![]() |
Kto wygra Ligę Mistrzów?
Wczoraj i przedwczoraj zostały rozegrane rewanżowe mecze półfinału Ligi Mistrzów
W środę Liverpool zmierzył się z Chelsea Londyn, było 4:1 w rzutach karnych. W czartek Milan zagrał z Manchesterem United 3:0 . A więc w finale LM zagrają AC Milan vs. FC Liverpool. Kto waszym zdaniem wygra? Ja liczę na AC Milan kocham ten zespół ma znakomitych zawodników, w pofinale pokazał klasę wygrywając z Matchesterem United:) |
RE: Kto wygra Ligę Mistrzów?
moim zdaniem wygra........ PIAST GLIVICE!!!! Niestety jeszcze nie w tym tysiąc leciu :(
|
Ja uważam że w tym sezonie liverpool za rok nie wiem kto ale za 2 to na pewno Juventus Turyn i to bez dwóch zdań B):bigrazz::smilewinkgrin:
|
Jako rodacy Dudka powinniśmy kibicować Liverpoolowi :/
Ale i tak wygra olsztyński OKS!!!! |
I tak wygra ^$#%^#$ Milan.
Zakną się pod bramką. Wypną dupy. Cichcem strzelą jedną czy dwie bramki. I tyle. ____ Gdyby nie rażąca korupcja i inne takie to wygrałoby oczywiście ManU!!! :DDD |
Jak już mówiłem Milan wygra a nie żaden Olsztyński:D
|
Raczej Liverppol ale to Manchester powinien wygrać ale cóż nie wyszło...
|
Milan wygra, bo nie lubię Liverpoolu za to że tam Dudek broni i gra ten glupi Gerard
Za rok ARSENAL wygra!!! :D |
o nie, jak ja nie cierpie tego!! 100 razy bardziej wole siatkówke i Kadziewicza!
|
Siatkówka jest fajna, ale tylko jak jesteś duchem i ciałem na meczu. Jeśli oglądasz w TV to emocji brak =P Inaczej jest z footballem...
|
o, tak ,naprawde. Ale wpiłce noznej przez półtorej godz. nic moze sie nie dziac, a w siatce co pół minuty jak nie mniej zmienia sie punktacja
|
Taa... tylko, że w siatkówce każda akcja jest prawie taka sama =P serwis, odbiór, wystawa, ścina. Potem ewentualnie blok i koniec/ lub wszystko od początku. Wszystko według tego samego schematu, tylko niektóre elementy są czasem zastępowane innymi (np. kiwka zamiast ściny).
A w footballu? Każda akcja jest inna, wszystko składa się z podań i strzałów, ale piłkę można kopnąć na tak wiele sposobów, że nie mozna się nudzić. Konstrukcja akcji... tu są miliardy sposobów, a nie jeden schemat. No i gole - rzadko, bo rzadko ale jak już są to następuje prawdziwa eksplozja =) A kiwki? A tricki a la Ronaldinho?? A stałe fragmenty gry - wolne, rożne, karne?? A zdarzające się czasem bójki? =P Jeśli dla Ciebie to wszystko to latająca bezcelowo po boisku piłka i czasem (przypadkowo) wpadająca do bramki to nic dziwnego, że Ci się nie podoba! Jeśli nie widzisz róznicy, między spokojną, opanowaną grą na czas, a szaleńczym tempem, rozpaczliwymi atakami czy nawet momentem gdy bramkarz wybiega z bramki i włącza sie do ataku, kiedy czas się kończy, a do awansu brakuje bramek... to obejrzyj kiedyś uważnie mecz ;) |
No, ja liczę na Milan. Są słabsi w takich elementach jak bramka i obrona, inczej mówiąc defensywa. Z drugiej strony w pomocy mają Kakę, który przeżywa złoty sezon a z Pirlo może tyle zrobić że może paść dużo goli. Bardziej z przodu mają duet Gilardino-Inzaghi. Liverpool też nie ma co narzekać. Bramka to ich najmocniejszy punkt. Mają takich bramkarzy jak Reina czy nasz Jurek Dudek, bohater finału LM 2004/2005. Jego Dudek Dance uratował Liverpool. W obronie wycinają Hyypia i Caragher. W pomocy gwiazdą jest Steeven Gerrard. W ataku "żyrafa", czyli Peter Crouch (on nie ma nic wspólnego z Bartym Crouchem, zapewniam :D) też będzie wycinał. No ale moim zdaniem tym razem wygra Milanik
:D:D:d |
No i wygral Milan.
2:1 Liverpool przegral Koniec tematu xP |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |