![]() |
RE: Ulubiony aktor (oczywiście NIE z HP)
A ja lubię Adriena Brody'ego. Najlepsze filmy z jego udziałem, to według mnie "Pianista" i "Osada". Lubię też Johny'ego Deppa, ale nie tylko za piratów z Karaibów.
|
Mój ulubiony aktor to oczywiście Johnny Depp, po tym jak zagrał w PzK ^^ Oprócz niego uwielbiam Alana Rickmana ;D
|
Cytat:
I możesz mi powiedzieć gdzie w Gladiatorze była Angelina Jolie?? Bo jakoś sobie jej nie przypominam... =P Ulubieni aktorzy... hm... jako fan Piratów z Karaibów zmuszony jestem napisać: Johnny Depp, który stworzył jakże wyrazistą postać kapitana Jacka Sparrowa. Choć większość wymienionych tu wcześniej aktorów też lubię (np. Bruce Willis). |
a wiec
Sarah Michelle Gellar- no...bo swietnie zawsze gra- i te złe i dobre charaktery...jest sliczna... po prostu coś ma takiego co mnie ciągnie do niej. Nie umiem tego nazwać...może po prostu...TALENT ? :D James Franco-widziałam go tylko w jednym filmie "Tristan i Izolda" ale tak mnie zafascynował, że chcem więcej filmów z jego udziałem obejrzeć. Tak zagrał rolę Tristana, że przez następne pare dni myślałam o tym filmie i o Tristanie...jego losach..Tak James go zagrał, że przejełam się i nie mogłam wywalić tej historii z głowy ;] |
Charlie Hunnam... dlaczego? ma wspaniały akcent i nieźle wczuwa się w role :) zagrał min w Hooligans, Ludzkie dzieci [ Childen of Men ] Porzucona ... yhy :)
Wspaniały jest ;) |
Cytat:
Brad Pitt - Babel, Ocean's Eleven Angelina Jolie nie grała ani w Gladiatorze, ani w Troi Russel Crow (bez 'a' :P) Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Family Men i Skarb Narodów (Family przez jedno 'l' :P) |
Ja lubię Johnnego Deppa.
Deppa za rolę Jacka Sparrowa w Piratach, bo świetnie grał i ogólnie uważam, że ma ogromny talent. Przy każdej innej charakteryzacji wygląda zupełnie inaczej. |
1.Orlando Bloom za Willa z PzK i Legolasa z Lord of the Rings i Parysa z Troi
2.John Depp za oczywiście Jack'a Sparrow'a 3.Keira Knightley za Elizabeth z Pzk 4.Senior Sztur za dubbing Osła z Shreka 5.Liv Tyler za Arwen z Lord of the Rings Ale to już nie aktorka tylko bohaterka serialu Magdy M. czyli Magda M za przepyszne lody z popcornem:lol::lol::D |
A więc tak:
1. Rpoger Moore za wspaniałe role J.Bonda 2.Orlando Bloom za Willa i Legolasa. 3.Keira Knightley za Elizabeth, Ginewre i córke Robina Hooda. |
Alana Rickman - za Sevka xD
Johnny Deep - za Sparrow'a ;D Orlando Bloom - za Turnera i Legolasa ^^ |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |