![]() |
Kogo chciałbyś zagrać w HP ???
Jaką postać chciałbyś zagrać w HP i dlaczego?
|
RE: Kogo chciałbyś zagrać w HP ???
Ja bym chciał zagrać Cedrika Digorry'ego, bo z tego jak został opisany w książce przez Rowling jestem nawet do niego podobny:)
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do tematu, to nikogo bym raczej nie chciała zagrać. Nie jestem dobrą aktorką. Najwyżej mogłabym być statystką i jakąś małą rólkę uczennicy Hogwartu zagrać ;] Jen. |
Ja chciałabym zagrać Hermionę.Bardzo podoba mi się ta postać.Jest odważna i roztropna.Pozatym chciałabym mieć takich przyjaciół jak Harry i Ron:D
|
Hermione, bo ma najciekawszą role i jest najdłużej z HP. W każdej części występuje i jest ważną postacią. Więc to moja faworytka.
Później Ginny bo zostaje na końcu żoną Harrego ( ;P) i jest odważna. |
hm... wkurzyły mnie kolorowe literki na górze i straciłam wenę... <mysli>
HmHmHm... a ja chciałabym zagrac Lily Potter. mala rólka ale ja nie jestem zbyt dobra aktorką a poza tym fajnie by bylo gdyby wsdzili mi zielone szkla w ślepka i ufarbowali na rudo...:PP (naturalnie jestem niebieskooką blondynką...:PP) poza tym sucio by było gdyby jakis Odtwórca Rogacza sie za mną uganiał na planie...:PP |
Ja bym stworzyła nową postać - córkę Syriusz i właśnie ją chciałabym zagrać :) Fajnie było by mieć ojca w Zakonie Feniksa z takim dużym, ukrytym domem i w ogóle :smilewinkgrin: A z "istniejących" to chyba Nimfadorę - jest roztrzepana i trochę gapowata tak samo jak ja :lol:
|
zagrałbym z miła chęcia jakąś nową postać, ktora byłaby nowym przyjacielem Harrego i wyruszałaby razem z Harrym, Hermioną i Ronem na niebezpieczne wyprawy, np: poszukiwanie i zniszczenie horkurusów
|
hmmm...w prawdzie jestem kiepską aktorką ale chciałabym zagrać Tonks albo Hermionę.
Tonks ponieważ ma fajne zdolności, jest aurorem i w ogóle ją lubie. A Hermioną ponieważ fajnie by było tyle wiedzieć, a po za tym prawie cały czas jest przy Harrym |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |