![]() |
RE: *Śmierciożercy*
Adzilla, jak nie chcesz to nie! Stój sobie dalej pod sklepem, pijąc kisiel! xDD
A jeśli chodzi o luki w pamięci to mi chodziło o takie "alkoholowe" czyli spowodowane spożyciem zbyt dużej ilości alkoholu! Kolejnym objawem jest leczenie kaca alkoholem. A jak zaczniesz mieć "ciągi alkocholowe" to już nic tylko intensywna terapia! xDD |
herma_007, zgadza się. Zawsze jest tak, że gdy usuwają jakiś temat na forum, to punkty odejmują się automatycznie. A jak już jesteśmy w takich sprawach to i ja o coś zapytam ;P Dlaczego na forum pokazuje mi, że napisałam 1544 posty, a jak wejdę w swój profil to jest niewiele powyżej tysiąca? ;P
Thonks, no to znajdź, kup, nie wiem co zrób, ale chcę, aby znowu była żabka - żelek xP Nie zamierzasz zostać alkoholiczką? Tylko teraz się wszystkiego wypierasz... ;/ Mało razy z kolegami musieliśmy Cię do domu wnosić, bo byłaś pijana aż do nieprzytomności? Jesteś ALKOHOLICZKĄ i powinnaś się leczyć! Co ludzi powiedzią, gdy za 4 lata do pierwszej kloasy podstawówki pójdę? ;/ Żal ;P No i oświecę Cię. UrodziłEM się 29 lutego 2004 roku. A więc mam trzy lata. Wiecie... Ja miałam zaawansowaną skleroze, ale z gimikis się do lekarza umówiłyśmy. Ona poszła na biegun wschodni, a ja zachodni... ;P Tylko, że gimikis nie krzyknęła i jakoś tak wyszło, że lakarz uciekł, Heh ;P Ale pamięć na pewno mam od tamtej pory lepszą... ;D No więc; co ja miałam napisać? ;P |
Hehe.. COs Ci sie dziecko we lbie miesza.. MNie NIGDY nie wnosliliscie..;p
i mowie po raz setny: NIE JESTEM ALKOCOLICZKA! XD |
Żono, to co z tym łóżeczkiem? Ja tam do Ciebie wbijam^^
Edit: Nie podglądać co robimy^^ |
Hm, wbijasz się do mnie?? To chodź.. ;]]
Nie patrzeć xD |
Mnie się we łbie miesza? xD Za to Ty masz mózg jak brukselka /by mimozka/
Ey, radzę nie gadać o takich rzeczach, bo to karane warnami ;D |
Taaak, Ci się we łbie miesza ^^ Ja mózg jak brukselka?! O nie.. ! ja jestem baaaardzo mądra ;D
Cichoo, synky.. Czy tu piszę, że my coś "tenteges"? Nieee.. Po portu upominamy niektórych ldzi by nie podglądać...xDD Ej, Ty mój męzy kochany co to ma znaczyć xD : Cytat:
*wchodzi *kieruje sie na kanape *kladzie sie na kanapie *myli o minionej nocy XD |
*Wchodzi.
*Siada na krześle. *Włącza telewior. *Ogląda. |
siemanko gzup!
dopiero teraz Cię zauważyłam xD co oglądasz?^^ |
Żono kochana i jedyna, oczywiście za łóżeczko Cię odwieszam xD
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |