![]() |
RE: Czy podobają wam się rangi?
Odpada. Ja bym na przykład (jakbym nie miała specjalnej rangi) strasznie się wkurzyła za rangę 'Szef biura aurorów'. No i szef wizengamotu to raczej powinien być wyżej niż nauczyciel. A z resztą już było powiedziane, że rangi zostają, jakie są.
A i tak najgorzej mają na Hogsmeade... Od iluś punktów jest Dziedzic Slytherina, a kolejna ranga to dziedzic Gryffindora... No sorry, ja bym przez taką rangę odeszła za strone ;/. |
Ja nie mam nic przeciwko tym rangom.
|
ja uwazam ze te rangi sa calkiem fajneale mozny by wprowadzic male poprawi bo brakuje prefekta, prefenta naczelnego moglby byc jeszcze gajowy ale to tylko mozje sygestie
|
fajne te rangi ale nigdzie nie sa opisane ile punktów za co mozna dostac i wszyscy nowi sie o to pytają.czy mozna gdzies to udostepnic?
|
A ja mam pytanie od ilu do ilu z tymi punktami i rangami?
|
Jak dla mnie rangi są spoko i nie trzeba ich zmieniać.
|
Rangi są dobre, ale przydałaby się jedna zmiana: na początku co 10 punktów około dostaje się kolejną rangę. A potem przez 3000 pkt. jest się szefem działu.:no: przydała by się zmiana...
|
ale macie beznadziejne pomysly...
|
wg mnie te rangi sa przyzwoite...ale mogly by byc lepsze....
|
Rangi mogą być chociażmogłyby być np.takie:
1.Mugol 2. Charłak 3. Początkujący/a czarodziej/czarownica 4. Sumiak 5. Prefekt 6. Owutemiak 7. Prefekt Naczelny 8. Dorosły/a czarodziej/czarownica 9. Pracownik Ministerstwa I tu wybór: 10. Szef Departamentu / 10. Gajowy Hogwartu 11. Podsekretarz Ministra/ 11. Nauczyciel w Hogwarcie 12. Minister Magii/ 12. Dyrektor Hogwartu DODATKOWO Za arty i newsy(liczone razem) do 5- Order Merlina 3 klasy 5-15- Order Merlina 2 klasy 15 i więcej- Order Merlina 1 klasy Za ostrzerzenia 4-6= szlaban (30 dni zakazu udzielania się na stronie) 6-9= Cela w Azkabanie (50 dni zakazu udzielania się na stronie) 10 i więcej= Mocno Pilnowana Cela w Azkabanie (100 dni zakazu udzielania się na stronie) |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |