![]() |
Przygoda z HP...
Co takiego ciekawego się stało w książce o HP, że sięgneliście po kolejne części????
|
RE: Przygoda z HP...
Hmmm... cóż... ciężko mi się wysłowić... xD
Książki JKR są oryginalne ciekawe i przede wszystkim się wyróżniają... qcze... naprawdę nie wiem co pisać, chociaż, gdym miała ubrać w słowa to co myślę, zajęłoby to bardzo dużo... pustka w głowie, brak weny... napisze więcej potem... |
Przede wszystkim KLIMAT. Świetna książka. I nie tylko dla dzieci, 6 część jest że tak powiem dojrzała. :D
|
tak... kazda kolejna cześć jest wg. mnie coraz lepsza...
|
coraz lepsza, coraz bardziej tajemnicza, smutna, mhroczna xD
|
Tajemnicza! xD Jej juz się nie mogę doczekac :P Dobrze ze jest to forum bo mozna jakos skrócić czas oczekiwania na książke przez różne spekulacje itp :)
|
no okej na różne spekulacje się zgodzę... ale niektóe przekraczają wszystkie granicę nie tylko swą bezsensownością ale i głupotą xD
|
O tak... niektore sa takie durne...
Hmm... pamiętam, ostatnio coś mnie tak strasznie rozbawiło o HP i DH, ale nie mogę sobie przypomnieć... Ogolnie rzecz biorac, nie przepadam za spekulacjami tego typu, bo ztedy zaczynam czego s oczekiwac, a potem jak jednak nie jest tak jak myslalam - czuje sie zawiedziona... |
Założyłem to, a nie napisałem nic co się stało, że pociągneły mnie dalsze części...
Nio poprostu cała ta przygoda mnie poruszyła :] |
wracając do tematu:
nie mam pojecia to po prostu się stało taka magia :D |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |