HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Gry i zabawy... (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Opisz... (http://hpn.pl/showthread.php?t=1399)

Selena Snape 07-11-2011 23:45

Jestem zabawna, bardzo opiekuńcza, przyjacielska i pracowita.
Z wad to używam dużo sarkazmów (czego tylko ja nie uważam za wadę), mam często chore pomysły i niechcący potrafię być niemiła i często tego nie zauważam.
Dodatkowo dużo bujam w obłokach i wymyślam różne historie, ale nie uznaję tego za wadę. Bardzo dużo piszę.

Opisz z wyglądu swojego ukochanego aktora lub aktorkę.

mimid 07-15-2011 22:07

Depp, Laurie, Westwick, Diesel, Lawrence, Smith, Rickman

edit. zapomnialam o Sandlerze : O
za duzo ich zeby opisywac : D

opisz swoja ulubiona posciel XD

Christina 07-24-2011 17:01

Moją ulubioną pościel dostałam na osiemnaste urodziny od najlepszej przyjaciółki ( więc jest ważną rzeczą ).
Ogólnie rzecz biorąc jest biała. Na jednej stronie, pośrodku znajduje się ogromna buźka ( taka emotkowa ) i różowy napis "Smile". Natomiast na drugiej stronie, ozdobiona jest w różowe serduszka.
:)

Opisz swoje ulubione kolczyki/bransoletkę/wisiorek.

Szympi 12-28-2011 20:59

Jestem chłopakiem, nie noszę wisiorków, kolczyków, bransoletek, etc.

Opisz swój ulubiony program telewizyjny.

alette 12-29-2011 17:00

Hm... ostatnio to kuchenne rewolucje. Zabrałam się za wszystkie sezony. O czym jest to chyba każdy wie - Magda atakuje zrujnowane restauracje, przeprowadza rewolucje, restauracje zaczynają błyszczeć zajebistością. Uwielbiam jej cięty język, głupotę ludzi, do których przychodzi, bo niestety jedzenie, która ona przyrządza do mnie nie trafia.

Opisz miejsce swojej wymarzonej przyszłej pracy

Foszek 12-30-2011 01:05

Ojeeeej. Mogłabym popłynąc w opisywaniu ;D
Ograniczę się do nowoczesnej, wypasionej kancelari adwokackiej w Londynie <3 Albo NY

Opisz.... hmmm.... o! Najbardziej ekstrelaną sylwestorą przygodę jaką przeżyłeś/aś :D

Nacia1234 05-23-2012 08:46

Zmieszałam z koleżanką w kubkach wszystkie alkohole, które miała w domu, potem wypiłyśmy trochę wódki i dolałyśmy wody, żeby nikt nei zauważył, że ubyło, czułyśmy się jak pijane, z czym związane były różne inne incydenty i to chyba tyle, bo w Sylwestra zawsze się nudzę.

Opisz swoje podejście do matematyki.

Hermiona26 05-24-2012 22:00

W gruncie rzeczy to ją lubię. Jak się myśli logicznie, to jest całkiem okej. Nie przepadam jedynie za geometrią, bo nigdy mi nie wychodzą rysunki takie jak mają być.

Opisz twój kostium kąpielowy , a co.

harrylosiek13 05-24-2012 23:26

Nie posiadam takowego, bo nie umiem pływać ;< Ale pewnie byłyby to jakieś bokserki albo zwykłe kąpielówki? xD

Opisz swój komputer ;]

Nacia1234 05-24-2012 23:49

No z zewnątrz jest bardzo ładny, czarny XD. Kiedyś miał bardzo ładne wnętrze i szybko chodził, a teraz zawaliłam go tyloma rzeczami, że ciągle się ścina.

Opisz swoją liste odtwarzania.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46.