![]() |
RE: Najbardziej Pracowity Administrator
Limonka - Dużo czasu i pracy poświęca tej stronie. Gdzie się nie obejrzysz Limy, nie zawsze wychodzi to na dobre...
|
No to mam dylemat. Każda z nominowanych administratorek robi bardzo dużo dla strony. Ale zagłosuję na Limonkę. Poprawia nasze błędy, pomaga kiedy trzeba, jest fajna (przynajmniej taka się wydaje:lol: ). Często jest na stronie itd. Jej newsy też są fajne. Aż chce się je czytać. :)
|
[s]Isabelle
Limonka Slayerka[/s] [small] Można głosować tylko na jedną nominowaną osobę, a poza tym brak uzasadnienia.[/small] |
Isabelle - Za dodawanie niezliczonej ilości świetnych newsów. Wiernie jest administratorką na tej stronie od długiego czasu.
|
Isabelle- ja podobnie jak wszyscy muszę podać powód dodawania niezliczonej ilości ciekawych newsów.
|
I Limonka, i Isabelle wiele pracują. Wiem, że Isabelle wiele czasu spędza szukając newsów, pisząc, je, tłumacząc... Ale i tak głosuję na Limonkę. A dlaczego Farfoclowa? Ona na stronie robi chyba wszystko, co można. Wszystko po trochę... Nie, więcej niż trochę. Przygotowuje konkursy, atrakcje... Często zawala(ła) noce, szkołę, aby coś zrobić, dopracować, skończyć. Ten najbardziej pracowitego admina należy się jej.
|
Limonka - ponieważ odkąd pamiętam, zawsze aktywnie wtapiała się w życie strony, zawsze ją sobie stawiam za przykład do naśladowania. Niestety, nie jestem nawet w połowie tak dibra jak ona =) Limy, bądź taka, jaka jesteś i nie zmieniaj się :* Mój ty wzorku xD
|
Limonka - za to, że pilnuje porządku na stronie, forum (czepia się mnie), dużo pisze i podjęła się zrobienia... pewnej dużej grafiki. Należą się za to gratulacje (;
|
Zdecydowanie Limonka za jej wkład w tę stronę. Uważa, że robi ona najwięcej ze wszystkich adminów poza tym zawsze odpowiada na PW i w jakikolwiek sposób stara się pomóc (;
|
[s]Myślę, że Moony Alex jest naprawdę super administratorem.[/s]
PS. Pełna szczerość.;):) Muah, bosko xD Ale głos unieważniam, bo nie jestem nominowana, więc się nie liczy. M. z Księżyca |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |