![]() |
RE: *Śmierciożercy*
Serry może być foremka w kształcie Serduszka:D?
*co mam jeszcze zrobić;)-pyta dając foremkę* no zobaczymy Dziedzic :smilewinkgrin: *z zapałem w oczach czeka na rozkazy od 'szefowej'(Sherry);)* |
*Cris przynieś mi czarny marker byle szybko-mówi*
*Nie tylko nie serduszko. xD* *Sama szuka jakiejś foremki* *Znajduje owalną blachę* *Trudno musi starczyć-myśli* *Pospiesz się Cris^^-krzyczy,* |
Sherry, a jakie to ciasto pieczesz? Mmm ... już czuję ten zapach.
/siada wygodnie na kanapie/ /bierze łyk wody/ /myśli, dlaczego tak boli te cholerne gardło?/ |
*Herma takie specjalnie dla Dziedzica^^*
*Nikt inny nie może go jeść!* *Więc nawet nie probuj.* *Cris pospiesz się no.-krzyczy* *Asie wcięło, czy co?-zastanawia się* *Sama bierze się za wisienki xD.* |
*no masz przyniosłem dziesięć a po co ci?- pyta się*
Herma chyba czujesz zapach spalenizny:D, bo podlizujemy się Dziedzicowi:D przyniosę te myszy od kota Asi jeśli da... *wybiega z kwatery po Asie i po 'myszy'* |
*aaaa, Sherry robisz ciasto dla Dziedzica? Juz kiedys chyba robilas... bo... nie wiedzialam ale troche je podladlam xD-mowi Gin*
*A jakie to bedzie ciasto?-pyta sie* *Hm, fajny zapach xD |
*Nie myszy nie!-krzyczy i wybiega za Crisem*
*To co mamy starczy nam^^.* *Dziedzic już będzie szczęśliwy xD.* *Chodź tu i stań przede mną-mówi i czeka z dziwnym uśmiechem* *Czeka, aż chłopak podejdzie.* *Gin wiśniowe-mówi^^* *To było moje ciasto wtedy xD.* |
*Aaa no dobra to w końcu twoje jest ciasto;)-
mówi do Sherry* to co w takim razie mam robić ?- pyta niecierpliwie* |
*Twoje? Aha xD w kazdym razie troche mi sie je zjadło... bylo pyszne-mowi myślac, ze moze jakos przeprosi, ale zbytnio nie wyszlo. W koncu dala se siana xD*
*WIśniowe? Hm... To dziedzic chyba bedzie zadowolony xD A moze potzrebny ci sok?-wskazala reka na druga reke w ktorej trzymala sok xD-pomaranczowy ;D |
*Podejdź tu-mówi niecierpliwie*
*No chodź, chodź nie gryzę xD* *Czeka, aż chłopa podejdzie* *No pospiesz się.-niecierpliwi się.* *Ten marker jest niezmywalny prawda?^^* *Nie... sok nie^^, to takie "inne ciasto xD"-mówi xD.* |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |