![]() |
GD- Gwardia Dumbledore'a
Witam wszystkich!!!
A więc...wsyscy pewni..przepraszam...wszyscy wiemy...że w V tomie Horrego Poorera..przepraszam Harrego Pottera...Hermijona założyła wraz z Harrym i Ronem GD...aby przeciwstawić się tej grubej nadętej jędzy, która przyszłła do Hogwartu z polecenia tych debilli z MM...oj przepraszam chciałem powiedzieć: Aby przeciwstawić się tej Ropusze Umbrigde i tym dupkom z MM..oj sorki znowu mi się wymskło...a więc przejdę do rzeczy..zakładam ten temat, aby wszyscy którzy chcą się przciwstawić tej Ropusze Umbrigde i tym debinie pojechanym członkom MM mogli tworzyć historyjki...w których pokonują tych wyżej wymienionych. Oczywiście na początku trzeba sie zapisać <przyjmujemy wszyskich Gryfonów Slizgonów i ludzisków którzy nie należą do żadnego domu> Dzięki za uwagę, a więc jak to powiedziała MOOny: "No dobrze, więc temat uważam za OTWARTY! " <aby się zapisać trzba tylko wypełnić formularz,który jest na dole oraz poczekać na mnie na > <Formularz, który trzeba wypełnić aby być Gwardczykiem> Podaj swój nick: 1. Jak bardzo nie lubisz MM i Umbrigde?:< emocje proszę wyrażać kulturalnie, ale jeżeli kulturalnie nie można to proszę z gwiazdkami:)> 2. Z jakiego jesteś domu? 3. Czy umbride jest debilna?? //Każdy, albo nie każdy Gwardczyk musi mieć w podpisie coś takiego: MINISTERSTWO MAGII I UMBRIGDE TO WIELKIE DEBILE!!! Członkowie GD: *Albus12 *Hermiona Weasley *Ginny_xD *katie14 *Dziedzic Gryfindora *DJParzysz *alex1 *herma_78 *Abigail_Wolf *Ginny_Weasley12 *Essi *Bratek1 *hogwarcik *tina ledung *DaRoN *gryfka *R_Lupin *Caroline *ginny92weasley *Her-mio-na 13 *Luna12 *nindalf_black *Zmorek *Sherry *lunka_pomylunka *Patrryk Snape *Jaga *Rogongon Wengierski *kajablack 8ślicznaGinnyWeasley Skróty: PŻ-Pokój Życzeń |
RE: MINISTERSTWO MAGII I UMBRIGDE TO WIELKIE DEBILE!!!
1.No po prostu Umbidge to dla mnie góra psiego łajna i tylexD
2.Gryfindor 3.TAK;D co za pytanie???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: GD- Gwardia Dumbledore'a
//Dobara Ginny jesteś w GD!!//
am pierwszego członka-skacze z radości!! |
;)
|
dzięki!!!!!!!!!!!
|
to powiedz jak juz będziemy cos robic:)
|
<wchodzi do PŻ//Pokoju Życzeń//>
<rozgląda się po sali w oczekiwaniu na nowych członków> |
//to sobie poczekasz...a tłumów to ty się raczej nie spodziewaj Albus//
|
< podchodzi do półki z książkami przeglądając po koleii ich nazwy>
"Jak zabić Vampira??" "Wszystko o Czarnej Magii!!" "Sam na sam z Voldemortem" "MM-czemu nie myślą" <otworzył ta książkę> < a zniej zaczęły wydobywać sie jakieś głosy> < przewrócił kilka kartek, a tam na środku Korneliusz Knot> |
1.Wszystkich emocji nie moge kultularnie wyrazić, delikatnie BARDZO ich nie lubię.
2.Gryffindor. 3.To mało powiedziane. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52. |