![]() |
Zwariowane Lekcje, czyli nowa odsłona Hogwartu ;)
Jak niektórzy wiedzą jest to temat, który był już kiedyś realizowany i pamiętam te stare dobre czasy :) Mam nadzieję, że temat będzie się podobał i chociaż niektórzy z was będą się w nim udzielać ;)
Możecie zostać Nauczycielami oraz uczniami. (Każdy nauczyciel jest również uczniem) Zgłaszajcie się pisząc posta poniżej podając przedmiot, którego chcecie nauczać oraz dzień i godzinę, o której dana lekcja się będzie odbywać ;). (Ps. Angelina i Angela Johnson to są dwie różne osoby xD) Lekcje: Poniedziałek: 19:00 - Zaklęcia| Nacia1234 Wtorek: 19:00 - Eliksiry| Angela Johnson Środa: Czwartek: 18:00 - ONMS| 0307 18:30 - Runy| Lestrange Piątek: 19:00 - Zaklęcia| Nacia1234 21.00 - Numerologia| Domcia_hp Sobota: 17:00 - Historia Magii| Mimid 19:00 - Zielarstwo| Harry_Jadek 20:00 - Wróżbiarstwa| JuLLLieTTa Niedziela: 19:00 - Mugoloznawstwo| Harry_Jadek, 19:30 - Oklumencja| Ginny_Weasley12 OPCM, Quidditch - Angelina Johnson Transmutacja - Sieben Astronomia - Arwen 20 Uczniowie: 1. Angela Johnson 2. Angelina Johnson 3. Arwen 20 4. Christina 5. Ginny_Weasley12 6. Harry_Jadek 5. Hermiona12 6. Izabella 84 7. JuLLLieTTa 8. Lenne 9. Lestrange 10. Mimid 11. Nacia1234 12. Sieben 13. Śmierciojadek 14. _Tonks_ 15. Werek11 16. Gzup 17. Kai 18. Syriusz Black18 19. Her-mio-na 13 20. Emma19 21. Dominodomi 22. Fan Lupina 23. Tasia 24. 0307 25. Serea 26. HoRaCySlUgHoRn 27. Alexiss 28. Mavia 29. Filemona Wolne Stanowiska: 1. WDŻ - 2. Starożytne runy - 3. Numerologia - 4. Starożytne Runy - Wszystkie lekcje trwają od 45 minut do 1h 30 min. Dawny temat Zwariowanych Lekcji |
RE: Zwariowane Lekcje
No i wreszcie jest.. Musiałam czekać ponad godzinę :D. No to co...
Niedługo zaczniemy " Zwariowane Lekcje". |
czekaliśmy ale w końcu jest :D ja już mam ustalone... uczę we wtorki i środy o 19.00 xD a ty kiedy chcesz?
|
Ja...? Jeszcze nie wiem. Trzeba się zastanowić... Może w czwartki i piątki ^^
Trzeba to będzie pogodzić z innymi lekcjam. |
dokladnie :) ale będzie fajnie xD
*wchodzi do klasy, w której ma uczyć i ogląda zawartości szaf* -gumochłony, dyptam, różnorodne śluzy... wszystko czego potrzeba do lekcji *mówi do siebie zadowolona* |
Nie no... Kolejny nasz temat xD Pamiętam nasze lekcje... Ja mistrzyni WuDeŻetu xD Zakończyło się na 'hahahaha'^^ Ale powodzenia w lekcjach xD
|
Ja chce uczyc Transmutacji i Oklumencji jak by bylo mozna xD
|
Ja chcę zostać uczniem. Angelina czy będziesz jak Snape ?Proszę być.....
|
no pewnie na moich lekcjach raz będzie miło a raz nie^^ i jestem Angela xD
Slay ty nie chcesz już uczyć xD? Oki Sieben a wiesz już kiedy chcesz uczyć? ;] Napewno nudno nie będzie ja już sobie plan lekcji wymyślam ;] |
Siemka Angela
Zapisz mnie na nauczyciela Zielarstwa i Mugoloznactwa |
okik ;] ale pomyślicie w jaki dzień, i o której chcecie uczyć :P
*zasiada za biurkiem w swojej klasie i czyta listę uczniów chodzących do jej klasy* |
Ja runy! Ja runy! Ja runy! YEAH!!! Czwartki 18.30 xP
|
To ja mogę zostać uczennicą :D [mm jak to sexy brzmi haha ;) joke ]
|
Yeah w ogóle to nasza szkoła cała jest sexy xD
zapisuję was ;] |
No nareszcie^^ Ja jeszcze sie zastanowie kiedy będe uczyc xD I Angela dzięki, że napisałaś, że my to dwie różne osoby, bo to już kiedyś problemy robiło....Tylko mamy mały problem. Dawni userzy kochali "bawić sie" na forum, sb to był tylko dodatek, ale Ci co są teraz to nie jestem pewna, czy będą umieli się tak dobrze rozwijać ten temat jak my kiedyś.....Mam nadzieję, że jakoś nam sie uda tutaj dużo osób sciągnąć, ale to już nie będzie to samo. I ogłaszam, że jako nauczycielka będą straszna:lol: Angela chyba bede sie spozniac na te twoje lekcje^^ I napisz jeszcze ile one trwają.
/Dacie wiare, że to mój pierwszy od tamtych czasów post na forum? Chyba sie wzrusze xD Będę sie udzelac chyba tylko tutaj;) Pozdro^^/ |
jak miło, że będziesz z nami tworzyć kolejnąhistorię ;] Tak dawnej ludzie woleli się udzielać na forum bo zawsze to wiązało się z z dobrą zabawą ale może uda się nam zachęcić userów do udzielania się w choćby w "naszych lekcjach". Ja napewno nigdy nie zapomnę dawnych lekcji ale mam nadzieje, że te też będą się podobać ;]
|
RE: Zwariowane Lekcje, czyli nowa odsłona Hogwartu ;)
Oj na pewno an pewno.. My już o to zadbamy :D
Musze sobie przejżeć " stare lekcje", możę się czegoś nauczę :D |
Pamiętam jak był kiedyś taki temat. Co to były za czasy. Chociaz ja się w nim za bardzo nie udzielałam. Lecz czytałam.
Ja moge byc uczniem ale nie wiem czy będę tu tak często. |
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=488&rowstart= 0
to link do pierwszych Zwariowanych Lekcji xD Oki Hermiono zapisuję Cię ;] i od tej pory macie się więcej udzielać na forum niż na SB xD |
Cytat:
Pamiętam, ze my też już kogoś wysłaliśmy xD |
co znaczy odeszłaś xD zawsze może być wielki powrót ;)
Oj fajnie się ich wysyłało do psychiatryka... fajnie... *wspomina* xD |
OMG... Link do pierwszego naszego tematu... I wspomnienia... Luny już nie ma... Kai już nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam... To były czasy...^^
A to znaczy, że odeszłam z Pozostałych xD I tych 'naszych' tematów (Kibel, lekcje, imprezki, KKH)... Każdy temat dobrze pamiętam^^ A powrót? xD Nie, raczej nie... Chociaż jeśli bym mogła, to tak... Hmm... Od czasu do czasu się na lekcjach pojawiać xD Dla starej nauczycielki WDŻu mogłabyś pozwolić? xD Tak... jako gość xD I ta... Świetnie xD I te imprezki na lekcjach... I pisanie życzeń dla nauczyciela w psychiatryku xD |
No jasne dla nauczycielki Wosu zawsze xD a z Kaiem wciąż na gg piszę, kiedyś się pojawi ;] pamiętam jeszcze Gwardie Dementora Kate ach... musisz wpaść żeby jakichś nauczycieli powkurzać ;)
|
A noś... Ta, WOS xD GD też pamiętam... Kate odeszła ze stronki... I najpewniej nie wróci... Niestety... I wpadać co jakiś czas będę... A przynajmniej się postaram^^ Ale jakby co, psychiatryk to za mało xD Dojrzałyśmy do czegoś większego (ale jeszcze nie wiem czego xD)
|
//coś sie jeszcze wymyśli ;] (znając nas xD) a czemu Kate odeszła?//
*zaczyna się przechadzać po swojej klasie lekcyjnej i czytać napisy powypisywane na ławkach* |
* Wprasza się do klasy Angeli*
* Nie zważając na to, zę jest w trakcie rozmowy... bierze miotłę i zaczyna .... Ekhem sprzątać ? |
*przerywa Mimidowi*
-patrz jakie głupoty są tu powypisywane "...Kocham Pottera..." Kolejne "...Potter to gej...", "...Ginny i Hermiona - Przyjaciółki na zawsze..." widzisz jeszcze jakieś ciekawe napisy? |
//no jasne, wymyśli xD bo my the best... szczególnie na lekcjach xD a czemu odeszła? Sorki, ale nie wiem, czy mogę powiedzieć... jak będzie to zapytam ją^^//
|
//oki... pamiętasz jak swego czasu był problem z tematem "Slytherin" jak ona przez niego miała odejść... ale później się z nią dogadałam trzeba ją namówić do powrotu ;]//
|
- Ta.. nie no patrz tu :D
" Draco na prezydenta ! " "Nie ! Draco na Króla " " Potter do... kanałów" - O... Hej Slay !!! // Super podanie napisałaś// |
//Ale teraz już na prawdę długo jej nie ma... I namawianie na nic się nie zdaje...//
|
-te napisy są świetne... o patrz tu: "...Kocham Draco..." to przecież ja pisałam
*mówi z uśmiechem* - ach te stare dawne czasy *dodaje* -sprzątajmy bo już niedługo się zaczynają lekcje *bierze z rogu druga miotłę i zaczyna zamiatać podłogę* |
- Ta... ale mnie tu wtedy nie było...
- Niestety - dodaje... i bierze coś tam... * Zaczyna ścierać kurze z szafek* * iotłę oczywiście odkłada :d * |
//fajnie by było znów zobaczyć niektóre stare twarze...//
*mija godzina*-ja tu już czysto *mówi siadając na jednej z ławek* |
- Ta...
- Już nie dłgo zaczną się " nudne, straszne i trudne" lekcje... // szkoda, że np. Kaja już tu nie wróci...// |
//Kaja pewnie by za nic w świecie nie wróciła...//
No nie wszystkie będą takie trudne... na nie których będzie można pospać czy wysłać nauczyciela do psychiatryka... sama zobaczysz ;] *mówi z uśmiechem* |
- No tosz to był żart :D
- Mam nadzieję , że będzie tak fajnie jak w tedy... Choć wielu osób nie ma... // Ta.. za nic w świecie // |
-nie ma wielu osób... ale za to są nowe twarze miejmy nadzieje, że równie przyjazne i interesujące jak te, które odeszły...
-już paru nauczycieli się zgodziło jeszcze muszą godziny i dni lekcji sobie ustalić... *schodzi na inny temat* //po tym co tu przeżyła// |
no i mamy pierwszy tego typu porzadny temat xD fajnie
andziu zapisz mnie jako ucznia. nie czuje sie na silach zeby lekcje prowadzic :lol: |
- Dobra, posprzątane....
i.. * wyszły* |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |