![]() |
RE: Evanna Lynch
Cytat:
Nie wiem czy zauważyłeś,ale już napisano wyżej ,że Evanna prawdopodobnie nie prowadzi korespondencji z fanami :uhoh: |
E to jest fotomontaż czy ona naprawdę tak fatalnie wygląda? xD
http://www.exposay.com/celebrity-pho...als-QOnNos.jpg |
Miss Bagwell, myślę, że ona naprawde tak ohydnie wygląda...
A co do Evanny to w filmie była naprawde ładna, pasuje do roli Luny. Wspaniale ją odegrała. Głosik ma fantastyczny xD. Wogóle ją lubię, tak z miediów oczywiście, bo nigdy nie miałam możliwości się z nią spotkać... A szkoda, bo zrobiłabym to z wielką przyjemnością. |
<.>
Miss Bagwell, zgadzam się z Kerle w tym zdjęciu nie brał udział żaden fotomontaż.
Yy.. czy ona czasem nie ma sztucznych rzęs .? ;] |
Evanna jako aktorka jest mi całkowicie obojętna.
A jeżeli chodzi o wygląd to raz mi się pododba a raz nie. Czasem wygląda jak elf. Na przykład w zdjęciu dwa posty wyżej. Bo to chyba nie fotomontaż. Chyba, nie znam się. Cytat:
Hot Clemecne, not Evanna. |
Hm.. Ma uroczy głos ! :)
No i bardzo ładna, czytając książkę miałam wrażenie, że w filmie przedstawią ją tak wręcz brzydką, a tu odwrotnie , bo bardzo ładna jest. I w ogóle te jej kolczyki ! ^.^ |
Najbardziej podobało mi się jak Luna Lovegood powiedziała tym swoim śmiesznym głosem:"Możemy polecieć"
|
Evanna jest wielką fanką sagi o HP i zawsze chciała zagrać Lunę, więc dopięła swego :). Moim zdaniem pasuje do roli, ma wielkie śliczne oczy :), które można by zaliczyć do kategorii wyłupiaste. A włosy jej farbowali do tej roli, więc skoro jej nie zrobili mysich włosów, to już i tak nie jej wina...Taaak, głosik to ona ma rozwalający :P. I jakoś inaczej sobie wyobrażałam te kolczyki - rzodkiewki, no ale te, które w filmie miała Luna są autorstwa Evanny i zdaniem stylisty czy charakteryzatora, nie wiem dokładnie, były lepsze niż te, które oni zaprojektowali, więc cóż...
|
nie no nie powiem ze jest jakos specjalnie ladna, ale brzydka tez nie jest xD a glosik faktycznie niezly xD
|
Muszę szczerze powiedzieć, że Evanna mnie pozytywnie zaskoczyła. Bardzo ładnie zagrała, a ja się bałam, że słabo jej pójdzie. Ogólnie ją lubię. ;d
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |