![]() |
Co myślicie o Krumie i Hermionie???
Jak myślicie czy Wiktor i Hermiona mieli szanse na miłość??? Moim zdaniem nie. Ron był za blisko i mi się wydawało że on się w niej buja od dawien dawna. Napewno mieli jakiś bliski kontakt ale oni by nie byli idealną parą. Nigdy nie wyobrażałam sobie Hermione z jakims osilkiem albo najlepszym szukajacym na świecie. A co wy o tym myślicie?
|
RE: Co myślicie o Krumie i Hermionie???
Hmmm... Ta miłość Kruma do Hermiony była, w pewnym sensie, bardzo romantyczna. Ale macie rację, Ron był za blisko. Uważam, że nawet gdyby zostali parą nie wytrwali by ze sobą zbyt długo... Jak to się mówi: "niezgodność chrakterów" :lol:
|
Nie dogadaliby się przede wszystkim dlatego, że (jak to określił Harry) Hermiona "w ogóle nie rozumiała quidditch'a". Wątpię, żeby podobało jej się to, że jej chłopak ciągle jeździ na treningi i mecze, że musi latać po całej Anglii, a często też poza jej granicami. Krum powinien mieć dziweczynę, która by to rozumiała i nie miała nic przeciwko.
|
Temat w niewłaściwym miejscu, Klaudia@Harry Potter.
Jeszcze jakby było, jak wątek Hermiony i Kruma będzie przedstawiony w filmie, to tak. Skaranie boskie z wami neonami ;-P |
Pamiętam motyw jak Ron "zauważył" że Hermiona jest dziewczyną i spytał się czy nie pójdzie z którymś z nich( on i Harry) na bal:lol: A Hermiona się obraziła....:D
|
RE: Miłość Hermiony i ...
Moim zdaniem ta miłość nie była miłością i rzeczywiście Ron był za blisko i dobrze :smilewinkgrin: nie była za bardzo za tym ani oni byli razem :D:D
Pozdrawiam |
Krum i Hermiona, może mieliby jakieś szanse, ale według mnie minimalne. Nie wyobrażam sobie Hermiony w towarzystwie Kruma.
|
No bo ona kocha Rona. Zadawała się z Krumem tylko po to by wzbudzić zazdrość Rona. Inną sprawą jest to, że to było wobec Wiktora trochę nie fair. Zrobiła mu niepotrzebną nadzieję.
|
Nie, oni jako para nie pasują. Krum jako przyjaciel dla Hermiony jak najbardziej, jest starszy, ma inny punkt widzenia, może z nim pogadać o wielu sprawach z jakimi nie może pogadać z Harrym lub Ronem.
|
Cytat:
resztą, co to za miłość na odległość, w końcu raczej by się nie mieli kiedy spotykać, skoro Hermiona prawie cały rok w Hogwarcie przebywała. |
Cytat:
Poza tym to chyba jako pierwsza wypowiem się na korzyść dla tego związku. To, że Hermiona nie miała pojęcia o quiddichu wcale nie musiało znaczyć, że będzie złą partnerka dla Kruma. Przecież mieli wiele innych wspólnych dla siebie tematów do rozmów i pasji. Moim zdaniem Hermiona lepiej by wyglądała z Krumem niż z Ronem z którym na dobrą sprawę też miała niewiele wspólnego. Byli totalnymi przeciwieństwami. No ale cóż od początku było przesądzone, że Ron i Hermiona będą razem więc niech tak zostanie. |
mi wydaje się,że Hermiona podkochiwała się w nim tylko kiedy Krum był w Hogwarcie.póżniej ta miłość na odległość nie miała szans.a poza tym był tam Ron:D
|
Nie wyszłoby im,ponieważ Krum to ciągły amator sportu, znany na cały świat, a Hermiona to po prostu cicha dziewczyna lubiąca przyswajać nauki magiczne. I do tego związek na odległość:no::no:
|
W filmie na balu wyglądali razem prześlicznie :) Ładna para :)
Ale charakterami i zainteresowaniami zupełnie do siebie nie pasują. W książce i filmie było powiedziane, że tak za wiele to oni ze sobą nie rozmawiają, a wiadomo że dziewczyna z chłopakiem musi mieć o czym rozmawiać, bo związek nie polega tylko na patrzeniu się na siebie, ale także na rozmowach. |
No cóż. Dosyć romantyczny był ten ich związek, nawet się całowali. Ale nie bardzo do siebie pasują. A tak na marginesie, Ron to się dopiero od niej różnił charakterem! Nie podoba mi się, że ona z nim jest, już lepszy byłby Harry.
|
Zdecydowanie nie mieli szansy ;D Jak sama Hermiona powiedziała w rozmowie z Harrym: 'Właściwie to w ogóle nie rozmawiamy...Głównie patrzy jak się uczę.' Jak mogli mieć szanse, skoro ze sobą nie gadali.? xd Przecież i tak Hermiona zawsze wolała Rona, i wszyscy wiedzą, że była z Krumem za złość Ronowi ;p
|
ogolnie fajny był watek Hermiony i kruma, choc z gory bylo wiadomo, że to nie miłość, dzięki temu więcej się dowiedzieliśmy na temat miłości Rona do Hermiony. A to prawda Ronald byl zbyt blisko aby Krum tak łatwo moglby zdobyc Hermionę.
|
A ja bym wolala żeby Hermiona byla z Krumem.
Pewnie to dlatego że nienawidze pary Hermiona Ron.Gdyby byla z Krumem byłoby dużo ciekawiej, a to że będzie z Ronem bylo zbyt do przewidzenia. |
Ee tam, wg mnie oni do siebie totalnie nie pasują...
Wiek niby nie ma znaczenia...ale, no sama nie wiem, tutaj jakoś ma. Trzy lata to nic, ale w ich związku to toś okropnego, tak sądzę. I żal mi było Rona, ohh, jak żal. |
To było chyba chwilowe zauroczenie, taka miłość na odległość nie żadnej szansy na przetrwanie.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |