![]() |
RE: Zwariowane Lekcje, czyli nowa odsłona Hogwartu ;)
No dobra. Niech będzie.
Robótki ręczne jak ja to lubię. xD * idę sobie do Snape'a i sobie pukam do dźwi* * Otwiera mi moj manekin, uśmiecham się * - Sukieneczkę? *szczerzy zęby* - NIE! - odpowiada Snape i trzaska drzwiami. * kwasi się, otwiera drzwi i zachodzi go od tyłu i -ŁUP!- Snape leży. * - Może jednak sukieneczkę?! - mówi przez zęby i przystawia różdżkę do gardła. - No dobra... * mija 10 minut * - No, już! Sukieneczka idealnie wymierzona, dopasowana! Będzie w sam raz jak na imprezy dla transwestytów! - Och, dziękuję Ci, Alexis! Jesteś cudowna! * muah, muah, muah w policzki * Wiesz, musiałem się w końcu z tego komuś zwierzyć... *pedalski głosik * - Oczywiście, rozumiem. *podchodzi do drzwi i otwiera je * - Ale nie wspominaj o tym, co ci powiedziałem nikomu. - O tym, zę przebiera sie pan w damskie ciuszki? * krzyczy * Okej, juz zapomniałam! * wraca spokojnie z materiałem do pokoju xD * * spowiada się xD * |
Dobra, to teraz ja mixuję tom butlom ?
*kaleczy jezyk polski * *zakręca butelką* * włacza jakieś radio - Last Night leci < P.Diddy xD > * Uła. SHR? xD No cóż. Życzę szczęścia. xD |
No, myślę, że zadanie można uznać za zaliczone...
*mówi, po czym obrywa od Alexiss* JAKIE 'MYŚLĘ'?! JAKIE 'MOŻNA'?! UROBIUŁAM SIĘ PO USZY!! *drze sie Alex* Ech... no dobra, zaliczam xD kręć xD |
* no to zrabiscie:d ehhhhh
* suuper no to jakie jest twoje zadanko ?? |
Jak dla mnie moze byc...
*usmiecha sie* to ciekawe kto teraz... |
-buahaha Snape transwestyta :lol:
-nie no to było niezłe xD *łapie łyk rumu -no to teraz ty krecisz - mówi rozbawiona |
Cóż. Musisz wyznać miłość Pottusiowi. Chyba, ze go nie ma. Na SB.
Masz ukleknąć, wyznać miłośc. Potem rzucić się na niego i go tulić do siebie. Zaproponowac mu randkę. Jesli odmowi masz czuć się zdradzony, powiedzieć mu, ze cię nie kocha, tak jak kiedyś mówił. Że ci obiecał róznie rzeczy * wymyśl jakie *. Nie wiem, to wszystko chyba. Potem możesz zacząć tańczyć z nim. xD Matko, głupie to jest. xD |
A jak nie ma Pottusia to Pikusiowi xD
Ale na SB, zeby nimpha widziała xD |
-Buahah xD
-dawaj SHR jedziesz! xDD -już mam plan na kolejne zadanie xD |
* o ja pie...le:d no dobra
* lece na SB:D patrzcie uwaznie |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |