![]() |
RE: *Śmierciożercy*
//Ja siedze na fotelu, Ty musisz na kanapie;pp//
-Nieee, nie chce, dzieki. *mówi* -A co do walik, to nie wiem, spytam się Męża xD |
adzilla, długo Cię nie było. Dlaczego? Jest jakiś powód?
*Siada obok żony, niecierpliwie czekając na ospowiedź.. edit: Sherry, co z tym szaliczkiem.. ? Musimy zgadać się do misji dla Czarnego Pana |
Dziedzic wiesz co zatakuj na nas na nasz zakon moze to ich troche ruszy bo im sie nawet posta nie chce dac moze walka cos tutaj pomoze
|
no ja chętnie na nich zaatakuję xD
Ja też muszę wyjść z chemii na 2 ;/ *rozgląda się po kryjówce* *siada na srebrno zielonym fotelu* -to co robimy jakiś napad??? *pyta zniecierpliwiona* |
Paweł ty chyba nie jesteś śmierciożercą. ie? To nie masz prawa tu pisać.... To od Dziedzica żalęzy czy będzie walka czy nie.. jasne? xDD
*kłóci się w pawłem * Potem odchodiz do pokoju |
Dziedzic to będzie ta walka czy nie :)
*Popijając herbatkę siada koło dziedzica i czeka na odpowiedź *Pyta siego jeszcze raz. |
Justysia - wydaje mi sie ze pawel, nie spamujac, moze sie udzielic w tym temacie skoro zakon ma walczyc z jadkami, prawda?
Wydaje mi sie ze twoja uwaga jest troche nie na miejscu ^^ *wchodzi do jadkow, czeka na kogos znajomego ale bezskutecznie* *w pokoju jest cicho, wlacza sobie tv i oglada jakis film co chwile pzeskakujac po kanalach* |
//Yeah, ja też się udzielam w Zakonie, bo jak nie ja to kto?^^//
*nie może się doczekać odpowiedzi Dziedzica* -odpowiesz mi czy nie? *pyta ponownie z ognikami złości w oczach* *siada na kanapę z myślą, że jak do wieczora jej nie odpowiedzą to sama wyruszy na jakąś misję* |
Proszę bardzo, atakujcie ich. Tylko nie napinajcie się jak dzieciaki. Zrócie im kulturalny wjazd. I nie dajcie im szans^^
Jak na razie, żednej walki umówionej nie będzie. Możecie ich atakować kiedy chcecie. *patrzy na zmobilizowanych śmierciożerców. Czarny Pan będzie z nas dumny. Do boju!- mówi |
No dziedzic ale nas rozgrzales ^^
Ahh .. to robicie jakas umowiona walke czy na żywca jak sie zbierze ekipa ? xD Kulturalny wjazd mowisz? To ja bede musiala zaklecia sobie rozne poprzypominac ^^ |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |