HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Kosz (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Co byście teraz robili gdyby J.K Rowling nie napisała Harrego Pottera? (http://hpn.pl/showthread.php?t=1134)

Potok 08-08-2008 21:28

RE: Co byście teraz robili gdyby J.K Rowling nie napisała Harrego Pottera?

nie chciałoby mi się czytać innych książek. Harry Potter to moja jedna z dłuższych książek, które przeczytałem.:sleep:

iwoneczka1992 08-08-2008 23:06

gdyby nie było HP to być mże nie robiłabym teraz nic nadzwyczjanego... tylko codzienna rutyna byłaby przy mnie... i tak po kolei siedziałabym godzinami na necie poszukując zaintersowania lub spotykałabym się codziennie z przyjaciółmi... a potem sprzątanie pokoju, ulubiony serial w tv...

Santino 08-12-2008 17:22

Zupełnie nie zastanawiałem się nad tą kwestią. Hmm co bym teraz robił?? Siedział bym na gygy, przeglądał YouTube , spotykał się ze znajomymi, ale życie nie byłoby takie ,,magiczne" jak jest teraz.

emigratka 08-14-2008 23:21

Gdyby nie było HP to pewnie siedziałbym teraz zatopiona w jakiejś innej lekturze. Wiem na pewno, że nie spędzałabym tyle czasu w necie, bo to jest strona, na którą wchodzę najczęściej i na której siedzę najdłużej xD.

ginny611 08-15-2008 23:17

Bardzo mądre pytanie. Możę siedziałabym teraz nad Agatą Christti. Ale wiem że napewno nie zaprzyjaźniłambym sie tak mocno z moja przyjaciółką , ale z drugiej strony nie kłóciłabym się z moją nauczycielką od polskiego. Ale ogólny wniosek to raczej że moje życie by było jakieś szare i puste

Kyinra 08-16-2008 23:06

Wiecie co? Ja przepraszam, za rozbudowanie mego posta, no ale mam jedna odpowiedź...
Nic =D No serio, nic związanego z HP... Ahh, jak to błogo brzmi - nic nie robić! Nic bym nie robiła! Nic! xD Nieee no, czytałabym inne ksiązki, wchodziłabym na inne strony i nie miałabym męża xD Ahhahah, dobrze, że jest Harry Potter (w sensie książek) i ta strona, bo najbardzij brakowałoby mi... haha Naci!

OLCIA 08-28-2008 14:23

Zapewne zadna ksiązka nie zajmowałaby miejsca na gornej pólce, nudziłabym się wieczorami i nadal uwazałabym ze zadna ksiązka nie jest moja ulubioną. A i na 100% moje życie byloby nudne. Niby harry nie jest ze mna na co dzien ale codzien rano wstaje patrze na pólke i czuje dumę ze wlaśnie te ksiązki tam leżą takie ładne kolorowe i zadbane i kiedy mam ochote siegne po ktorąś część.

xin uan 08-28-2008 18:42

No cóż, od Harrego nie jestem uzależniony, ale nie wyobrażam sobie mojej biblioteczki bez tej książki

Kerle 08-29-2008 10:14

Dosyć trudne pytanie. Harry Potter zmienił dosyć znacząco moje życie. Np. kiedy komuś dokuczam myślę sobie "przecież zachowuje się zupełnie jak Dudley". Ta saga była, jest wspaniałą nauką na życie. Gdyby nie powstało coś tak pięknego jak HP to moje życie byłoby bardzo monotonne. Zgadzam się z paroma osobami^^^. Też jestem dumna z tego, że Saga HP stoi na mojej najwyższej półce i zawsze mogę po nią sięgnąć.
EDIT: Z pewnością latałabym za Twilight. I uważała, że to najlepsza książka na świecie :)

Nibilus 08-29-2008 11:52

Hm... dosyć trudne pytanie jakby J.K Rowling nie na pisala książki o Harrym potterze pewnie bym dalej grał w Gothica Tibie i inne (no sens gry) ale dobrze że tak się nie stało.:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.