![]() |
Mroczny Znak na Księżycu?
Witam, ostatnio zauważyłam pewną ciekawą rzecz ;)
Kiedy jak zwykle wpatrywałam się w Księżyc (kocham to robić, poza tym kojarzy mi się z Lupinkiem <3) zobaczyłam, że jego kratery układają się w kształt... Mrocznego Znaku! xD Żebyście wiedzieli, o co mi chodzi, tu jest link do zdjęcia (linia rysowana przeze mnie w Paincie, więc proszę się nie czepiać niedoskonałości ;< ) http://img514.imageshack.us/img514/1359/downloadb.jpg Oczywiście są tego różne wersje i do niektórych wcale nie jest podobny, ale mi przypomina ten z polskiej okładki Księcia Półkrwi, tylko że obrócony. Taak, napiszcie teraz co o tym myślicie i czy Wy też go widzicie, żebym wiedziała, czy tylko mi odbija xD |
Szczerze? Odbija Ci już. Nie patrz i nie myśl. xD
|
A ja tam widzę Severusa jedzącego ser, kozy skaczące po dyniach i tort. Tobie wyobraźnia najwyraźniej też jeszcze dopisuje, ale widzisz na księżycu można zobaczyć wiele, wiele kształtów jeśli wytężyć głowę i uruchomić pudełko zwane wyobraźnią. :D
|
Jak byłam mała to kłóciłam się z przedszkolanką, że księżyc ma oczy i usta. Nieraz fajnie tak sobie popatrzeć w niebo w dzień, czy w nocy. Chmurki przybierają różne kształty. Gwiazdy tworzą ciekawe konstelacje. Wtedy wyobraźnia działa na wysokich obrotach.XDD
|
Ten Mroczny Znak albo ma guza albo wodogłowie.
|
muszę przyznać, że troszkę mi przypomina mroczny znak, ale widzę tam o wiele bardziej ciekawe kształty :)
|
Masz rację rzeczywiście jest tam ten piękny znak!
I wcale ci nie odbija. |
Według mnie to jest czaha z guzem i ręką skorpiona XD Wariujesz! :D...
|
Jakim skorpionem, no moge troche taki ogon z piórek...
|
Na normalnym tego nie widać, na tym obrysowanym już tak.
Ale ci nie odbija, po prostu masz.. ee... bujną wyobraźnię xd |
Ja tam widzę rapera z czapką który wymachuje ręką
A autorka tematu przesadza i chyba chce coś na siłę udowodnić... |
ja tam widzę eleganckiego psa, szczekającego na biednego, małego szczeniaka ;p ale szczerze, to ten Mroczny Znak też fajny :D
|
Myślałam, że to ja jestem dziwna...
Lepiej nie patrz i nie myśl, bo niedługo rodzina będzie musiała odwiedzać Cię w pokoju bez klamek:). |
To jest jak najbardziej mroczny znak!
|
wcale ci nie odbija ja też go widze! super
|
Chętnie bym sobie to obejrzał ale niestety mam błąd wczytywania strony...
|
Cytat:
|
Dzięki Cyziu;] Co do znaku hmm mi to na mroczny znak nie wygląda... Obróbka w paintcie to trochę przypomina, ale sam księżyc jakoś nie bardzo;D
|
Moim zdaniem masz duuuuuuuuuuuuuuuużą wyobraźnie i najlepiej żebyś przez jakiś czas nie patrzyła w księżyc a jak będziesz patrzeć to nie szukaj tam na siłę znaków lub czegoś związanego z Harrym Potterem.
|
Widzicie! Voldemort podbił już nawet księżyc!
A tak na serio, to jakoś nie mogę dojrzeć tam Mrocznego Znaku. |
Ja też chociaż próbowałem.
|
oo fajne ^^. No to chyba dobrze, że masz wyobraźnie ja też widze mroczny znak (i to nie dlatego, że gop narysowałaś ;p ) skoro Trelawney potrafila zobaczyć za każdym razem w kryształowej kuli ponuraka, to chyba znaczy, że można zobaczyć Mroczny Znak na księżycu xd
|
Dobre :) Piękną masz wyobraźnie :)
|
Ja tam nie widzę Mrocznego znaku. Może jak jest tam narysowany tą krechą to tak, ale w innym wypadku... nie. Może masz tak, że wszędzie szukasz czegoś o HP i dlatego. Też tak czasem mam, ale nie w tym przypadku.
|
"Oł Słit Dżizys", a chmurki na niebie nie przypominają wam smoków, lwów i kwiatków, gdy się im zaczniecie przyglądać? To działa na tej samej zasadzie, we wszystkim można się czegoś doszukiwać. Jeśli ktoś ma oczywiście ochotę i wyobraźnię. Ja np. lubię zastanawiać się nas tym, co przypomina mi kształt chmur, ale bez przesady, nie robię tego na każdym kroku, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zaobserwować Lorda Voldemorta albo Harry'ego, także się nie martwcie xD w swoich firankach widzę twarze ludzi, a w odbiciu okna twarz Jezusa, jestem świrem?! :)
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |