![]() |
Mmm...Pamiętam, w drugiej klasie przeczytałam dwie z sześciu lektur. Pamiętam ,,Przygód Kajtka'', nawet nie widziałam okładki xdd
|
Cytat:
|
Pan Tadeusz? Matko! Pierwsza strona mnie już dobiła :-/
Wódko, przyjaciółko moja! xd |
Mnie utkwiła w pamięci Marysia z bandą krasnoludków, nie kojarzę dokładnego tytułu. Wiem, że w ostateczności oddałam cześć mojemu królikowi, gdy brutalnie potragrał tą książkę... No i `Pan Tadeusz` razem z `Krzyżakami`...
|
Moja najgorsza książka to "W pustyni i w puszczy". Na następnym miejscu egzekwo uklasyfikowały się "Pan Tadeusz" i "Krzyżacy". Ogólnie nienawidzę twórczości Sienkiewicza. Po prostu go nie trawię.
|
Cytat:
A teraz na studiach mam masę nudnych książek na przykład taka: "Bóg Jedyny w Trójcy Osób" na Teorię Dogmatyczną [w ogóle po co taki wykład na dziennikarstwie O_o] Totalne flaki z olejem nic nie wzbogacające moje doczesne postrzeganie Boga... |
I tak bym wolał te Twoje "nudy" zamiast mojej ekonomii. Powiedz mi, po co mi to?!
|
Już ci mówię, żeby wykładowcy mieli za co kasę brać:P
|
'Krzyżacy'. Czytałam w zeszłym roku. To było STRASZNE!
|
A ja miałam w tym... mszę powiedzieć że do swojej listy dokładam Krzyżaków oraz Romana i Juliana, bo to jest do teatru a nie do szkoły na miłość boską!
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |