HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Kosz (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Czy Emma lubi... (http://hpn.pl/showthread.php?t=859)

Krzak 09-04-2007 10:48

RE: Czy Emma lubi...

Napisałam ten list jak mi radziliśćie. Zamieszczam go tutaj:

Cytat:

Hi Emma,
Firstly I want to say that I am great fan of you. I saw all your films and you played really good in all of them. I am also waiting impatiently for your next film- Ballet Shoes.

But this is not real reason that I am writing to you. The real reason are your new photos. You look incredibly on them. How are you doing that. You know. In UK after all you eat only this hot- dogs, hamburgers and drink cola, but you are so slim and fit (My friend Limonka says that you have fat legs, however I do not agree with her).

I think you maybe like gooseberries and that is way you keep shape, cause I read on Wikipedia that they have profitable influence on metabolism, they have laxative effect, and they are the indispensable component of slimming diets.

Of course your diet is not only thing that I want to ask. On that photos I saw also that you have very clean skin. No pimples or spots. I have a lot of them on my face. I tried anything, but they do not want do disappear . Maybe you apply bath in decoction of blackberries leafs and herbs. I know from Wikipedia that it cleans skin from spot and pimples, but I do not want use it before I will be sure that this is effective. So if you apply that bath I will be appreciate if you say my how it works.

This probably all. Please, answer on my letter. It is very important to me. I look forward to hearing from you soon. From Poland with love,
Mariola Krzak.

PS.
You have greeting from my friends: Asiuli, Nudy, Śmierciojadka i Slayerki.

PS. 2
My friend Potter_H wants me to ask you if you will be dating with him. I know that this is absurdity, but he is my friend, so I ask you about that.

PS. 3
If you will have some free time you can visit our Harry Potter page and forum- www.harry-potter.net.pl . I know that this is in polish, but this days so much polish people are in UK that you for sure find someone who translate you our site.
Mam nadzieję, że Emmie się spodoba i mi odpisze. zanim to wyślę chciałabym, żebyście sprawdzili ten list, bo nie jestem za dobra w angielskim i mogłam zrobić dużo błedów. Wyśle go dopiero w piątek, więc jak coś znajdziecie to piszcie.
Aha, może ma ktoś adres e-mail do Emmy. Jak ktoś ma to niech poda, bo wolałabym ten list wysłać e-mailem. Doszło by szybciej i pewniej. Czekam na wasze uwagi.

ishar 09-04-2007 16:27

Padłem na twarz.
Może popija zieloną herbatkę?
W jaki sposób agrest przeczyszcza/oczyszcza organizm? Coca Cola też przeczyszcza, domestos również nie jest zły pod tym względem... Pytam z ciekawości.

Emma ma grube nogi? Limonka, gdzieś ty to zauważyła:D

Po każdym akapicie, zaczynającym się od "PS", raz po raz padałem na twarz. Mam przez ciebie paskudne siniaki, szkoda że nie zapytałaś jej o jakiś sposób na takowe rzeczy. Może śliwki będą dobre.

Ps, jeśli pani EW dostanie ten list gwarantuję, że przez kilka tygodni, podobnie jak ja, nie będzie pokazywała się publicznie bez solidnego makijażu.

Hermionka_HP 09-05-2007 14:25

jeju co za temat:uhoh::rip: nie masz sie już czym zająć tylko dietą czy linią Emmy?? wyglada jak wyglada, ma grube nogi i piegowatą twarz i ma troche pryszczy i wszystko to ukrywa pod gruba warstwą makijażu:d:P ehh...;/

jetinajt 09-05-2007 20:28

Heh, nikt tak nie doceni urody kobiety jak druga kobieta :D

Bella Black 09-05-2007 21:18

uśmiałam się, czytając ten list.

to jakiś żart, prawda? :bigeek:

Limonka 09-06-2007 21:51

Cytat:

to jakiś żart, prawda?
No patrz, jakaś spostrzegawcza ;).

Ale ten list... boski! Dawno się tak nie uśmiałam. Wyślij jej to! Błagam! Wyślij! xD

Krzak 09-07-2007 09:52

Chętnie bym wysłała, tylko, że jest problem czy miss Watson ma ten list dostać czy nie.

Jeśli go nie ma dostać, to niech ktoś poda e-mail do Emmy, bo szkoda tracić kasę na wysyłanie listu, który wyląduje w śmieciach zaraz po tym jak facet zatrudniony do segregowania korespondencji go przeczyta. Skąd ten pesymizm zapytacie? Ano stąd, że odnoszę dziwne przekonanie, że w UK I USA jest sporo nastolatek, które taki list by mogły wysłać na serio i pewnie tak zrobiły, a więc prawdopodobnie moja przesyłka będzie potraktowana jako spam. Nikt przecież nie da Emmie setnego czy tysięcznego listu z zapytaniem jak ona tak świetie wygląda.

W sytuacji kiedy Emma ma ten list dostać, to nie ja go powinnam wysłać, tylko ktoś z tego forum kto ma bardzo duży talent do ołówka i porafiłby naszkocować jakiś naprawdę dobry portet naszej adresatki (najlepiej akt w stylu "Albayde" Alexandra Cabanela- takich portretów raczej nie dostaje zbyt często). Wtedy istnieje szansa że Emma dostanie ten list, a w porywach może odpowie. Więc jak ktoś coś takiego potrafi, to niech rysuje i wysyła z tym listem (tylko przed wysłaniem niech napisze na forum, że wysłał- kilka identycznych listów w tym samym czasie mogłoby nie być mile widziane).

A co do e-maila ja znalazłam taki: EmmaWatson@hotmail.com , jeśli ktoś ma informację co do jego autentycznośći niech napisze, jak zna inny prawdopodobnie autentyczny niech też napisze. Wtedy jak nikt się nie zgłosi do malowania to wyślemy na podane przez was maile, może któryś będzie prawdziwy.

Nacia1234 09-07-2007 15:52

Czy Emma lubi agrest? Brzmi żałośnie.Co cię to obchodzi a pozatym brzmi dobijająco...

Flowerpower 09-07-2007 19:32

Wyślij! :lol: Emma sobie wyrobi ciekawe zdanie o polskich fanachxD

Krzak 09-08-2007 10:25

Problem z mailem sam się rozwiązał. Zarejestrowałam się na stronie Emmy, a po zalogowaniu pojawiło się okienko z którego można wysyłać Emmie komentarze i reakcje Mój list chyba pod to podpada więc wysyłam.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.