![]() |
RE: *Śmierciożercy*
Ale wy macie zabawę :D Mi by sie tak nie chciało pisać i pisać tak dla popisu;)
|
*Em szaliczek musiał poczekać, bo na WOŚPie do 20 byłam xD.*
*Myśli, myśli....* *Powinnam się do końca zimy wyrobić-mówi* *Siada i kończy robić szaliczek xD.* Justysia zjadłam ciasto, zjadłam xD, smaczne było :D. |
* Wchodzi
Hey, co tam u was? * roźciąga się w fotelu Hymmmmmn, ciekawe kiedy przyjdzie asia *myśli o różnych sprawach Sherry smaczne było bo w piekarni zamówione!! xDD haha!! |
hello ^.^
*rozgląda się po opustoszałej kwaterce* eh *rzuca w kąt torbę i idzie do kuchni zrobić sobie herbatkę ;p* *wraca i stawia kubek na stoliku* *podchodzi do małej szafki w kącie* *wyjmuje z niej plik kolorowych papierów * ha ha ha :P zrobię sobie origami Czarnego Pana^^ *podwija rękawy i zaczyna składać papier -.^ * *przy okazji włącza płytkę Shade^^ * noo xD teraz bedzie jeszcze nastrój xD //heyy justysiaaa xP nie widziałam cie^^// |
A wiesz dzięki xDD
* Włącza kompa *Buszuje po necie Asia patrz!! Dorwali czarnego Pana!! xDDD * Szybko pokazuje wycinek z gazety w necie xD O nie!! xDD // haha :D// |
Nie żartuj sobie z Czarnego Pana!
*patrzy na Justysie *kiwa palcem wskazującym xD |
bzdura!
nie mogli go dorwać! *mówi znad stosu pogniecionych kartek* *gniecie kolejny kawałek papieru* kurczę... nie wychodzi mi :/ *popija zimną już herbatę* blee pójdę sobie nową zrobić..chce ktoś? ;P *wyciąga z torby jakąś książkę* dobra xD zrobię to z instrukcjami do Scoffielda mi jeszcze daleko xP *zajmuje się swoimi papierkami* Chris, masz rację xD Justysia to był żarcik? xD |
*Jak byś mogła to mi zrób herbatkę z 2dwoma łyżeczkami-mówi* xD
*Czyta gazetę Justysi. |
Ej! To byłow kompie!! i żart!! xD
Ale się przestraszyliście! xD * żartuje se z nich Zobaczcie swoje miny xD * Wstaje podchodzi do szafki wyciąga jakieś zdjęcia i zaczyna je przeglądać:) |
co masz za zdjęcia?^^
*pyta stawiając przed Crisem kubek z herbatą* na xD eh...chyba na dzisiaj skończę... *popatrzyła z dumą na papierowego łabędzia* Jutro stworzę coś lepszego^^ *uśmiechnęła się i schowała książkę do torby* *podeszła do szafki i schowała papiery* *zaglądnęła Justysi przez ramię* o ;-)) ładne ładne to zdjęcie ;P |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |