![]() |
RE: Zwariowane Lekcje, czyli nowa odsłona Hogwartu ;)
Hahahaha xD
Jejku, jaką wy wyobraxnie macie xD Masakraaa xD Ej, a Lennikowata uciekła? xD |
- Dobra... no to idę... - w obcisłej, czarnej sukience zmierza do gargulca. Snape gapi sie na nią, jakby jej rozum odjęło. - O, jaaa... Pełna publika... - przymyka oczy.
- Mavia - odzywa sie gargulec. - Odbiło ci?! - Jeszcze jak... - odpowiada dziewczyna. - Pikuś, zemsta będzie krwawa... - wywala ozór na Pikusia, który razem z resztą obserwuje zadanie. - Panie gargulec, przydasz mi się... Zaczyna tańczyć... Uśmiecha sie do jakiegoś gryfona, który mdleje na miejscu... Tańczy dalej... Snape coraz bardziej sie wkurza... - DOBRA, KONIEC TEGO PRZEDSTAWIENIA - drze sie snape i rozprasza cała publikę. - Arashi! - zwraca sie do Mavii. - Nie wiem, co ci strzeliło do tego pustego łba, ale dzieki tobie Slytherin traci pięćdziesiat punktów! to juz są szczyty! Dobra... Mavia sobie idzie... Po drodze przybija piątkę z Hemcią i Alexiss... - Pikuś, jesteś martwy!!!! |
-taa Lennik poszła
-noo Mavia dajesz dajesz xD -a SHR'a gdzie wcięło? *znudzona czekaniem nalewa kolejną szklanke coli i pije -gdzie ten SHR ? ja chce rumu a nie coli! xD |
heh smierc.....po takim czyms to zaszczyt! jeszcze z takich rak hahaha
*usmiechnal sie* to bylo sexy;p hahaha a juz nie wiem co gargulec za miny szczelał *morgnal oczkiem do MAvi* jak dla mnei to zaliczylas..nei tylko zadanie ale i gargulca... *wybuchl smiechem* |
- Buahaha xDD
- no to widzę że Pikus będzie miał teraz u ciebie przechlapane xD -brawo ! *klaszcze* -no to teraz ty kręcisz |
* ejo luduu:d spokojnie:d co wy wytrzymac beze mnie nie mozecie ??
a masz rumu hemica:D * Mavia krecisz:d |
Haha no przeciez grac ze mna to przyjemnośc...
czyz nie?? *popatrzyl po ludziach....* |
Pikuś, zabiję cie za to...
*kręci* Na kogo wypadnie, na tego bęc! *butelka zatrzymuje sie i wskazuje na...* O, jak miło xD Alex! xD |
* wybucha śmiechem, wszyscy na nią patrzą*
Przepraszm. Poniosło mnie. * dalej rży dziko xD * |
- czyż nie ! XD - odpowiedziała pikusowi hemcia
- boszz wiecie co? jak sobie teraz tak pomyśle to jacy my jesteśmy szurnięci :lol: *tarza się po podłodze ze smiechu *niechcący przebija butelkę *ale zaraz daje druga po jej coli -wiedziałam że druga butelka sie przyda - chichocze -no mavia kręcisz ; ) |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |