![]() |
Noworoczne postanowienia
Macie jakieś? Ja nad moimi zastanowię się, jak się wyśpię, wcześniej zupełnie o tym zapomniałam xD. Aczkolwiek przyznaję, że jedno z postanowień, które już mam to większe przykładanie się do pracy na stronie ;). Zapraszam do dyskusji i obiecuję szerzej wypowiedzieć się, gdy skonkretyzuję moje postanowienia ^^.
|
RE: Noworoczne postanowienia
no mam kilka :D
*skrócić trochę włosy *nagrać materiały na dobry [sv] *zwalczyć niektóre lęki *wziąć się w garść ^^ |
Ja mam:
- niby wziąć się za naukę [to jest nierealne] - kupić prawdziwego psa - ukatrupić tatę i kazać mu iść ze mną na premierę HP7 |
Ja takich postanowień nigdy sobie nie robię, bo po co. I tak ich nigdy nie dotrzymuję chociaż to bez sensu.
W sumie mam kilka postanowień ale znając życie ich i tak nie dotrzymam xD - ścielić rano swoje łóżko - przy kłótni z siostrą wyrywać jej mniej włosów z głowy bo do końca wyłysieje XD - mniej się śmiać z mojej koleżanki wieśniary Iwonki xD - uważać na siebie xD |
taaa...ja nie wiem czy mam jakies postanowienia......jeżeli jakies będą to napewno dam znać (nawet w najbliższym czasie chociaż nowy rok już sie zaczął....):lol::lol::lol::):):):):):);););):bigra zz::bigrazz:
|
Hmm, ja się nie zastanawiałam nad moimi postanowieniami, ale niech będzie:
~ podwyższyć swoją, tak by była większa od półrocznej ~ przestać wydawać kasę na ubrania i zacząć zbierać, na coś konkretniejszego (myślę, że z tym będzie problem xD) ~ ograniczyć czas spędzany przy komputerze .... ~ sama już nie wiem co, ale coś by jeszcze się znalazło ;P |
Ja mam jedno, nierealne: Mniej gadać xD
|
Moje postanowienia? Hmm... Nie wiem czy realne, spisałam je wczoraj wieczorem... Ale znając życie będę je dopisywać do końca stycznia, aby na końcu wszystkie poskreślać, bo nie udały xP Ale bw^^
~Nie przejmować się tak wszystkim ~Wziąć się za naukę, szczególnie za język polski ~Spędzić trochę czasu ze słownikiem ortograficznym ~Nie kłócić się z każdym, z kim gadam ~Zamknąć rozdział z R. (Ale i tak go kocham, i pamiętam ;*) ~Zakopać krzesło składane z kuzynkami Jak narazie, to wszystko, co spisałam^^ Ale pewnie coś dodam xP |
Moje postanowienie to nie mieć żadnych postanowień.
Nie uważam by nadejście nowego roku ma być czasem do narzucania sobie jakieś postanowień i ich wykonywania. Dla mnie każdy dzień jest nadzwyczajny i każdy dobry do wyznaczania sobie celów na przyszłość. |
A ja sobie postanowień nie postanawiam xD I tak wiem, że to nic nie da... Cóż... To się nazywa zbyt słabą wolą ;D
Hmm..ale jakbym już postanawiała sobie coś konkretnego to zdecydowanie byłoby to oszczędzanie kasy na komie x] ( oczywiscie nierealne^^ ) |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |