HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Postacie (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Do jakiej postaci jesteś podobny? (http://hpn.pl/showthread.php?t=85)

RafciusiuxD 08-16-2010 17:51

Trochę bez sensu ten temat. Trudno jest oceniać siebie. Większość ludzi podświadomie napisze do kogo chciałaby być podobna. Jakoś nie wydaje mi sie żeby połowa ludzi na tym forum była super dowcipnisiami, a tak można pomyśleć po przejrzeniu z grubsza wszystkich w postów(w połowie widnieje 'Fred i George Weasleyowie'). Chociaż może dla każdego jego własne żarty wydają sie śmieszne ;D. Oczywiście to co napisałem dotyczy też mnie. Pieprze głupoty. Sory za Off-top.

Teraz odpowiem na pytanie;p
Myślę, że jestem trochę podobny do Nevilla, ale tylko tego z pierwszych 5 części, ponieważ jestem dosyć niezdarny ;).
Wiem że okaże sie hipokrytą jak napisze "Fred i George" więc nie napisze;p
Posiadam też cechy wyglądu Rona, jestem chudy i wysoki. Z charakteru raczej nie jestem do niego podobny, no może poza tym że lubię dobrze zjeść ;D
Jestem też wysportowany. Napisze więc że jestem podobny do Wiktora Kruma, ale tylko dlatego że nie chce mi sie dłużej myśleć kto tam jeszcze był tak wysportowany ;p

To tyle ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich ;)

apfuuu 08-17-2010 22:49

ja ogólnie do ksiazkowego nevila a z wyglądu nawet tak do filmowego z młodszych lat :D

kristal16 08-27-2010 21:32

Hermiona Granger - zdecydowanie ona, dlatego, ze kocham i pozeram ksiazki w trybie natychmiastowym niezaleznie od ich grubosci, poniewaz lubie sie uczyc i lubie wszystko wiedziec, trzezwo mysle w sytuacjach zagrozenia i staram sie wykorzystywac praktycznie swoja wiedze :P
Mysle, ze jest we mnie tez troche ze Snape'a - bywam rownie nieprzenikniona jak on...

Angelique 09-01-2010 19:09

Myślę że Hermionę - kocham czytać, dobrze się uczę, uważam się za osobę inteligentną, czasem denerwuję ludzi tym, że jestem nadambita, za bardzo się wszystkim przejmuję i stroję fochy - no zdarza się, zdarza ;) Poza tym potrafię być wścibska i zbyt dumna ( taak, tyle pięknych cech xD) Pod pewnym względem Draco - ktoś mi powiedział, że jestem elitarną snobką, coś w tym jest, chociaż ofc nie znęcam się tak nad innymi ludźmi, to jednak nie wyobrażam sobie siebie wychodzącej za portiera. Do Luny - głowa w chmurach, ale to akurat w sobie lubię. Do Harry'ego może tym, że lubię być doceniana. Tonks - spontaniczność i kreatywność, czasem przesadzone... i zdarza mi się zamyślonej wpaść na kogoś albo potknąć się na schodku ;) I w sumie jestem optymistką. ( Pięknie, wszyscy mają świetne poczucie humoru - powiedziałabym, że też mam, ale inne niż Weasleyowie - są pełni poświęcenia i odważni, a tu taka ja... xD)

Lena_2 09-03-2010 21:43

Ah. A ja jestem podobna do Tonks, ale tej zanim zakochała się w Remusie. Tej zabawnej i śmiesznej. Sama lubie rozśmieszać innych no i jestem dociekliwa.

misiek107 09-19-2010 17:46

- Hermiona Granger - często przemądrzały
- Ron Weasley - jak maminsynek cociaż rzadko
- Nevile Longbottom - niezdaeny (oj się zdarza)

- Draco Malfoy - potafie sie zdenerwować
- Vicent Crabbe - czasami poprostu nie myśle (przed tym stanem ostrzegam mówąc - wyłaczam sie)
- Severus Snape - udaje kogoś innego
- Minerwa McGonagall - moge mocno trzymać się zasad
- Rubeus Hagrid - potrafie zachowywać sie nieodpowiedzialnie
- Luna Lovegoood - często bywam rozmarzony

Sann 07-06-2011 13:35

Myślę, że podobnie jak inni, jestem raczej mieszanką cech bohaterów.

Hermiona Granger - sporo się uczę (przeważnie wtedy, kiedy trzeba), a notatki muszę mieć zrobione na długo przed egzaminem. Jestem ambitna, dużo czytam i dobrze się uczę. Bywam też przemądrzała, no cóż, zdarza się :)
Luna Lovegood - ciągle jestem w innym świecie i bardzo dużo marzę.
Severus Snape - potrafię kochać całą sobą i na zawsze.
Minerva McGonagall - trzymam się zasad i staram się być sprawiedliwa.

lavenda1234 09-10-2011 16:36

Jestem podobna bardzo do Luny też wiecznie zamyślona i żyjącza we własnym świecie.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33.