![]() |
RE: Do jakiej postaci jesteś podobny?
Ja jestem...hm...skryta jak Snape.
Marzycielka jak Luna Mam o sobie wysokie mniemanie jak Draco :) Trochę jak Lord Voldemort...podobno mam wielki wpływ na ludzi, ale szczerze mówiąc ich nie potrzebuje Ron- oj często się czerwienię xD Bliźniaki- lubię się wygłupiać |
uff....Wydaje mi się, że charakterem przypominam raczej Tonks
- tak samo zachowuję się w czasie depresji - jestem tak samo roztrzepana i rozkojarzona - lubię zabawiać innych - jestem sttttraszną gadułą.... - uwielbiam Remusa (pokłony dla Moony Alex) - mam podobne problemy do Dory...;) ----------------------------------------------------- " Pod każdym sztandarem - byle nie białym , szukają zwycięstwa - rozbite oddziały...(...) I cierpią, gdy śmieje się z nich świat zwycięski , niepomni, że mądry nie śmieje się z klęski " J.Kaczmarski |
W większości jestem jak Hermiona. Uczę się równie maniakalnie, bo lubię dużo wiedzieć i się wymądrzać. ;-) Książki pochłaniam pasjami i stanowczo reaguję na chamstwo. Nie popieram również łamania regulaminów.
No, ale żebyście nie pomyśleli, że jestem taką sztywniarą ;-) to dodam, że w reszcie mojej osobowości tkwią: bliźniacy Weasley - lubię czasem się zdrowo powydurniać; Ron, bo strzelam tekstami; Ginny, bo rozluźniam się w swojskim towarzystwie; Tonks, bo lubię robić z siebie widowisko, robiąc dziwaczne miny. Doszłam do wniosku, że właśnie na tym polega urok tych postaci, że każdy w każdej z nich odnajduje cząstkę siebie :) |
Odważna (albo głupia), szybko wybucham zloscia, latwo wyprowadzic mnie z rownowagi, troszcze sie o swoich bliskich i przyjacioł - Harry
Czasami wredna, chamska, zarozumiala, tych ktorzy mi podpali czyms naprawde mocnym potrafie gnebic do konca zycia - Malfoy Niezdara, zawsze cos przewroce albo upuszcze - Tonks Lubie ryzyko i prowadzic aktywny tryb zycia - Syriusz Boje się panicznie pająków - Ron Przebywam przeważnie w towarzystwie chłopaków co sklonilo mnie do tego, ze jestem twarda i zawsze stawiam na swoim - Ginny Potrafię być tajemnicza i nie ufam nikomu - Snape Mam swój świat, czasem jestem dziwna - Luna Brak mi wiary w siebie i swoje ''zdolnosci'' - Neville Łatwo nie wybaczam - Voldemort Jestem lojalna - tak jak Bellatrix Czarnemu Panowi Jestem typem samotnika, lubie sama wszystko zalatwiac nie korzystajac z niczyjej pomocy, bo wtedy mam poczucie wlasnej wartosci - Voldemort Z wyglądu mam kolor oczów i włosów Luny, a charakter ogólnyGinny i trochę Fleur |
Po chwilowym zastanowieniu doszłam do wniosku, że jest we mnie bardzo dużo Ślizgońskich cech (niestety)
Jestem: !)Cyniczna, chwilami chamska,ironiczna, chwilami zimna i dąże :po trupach do celu", ale tylko jeżeli bardzo mi na czymś zalezy. 2)Snape- pamietliwa, mściwa, mściwa i jeszcze raz mściwa. 3)Newil - to czego w sobie nie lubię nieśmiałość, zamkniętość na nieznajomych, ogromne kompleksy 4)HArry - dla przyjacioł mogę zrobić wszystko 5)Luna - marzycielka, trochę dziwaczka:) 6) przemądrzała Hermiona |
z wyglądu - kompletnie nikt!!
a z charakteru: Luna - jestem marzycielką Draco - bywam chamska do granic możliwości, złośliwa, czasem jestem chłodna w stosunku do koleżanek, a one się dziwią co mnie rąbnęło (czy ja zawsze muszę być miła???), ironiczna Ron - czerwienię się w kłopotliwych sytuacjach Hermiona - kocham czytać książki (ale uczyć się nie cierpię) Czarny Pan - nie ufam ludziom Bliźniacy - lubię się bawić |
Może gdzieś juz to kiedys wspominałam ale powtórze jeszcze raz.Podobna jestem do wielu osób ale przede wszystkim to tych wymienionych poniżej.
Draco Malfoy - potrafię kogos naprawdę wkurzyći dość często mi się to udaje,jestem zarozumiała,choć nie zawsze mam rację,chamska. Lucjusz Malfoy stawiam na swoim i głosno mówię czego chcę,szczera.Jeśi ktos się na mnie patrzy na ulicy przeważnie mówię mu"Co się gapisz" lub cos w tym stylu.Dowód na szczerość i chamstwo z mojej strony =] Harry Potter jestem odważna. |
Mój charakter... podobny jest do...
Luny- takiej marzycielki jak ja nikt chyba nie znajdzie Hermiony- uwielbiam czytać książki Dracona- jestem chamska i złośliwa czasami Voldemorta- rzadko komu ufam, zawsze dąże do wybranego celu Snape'a- ta tajemniczość... |
Ja uwazam ze do kazdego pasuje chociaz troche :D
bo np. Harry - lubie przygody i lubie sie poswiecac i jak ktos mnie mocna wkurzy to nie recze za siebie :D Ron- Kocham moich przyjaciuół i i jestem wierna przyjacióła :D Hermiona- nie jestem kujonka bo tego tak nie mozan okreslic tykO lubie czystac ksiazki i miec zawsze racje :D Ginny-ta postac chyba do mnie najbardziej pasuje! Bo jestem odrobine do niej podobana ii jestem nawet lubiana xD .. Lubie siedziec wsrodowisku Chłopców tak jak onja :P Luna-Jerstem czasem dziwna i lubie marzyc jak kazdy :D Cho-jestem delikatna i wrazliwa..i moze sama niewiem dokladnie czego chcem :P Hagrid -Kocham zwirzatka :D Fred i Gregor-Lubie toczyc beke jak oni z wszystkiego co sie da :D Draco--hmm..jestem czasem wredna .. Voldemord-...nie daze do celu po trupach do niego nie ejstem podibna!!! |
Ludzie z klasy mówią ze jestem podobna do Syriusza. Super!!
Ech.. powinnam cos dokladniej napisac. No coz.. Dla przyjaciol moge zrobic wszystko. Moi starsi czesto mnie wkurzaja. Lubie robic psikusy. Mimo ze nauke w wiekszosci olewam to ucze sie bardzo dobrze. Chcialabym umiec jezdzic na motorze. Gdy jestem czyms dobita (co zdarza sie dosc czesto) potrafie byc strasznie zamknieta w sobie. Jestem zawsze wyluzowana i mimo ze czasem wredna ludzie mnie w wiekszosci lubia. Mam swoj styl i nie podporzadkuje sie innym. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |