
Moderator
|
Och, to jest boskie. Draca. Dobre ^^
|
01-16-2008, 18:56
|
|
|
Super Moderator
|
Autor: grangerka
Temat:sen
Treść:Harry znów jest na cmentarzu, znów Voldemort zabija Cedrika. już jest po wszystkim, jeszcze tylko pojedynek z Voldemortem go czeka i się obudzi.
nim spostrzegł walczył z Voldemortem.
-nie zabijesz mnie głupcze.-krzyczał Voldemort
-Harry wszystkie horkrusy już są zniszczone, już go możesz zabić.-krzyknął dziwnie znajomy mu głos
Harry miał dość: Voldemort miał nad ni, przewagę- mógł używać zaklęć zakazanych.
-Avada Kavedra-rynął Harry. Ku swemu żdziwieniu promień dosięgnął Voldemorta, zabił go.
Więc wszystkie horkrusy zostały zniszczone.
Nagle coś trzasnęło znikliśmierciożercy a pojawiły się osoby które zostały zamordowane pojawiły się przed nim.
-Ale jak???
-Śmiercożercy są uzależnieni od Voldemorta a my jesteśmy niewinnymi osobami które zginęły z jego rąk.- powiedziała jego matka.
A osoba która go uprzedziła o horkrusach to Hermiona.
Nagle obudził się z tego snu.
choć to była jego najszczęśliwsza chwila tak, tak
przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku.
Byłam umarłam, nie ożywiać, bo ryknie takim śmiechem, że pobudzi zmarłych z Cmentarza Bródnowskiego. Harry przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku. Wolę nie wiedzieć jak wyglądał baldachim xDDD no i Harry rynął na Voldemorta. A może Runął? A Potter runie, runie, runie... *nuci*
A tak poza tym podłamał mnie ten art, wykopałam psychiczny dołek i wpadłam do niego xDD pikne, aż chce się taką tfurczość ałtorkom czytać ;D
|
|
01-17-2008, 12:33
|
|
|
Senior Member
|
Haha! xD Ta grangerka napisała cudowny artykuł xD Takiego FF dawno nie czytałam... ^^ Piotrek12367 też się wysilił...
Cytat:
|
Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli).
|
To mnie powaliło xD Zuzanka jest świetna!
|
|
|
01-18-2008, 13:44
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
lol... Lubię Harrego Draca nie
noooo ! to się rozpisał xD
dłuższego w życiu nie widziałam ;PP
Uehehe uehehe
Przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku
uehehehe
no i pogratulować twórczości... grangerka wymyśliła nową formułkę zaklęcia uśmiercającego xD Avada kavedra :lol:
|
|
|
Zasady postowania
|