![]() |
Ron i Hermiona - czy wyruszą z Harrym?
Jak myślicie czy Ron i Hermiona wyruszą z Harrym do Doliny Godrica??Jakoś wątpie żeby pani Weassley na to pozwoliła:)czekam na opinie
Zmieniłam tytuł tematu i przenoszę do działu 'postacie'. Limonka |
RE: Ron i Hermiona
Nie powiem, że odpowiedź mojej poprezdniczki jest... eee....
Bardzo błyskotliwa, długa, inteligentna, z sensem... No dobra... Nie piszcie mi, ze jestem wredna, bo o tym doskonale wiem... Jeśli chodzio temat, to myślę, że jeśli tak powiedzieli, to tak zrobią... |
mysle ze pojada jako dwie pary - harry + Ginny, Ron + Hermiona. Cięzkie to wszystko jest... Gdybania są tylko gdybaniami, nic nie wiadomo na 100%...
|
Tak. Zdecydowanie tak będzie, w końcu to jego przyjaciele. A przyjaciele nie zdradzają i nie zostawiają na pastwe losu, wtedy gdy się ich potrzebuję. Więc uważam, iż tak będzie. Myślę, że może nawet bardzo mu tam pomogą i może nawet tak jak nathaniela mówił/a Ginny też pojedzie jako para z harrym, a Ron i Hermiona razem;)
|
No taaak, ale czy Ginny na pewno pojedzie? Przecież harry specjalnie chce ja zostawić, żeby nie narazic jej na niebezpieczeństwo.
|
tak a Ginny jest taka poutlna że na pewno go usłucha i zostanie posłusznie w Hogwarcie
|
Wątpie w to żeby Ginny zositała ale nie wiedomo tez czy Ron i Hermiona pojadą razem bo piorąc pod uwagą 6 część to się kłucili. Ale Wszystko może się zdaryć
|
Ja mysle, ze pani Weasley nie bedzie miala nic do gadania;) Ron i Hermiona wyrusza razem z Harrym. Tylko zastanawia mnie czy wroca jeszcze do Hogwartu? Hermiona i nie zaliczony rok szkolny?!?!?! :smilewinkgrin:
|
Trójka napewno pódzie mimo sprzeciwów innych. Ginny pewnie nie posłucha harry;ego, bo od kiedy to ona słucha wszystkich we wszystkim?
|
ja mysle, ze oni sa juz dorosli i robia co chca. i ron bedzie z hermiona. tyle mialam do powiedzenia na ten temat :D
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |